Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator autofiletanta stricat 18v

Vizitator Bogdan Nistor

Postări Recomandate

Vizitator Bogdan Nistor

Buna seara!Am si eu o autofiletanta no name pot sune si incarcatorul s-a stricat.Pur si simplu nu mai vrea sa incarce .Am incercat sa cumpar un alt incarcator ,dar vanzatoarea mi-a spus ca nu mai exista incarcatoare bla bla bla si ca are o siguranta termica(stiu cum arata una nu cred ca este pe circuit) care este arsa si sa pun alimentarea pe cele 2 fire are transformatorului.Zis si facut.Am ajuns acasa,am taiat incarcatorul si am lipit firele.Nu a mers.Am incercat cu un aparat pt baterii care suporta si nu a mers,am incercat cu o sulubernita de control nimic.Am atasat cateva poze,sper sa fie de folos.Mai am o varianta ,care nu stiu cat de plauzibila este,mufa taiat transversal si sa ma uit sa nu fie firul rupt.Nu am volmetru ohmetru sa verific curentul.Intrebarea mea este -cum pot sa fac legatura fara baterie?Stiu ca mergecu sursa de pc dar nu ma complic.Cu un transformator,o schima mai pentru un incepator...Rog un admin sa extraga pozele daca nu este bine sa pun linkul de la alt site.Sunt la servici din pacate :/ si nu am acces la pchttp://forum.softpedia.com/topic/1034420-incarcator-autofiletanta-defect/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9gcc

1

• leo 17

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dupa cum ai primit informatii si pe celalalt forum siguranta termica se afla sub folia de izolare a trafului, vezi pe unde iese firul din traf si tai usor izolatia si gasesti siguranta termica acolo si poti pune pe direct. 

Link spre comentariu

ai rupt in doua ''treaba cu explicatia''deci cum a si precizat colegul siguranta termica aflata pe transformator ..se indeparteaza izolatia de pe primar si o sa o gasesti ..faci un sunt pe ea si totul e ok dar cu bagare de seama pe viitor ..orcum o sa ti trebuiasca un ''volt metru ohmetru''pt unele masuratori ..daca e complicat pt tine ..recomandat sa te duci la cineva care are habar ..nu te juca cu curentul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări