Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leco, comanda "corecta" si Zenerele GS

Vizitator

Postări Recomandate

Atunci, thunderer, daca nu ma inghti, nu ar fi bine sa eviti sa postezi aiurea dupa mine?

Vrei sa demonstrezi CE anume?

Daca nici acum nu ai inteles ca sint foarte multumit de viata mea, cu doar 10 clase facute, cu citeva calificari luate pe bune si cu ceea ce stiu sa fac, e problema ta.

Evita-ma te rog pe viitor, eu deja o fac.

Nu ma intereseaza parerile tale, sfaturile tale, cum o duci tu acolo inafara .ro si restul.

Fii tu sanatos si ridica-te cit mai sus pe scara umanitatii si lasa-ma pe mine sa-mi vad de ale mele.

Link spre comentariu

Treaba a deraiat rau de tot dpdv al logicii.

Puncte cheie pentru cei cu logica mai slaba:

Acest topic nu a fost deschis de mine in numele lui Leco.

Acest topic a fost creat mutand offtopicul facut de Leco pe alte subiecte, deranjand alti colegi.

E un loc de refulare, o "lumea a lui Leco" unde el poate sa se desfasoare in bunul sau plac, fara a deranja pe altii.

Dupa cum am explicat, nu il inchid ca apoi sa risc sa starneasca certuri si discutii pe alte subiecte.

Acest comportament nu este de azi, de ieri. E un forum, totul ramane scris, puteti citi oricand evolutia colegului Leco.

Marian, acel post este a lui Dan Nita, aka DNA, aka cel care a inceput teoria slew-rate-ului variabil cu frecventa.

DAca ai fi intrat mai demult pe HFMM forum ai fi vazut o adevarata dezbatere bazata pe : "in practica e altfel" cu dovezi aduse care de fapt demonteaza singure teza sustinuta.

Atata a priceput omul, dupa ce s-a laudat ca a fabricat sute de module cu mana lui.

Suna cunoscut, nu?

In orice caz, postarea e la el in gradina, unde poate posta ce vrea muschiul lui.

Cam asta recomand oricui sa faca, daca vrea sa posteze idei pe care nu le suporta sa le vada comentate.

Da, in rest am vazut tot felul de idei cum ca ar treubi sa imi cer scuze pentru sarcasm in fata scandalagiilor forumului.

Ok, dupa pauza publicitare, stay tuned!

Mai departe de atata nu am citit, repet daca cineva e deranjat de injuraturi sa le raporteze si intervin.

Acum intru pe forum prima oara, de la ultima postare a mea. Scuze pentru reactia intarziata.

Link spre comentariu

Nu au fost injuraturi, stai linistit.

"Scandalagii" forumului sint si ei oameni, totusi...

Ma bucur totusi ca nu mai sint eu acela care a inceput cu teoria slew rate-ului & stuff.

De asta am, si postat ce am postat, pentru ca in orice discutie insistai pe aceasta tema.

Link spre comentariu
Vizitator viobio

O mica mentiune din partea meaEu nu m-as grabi sa dau cu o caramida in cap unui inginer indiferent cata pratcica areDe multe ori inginerul ala ''vede'' teoretic in avans ce se poate intampla practic ca d-aia e inginer, iar datele tehince necesare se gasesc in foile de catalog ale componentelor culmea !  scrise tot de ingineri A nu se intelege ca il ling in coor pe unul sau pe altul, e doar o parere de a mea

Fără a generaliza,unii ingineri au făcut facultatea DEGEABA!!!Nu au nici un fel de cunoștințe teoretice sau mai ales practice.De exemplu,incipind de azi o sa încep lucrul la un amp de chitară, lucrarea de diploma a unui student la electronica!!!E paralel cu aceasta facultate!! Mai cunosc și alte exemplare care au făcut electronica,automatica, electrotehnica,energetica, care nu sunt în stare sa facă cea mai banala măsurătoare sau sa calculeze o rezistenta pt reducerea unei tensiuni.
Link spre comentariu

Am facut si eu un proiect pentru un var (Facultatea de Electronica). Am lucrat la ei in camera, la camin. Se uitau baietii aia stupefiati, si ma intrebau unde am invatat sa fac toate alea...

Zic, singur acasa, cu cartea in fata, culmea, fara internet, ciumpalacilor...

Am avut prima oara internet inspre 2000, la camin, in Poli... stiam deja destule.

Am uitat dracu' tot...  :mort

Link spre comentariu

Eu cunosc foarte multi fara studii , dar care sunt prosti cu pretentii .

Toti au absolvit " Academia lui Dorel " si se inchina la guta , puta de maimuta , parizer sau minunea de origine rroma pe care il cheama ca pe prietenul lui viobio ( scuze pentru ca nu am gasit alta rima ) .

Sper sa va departati de asemenea specimene ... maneliste .

Link spre comentariu

Păi e simplu: nu trebuie să memorezi ca papagalul manuale întregi, trebuie doar să ştii unde să deschizi manualul cînd ai nevoie de o formulă.

Majoritatea învaţă ca amintita zburătoare colorată, apoi dau lecţii.

Teoria goală nu a făcut nimic niciodată, dar practica a umplut cimitirele. :)

Editat de zal
Link spre comentariu

Iertare dar "vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acri". Doar pentru ca nivelul general al invatamantului la noi este destul de scazut, nu inseamna ca teoria nu are valoare sau ca trebuie ignorata, asta efectiv o spune doar cine nu este capabil sa o inteleaga, si este constient de asta. Fara inginerii care au pus la punct niste principii teoretice, nu ar fi existat amplificatoare pro din care sa va inspirati pentru montajele voastre, datorita faptului ca nu va intereseaza teoria. Fara ingineri si fara teorie nu ar fi existat industria audio, si deci nici voi n-ati fi pretinsi "guru" in ale audio asa ca lasati-o mai moale cu ridicatul in slavi a practicii pentru ca fara teorie valoarea sa este 0 de fiecare data. Electronica teoretica nu poate fi un obstacol de netrecut acolo unde exista pasiune si dorinta de a-ti depasi conditia, daca insa te complaci in ignoranta gandind ca oricum nu ajungi tu la nu stiu ce nivel, sau ca opricum nu mai inveti tu nu stiu ce chestie, atunci esti exact la nivelul pe care il meriti: Mediocritate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări