Vizitator Scorp Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 Buna! Mi s-au copt suspensiile la dif. Am gasit materialul buretos. Va rog spuneti-mi si mie ce adeziv trebuie s folosesc ca sa le prind si cum ce sa iau actualul jos de pe ea (o solutie chimica, sau cv). Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator asse Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 poi matarialul ramas se da jos usor...cu un cutit ceva:P...iar membrana noua se lipeste cu prenadez sau poliandez(e tot una-2 denumiri) dar asta doar dupa ce ai curatat aia calumea...aaa si prenadezul tre sa fie unul de marca calumea nu din ala ieftin. Link spre comentariu
neinvins Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 eu am folosit bison kit ... e ca si prenandezul, doar mult mai bune .... din pacate, si mai scump .. 60.000 un tub relativ mic Link spre comentariu
m.nyck Postat Aprilie 24, 2007 Partajează Postat Aprilie 24, 2007 Pentru dezlipit foloseste acetona inmoaie adezivul existent.Daca se evapora acetona si nu se dezlipeste mai pui pana se inmoaie :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator inalbi5m Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 Si tine cu Bison Kit? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 eu am lipit cu prenadez si tine si acuma de vro 5-6ani Suspensii de cumparat am vazut la Doctor Video in Bucuresti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum