sk24bpo Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) Mmmmm... MLGore imi plac celulele formate din T7-T10 SI T9-T11 , super-pair... Iesirea are 4 etaje ? Interesant... Ampliful e cel la care lucrai cand ne-am cunoscut noi ? Editat Noiembrie 26, 2015 de RaimondAudio Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Din pacate, cele din tinerete (facute ca tine pe hartie milimetrica si cu indigo) au ramas in debaraua parintilor. Probabil le-au gasit un scop la tomberon, nu-i acuz de nimic. Cand am plecat am dat tot ce era functional si in cutie. Asa ca multe ramasite nu mai sunt. Alea noi sunt in cutii si cutiute. Din cand in cand mai recuperez cate ceva si restul la gunoi. Acum pe masa de lucru: Super tare capacul de plastic, de unde l-ai cumparat? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Home Depot. $1 pentru cutie si capac. Mai ieftin decat la IKEA unde le vand separat .Motivul pentru capac sunt firele de dedesubt. Fire gen wire-wrap (da, am invartit la fire pe pini in tinerete) ca sa nu atinga ceva metalic si sa-mi faca surprize.Sper ca raspunsul sa-ti fie util. Link spre comentariu
MLGore Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Mmmmm... MLGore imi plac celulele formate din T7-T10 SI T9-T11 , super-pair... Iesirea are 4 etaje ? Interesant... Ampliful e cel la care lucrai cand ne-am cunoscut noi ? E ala care ti-a placut tie cum suna. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Nu va agitati pt orice debil mintal. Raport simplu si gata. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 si cu cine vorbeai acum? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 A uitat sa isi stearga si postarea lui, dupa ce a facut curat. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 se pare ca am pierdut unele lucruri Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 De ce as posta ceva daca am de gand sa sterg? Interesanta logica. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 27, 2015 Partajează Postat Noiembrie 27, 2015 Nu va agitati pt orice debil mintal. Raport simplu si gata. Ce ai lasat aici, a rupt legatura topicului, de aia a intrebat adikontact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum