Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leco, comanda "corecta" si Zenerele GS

Vizitator

Postări Recomandate

Pina atunci, va rog "ciocul mic"...

In caz ca interventiile mele ti se par izvorate din invidie, sa stii ca nu poti fi mai departe de adevar, nu se poate pune problema de invidie acolo unde nu exista interese comune, si oricum invidia este un sentiment tare urat pe care incerc pe cat posibil sa-l evit, ma multumesc cu ce am si ce pot sa fac si daca imi doresc ceva, muncesc cat pot pentru a obtine acel ceva.

Apoi doar pentru ca sunt in asentimentul lui Thunderer nu inseamna ca-l plagiez, ci efectiv sunt de acord cu el ca lipsa de modestie nu este o calitate.

De multe ori tu o ceri, chiar daca nu-ti place asta. O sa iau un singur exemplu de modestie si cer scuze anticipat oricui altcuiva l-am omis, Mircea Crisan, ai observat sper ce creeatii are, personal il admir pentru asta chiar daca uneori sunt tinta unor animozitati din partea sa, modulele sale pur si simplu arata superb, si totusi nu-l vezi cu jde mii de link-uri de iutub...

Cam atat am avut de zis, mai departe intelegi si faci fix cum poftesti, e dreptul tau :)

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Eu cunosc foarte multi fara studii , dar care sunt prosti cu pretentii .Toti au absolvit " Academia lui Dorel " si se inchina la guta , puta de maimuta , parizer sau minunea de origine rroma pe care il cheama ca pe prietenul lui viobio ( scuze pentru ca nu am gasit alta rima ) .Sper sa va departati de asemenea specimene ... maneliste .

Iar ai sărit peste tratament azi??Pai ce facem? Sănătatea pe primul loc!
Link spre comentariu

Poti detalia proiectul V2 mini? Va avea ca destinatie tot sonorizari sau home-use?

Home use Hi-Fi, 200W 8R, ceva gen +/- 58Vcc.

Marian, realizarile mele cele mai multe au fost inainte de anul 2000, magnetofon deck facut 3 head cu dolby B+C, (HA12088ANT) modificat din vitezele 2-4-9 in 4-9-19 (TeslaB4), casetofon deck facut cu dolby B+C, tot cu HA12088ANT facut din parte mecanica + componente cumparate pe comanda de la fostul magazin AKAI de pe Calea Mosilor in anii 80, placi cu cablaje desenate de mine, manual cu creionul si guma, nici macar pe hirtie milimetrica ci pe foaie de caiet de mate, facute de la 0, trasee trase manual cu smoala diluata in benzina si corodate+gaurite cu mandrina facuta pe strung si motoras de video de putere mare, totul facut manual, amplificatoare, etc, cind nu exista internet si manual service-uri pe la noi, ca sa nu mai vorbesc de piese, cum gasim acum peste tot (evident de calitate, nu rahaturi chinezisme), pentru cine se respecta.

Poate ca unii cred ca pap K-K, cind spun de realizarile mele ce faceam cind eram pustan...

Am gasit undeva in debara, unele din "realizarile" mele "comuniste" deci inainte de 1990, insa nu am gasit decit citeva, restul, cablaje si scheme de etaje finale facute dealungul timpului, cred ca sint pe la unchi-miu impreuna cu ce mai exista din colectia tehnium, ori s-au pierdut...

Nu imi este deloc rusine cit de urit lucram, asa urit cum lucram, aveam satisfactia ca fac singur tot, fara teoria sau ajutorul nimanui, doar cu practica mea, si un elan bazat pe satisfactia de a functiona tot, all hand made.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Claudiu, pe vremuri, cei ne-intelesi si harnici ca tine se alegeau cu o balada post-mortem. Tu probabil vei avea parte de o manea miorlaita pe nas.De ce: pai ce te mai jelesti, ce-ti mai perii parul de pe pectorali, ce mai implori Universul sa-ti moara dujmanii.Unii nu posteaza proiecte pentru ca nu au sau nu-s pertinente Elforum, altii doar din modestie. Numai tu le prezinti din fala. Sunt atatea in lume mult mai importante si folositoare decat amplificatoarele tale.Si ca sa nu mai vorbesti despre unele si altele: amplificatoarele la constructia carora tu participi sunt intradevar impresionante. De ce nu, chiar exceptionale in regim semi-amator. Asta e opinia mea. Ca o crezi sau nu.PS: Vezi ce limbaj folosesti, ca nu toti stiu de gluma.

Link spre comentariu

As vrea ca macar 1 din 10 hulitori sa arate asa ceva, chiar si tu, altfel sincer, te loghezi degeaba pe un forum cu domeniu electronica...

Eu nu am decit un singur duJman, TIMPUL...

In rest, putini prieteni, si oameni ce-mi sint indiferenti, printre care si tu.

Sper sa nu te superi, pentru ca nu e gluma.

Cit despre amplificatoarele la "care eu particip", ai formulat gresit, eu LE FAC de la A la Z.

2 oameni au participat la proiectarea si realizarea fizica a PCB dupa schemele si indicatiile date de mine in mod express, in rest tot este all hand made de mine, inclusiv montarea pieselor smd, conductoare, vopsit carcase, adaptari, TOT!

Na, sa crape DUJMANII!

Link spre comentariu

Din pacate, cele din tinerete (facute ca tine pe hartie milimetrica si cu indigo) au ramas in debaraua parintilor. Probabil le-au gasit un scop la tomberon, nu-i acuz de nimic.

Cand am plecat am dat tot ce era functional si in cutie. Asa ca multe ramasite nu mai sunt.

Alea noi sunt in cutii si cutiute. Din cand in cand mai recuperez cate ceva si restul la gunoi.

Acum pe masa de lucru:

Posted Image

Editat de thunderer
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări