Vizitator Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Treaba deranjanta nu este neaparat ca a deschis un topic in numele meu, (desi nu am fost si nu sint de acord cu asa ceva) ci ca l-a deschis cu un titlu IRONIC, la misto: Leco, comanda "corecta" si Zenerele GS Apoi, toate expresiile folosite, evident tot in mod ironic, le mai quotez inca o data aici: Sper doar sa nu vedem un mod barbar sa ardem pieseleTot simplu e sa faci un scurt, niste finali arsi si leco care isi arata coroanaDin pacate asta e nivelul. Poate masori si deschiderea pe sarcina nominala, daca tot esti asa tare in clanta.Sau mai bine arzi direct modulul, sa nu cumva sa trebuiasca sa recunosti asta. Experimentul e util, nu zic, dar tare ma tem ca va fi facut intr-un stil tipic leco. Cunoscatorii stiu la ce ma refer. Sarcasmul nu vad sa fie trecut ca interzis in regulament Legat de scurt eram si eu curios, dar legat de modul de testare tare ma tem ca m-as fi uitat cu groaza. C2caturile astea sint de multe ori mult mai deranjante decit un pumn in fata sau o injuratura directa. Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Claudiu, acest topic isi va pierde interesul cand vei deschide tu unul nou cu testele facute.Totusi, ar putea fi inchis, dar nu sters. S-au spus multe si trebuie sa ramana scrise. Sa se stie ce s-a spus si cum. Nu chiar orice trebuie sters cu buretele ca si cum nu ar fi existat. Trebuie sa fim responsabili de actiunile noastre.Evident, unele parti pot fi sterse. Cele ce nu au de a face cu subiectul original.Spor la treaba cu testele, doar asa revenim in partea tehnica. Link spre comentariu
MLGore Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Leco, nu are sens sa-ti faci sange rau pt. toti agaricii care au impresia ca daca stiu sa faca diferenta intre curentul de la priza si ala de la geam gata, sunt electronisti! Pe vremea cand erau ei conceputi intre doua pene de curent tu facusei mai multe amplifuri decat lita la sigurante schimbase tac-su.Iar topicul asta e degeaba si trebuie inchis. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Cumva , totul este o refulare tip " bodegă " a secțiunii de amplificatoare , iar acest subiect ar trebui redenumit și închis pentru offtopic total , conform regulamentului Elforum . Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) sincer nu am inteles ce este cu comanda asta corecta si la fel de sincer nici nu ma intereseaza!detin 2xfet200 si 2xdiy200,puse in punte pe bas! pe medii inalte bipolari. Editat Noiembrie 22, 2015 de Emil 1986 Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Lungimea de unda... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Eu cred ca acest topic trebuie macar mutat la Bodega daca nu inchis ca poate altii isi doresc ca aceasta harababura sa continue. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) Stiti ce imi place mie? Din tot topicul asta eu su emil suntem raii forumul ca ma deranjat niste somitati cu toate ca eu am fost atatcat pt un like dat.Mariane (cu M mare) ,tu ai citit tot topicul?Ai vazut ce balacareli sunt pe el?Ma indoiesc ca ai fi trecut cu vederea asa ceva ,dar cum am mai zis ,prietenia strica omenia si nu te poti atinge te toata lumea.Dati in aia fara aparare si ii tot amenintati ca ii zburati de pe forum.Daca o sa incep si eu sa iti urmaresc toate virgulele puse sau lipsa si o sa te avertizez sigur o sa stergi postarile mele ,o sa iti editezi postul tau(avantajul rolului de moderator,tu ziceai asta candva) Frumos am ajuns :ai voie sa zici cacat dar ti se da in cap pt o virgula nepusa Thunder faptul ca citesc cartile in format electronic se pune? Editat Noiembrie 22, 2015 de adicontakt Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Adi, am lamurit cum era cu greseala din scris. Nu mai bate apa in piua. PS: Numai la Romani handicapat si analfabet au sens peiorativ.PPS: Frumoasa semnatura ai, ce o fi insemnand. Felul tau de a fi?! "Cine nu poate sa ma inghita , sa ma suga" - Lipseste punctul de la sfarsitul frazei. Ala e prezent si in cartile in format electronic. Stiu, ca d-alea citesc si eu. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 se pune punct si cand este fraza intre ghilimele? Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 (editat) PS: Numai la Romani handicapat si analfabet au sens peiorativ. Ups,ce-i aici? Varianta corecta : " romani: ". Pai se poate domnule, acum nici nenea mitica si nici marian nu mai amendeaza pe cel care stalceste limba romana. Ce naiba ,toti gresim.... Editat Noiembrie 22, 2015 de adicontakt Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Stiti ce imi place mie? Din tot topicul asta eu su emil suntem raii forumul ca ma deranjat niste somitati cu toate ca eu am fost atatcat pt un like dat.Mariane (cu M mare) ,tu ai citit tot topicul?Ai vazut ce balacareli sunt pe el?Ma indoiesc ca ai fi trecut cu vederea asa ceva ,dar cum am mai zis ,prietenia strica omenia si nu te poti atinge te toata lumea.Dati in aia fara aparare si ii tot amenintati ca ii zburati de pe forum.Daca o sa incep si eu sa iti urmaresc toate virgulele puse sau lipsa si o sa te avertizez sigur o sa stergi postarile mele ,o sa iti editezi postul tau(avantajul rolului de moderator,tu ziceai asta candva) Frumos am ajuns :ai voie sa zici cacat dar ti se da in cap pt o virgula nepusa Thunder faptul ca citesc cartile in format electronic se pune? Aici nu este vorba despre o eroare nevinovata ( sau cel putin ceea ce eu incriminez ), ci despre erori asumate si repetate. Sunt convins ca si eu comit erori gramaticale din neatentie sau poate, de ce nu, si din ignoranta uneori, dar citeste ce ai postat aici si spune-mi cate erori gramaticale ai gasit in propria-ti postare. Eu recunosc ca mi-e lene sa le enumar deoarece sunt prea multe. In alta ordine de idei, esenta forumului nu este sa corecteze erorile simple gramaticale, mai ales daca persoana respectiva are sau a avut o contributie importanta din punct de vedere tehnic, dar cand cu electronica mai putin, si palavrageala cat cuprinde, parca totusi n-as strica un mod mai ingrijit de exprimare a opiniei. Eu nu pot sterge nimic decat la sectiunile unde moderez ( 5 la numar ), in rest sunt un simplu utilizator, nu am obiceiul sa corectez mult mai tarziu erori gramaticale doar ca sa dau bine, de regula recitesc ce am scris inainte sa dau "post" si recitesc si apoi indiferent cat de lunga ar fi postarea, ca sa fiu sigur ca nu mi-a scapat ceva, si acolo unde gasesc totusi mici erori le editez pentru ca ma aflu in primele minute de la efectuarea postarii, timp in care absolut oricine are dreptul sa faca fix acelasi lucru. Si nu in ultimul rand, DA am urmarit tot ce s-a postat aici in topic, fie ca am postat sau nu, de citit am citit tot, chiar si postarile mai lungi ale lui Leco sau ale altcuiva, am preferat sa nu ma bag, motivul n-are rost sa-l explicitez, ar insemna sa readuc in actualitate lucruri neplacute, este deajuns sa stii ca o eventuala prietenie intre mine si Sharky ( ca asta inteleg ca acuzi, daca ma insel chiar te rog sa ma corectezi ), nu are nici o legatura, din contra, insa eu am incercat la randu-mi sa-i explic candva niste chestiuni lui Leco, am observat insa ca nu voi reusi si m-am lasat batut, ma bucur totusi ca un mic detaliu l-a formulat in ultima perioada mult mai corect, sau oricum mult mai aproape de adevar, nu spun ce, si nici nu voi confirma sau infirma eventuale presupuneri, n-are rost sa insistati. Link spre comentariu
adicontakt Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Nu acuz prietenia ta cu sharky,habar nu am de asa ceva,ma refeream prieteniile si simapatiile dintre moderatori sau dintre unii useri si moderatori,lucru vizibil in multe topicuri pe forum. "In alta ordine de idei, esenta forumului nu este sa corecteze erorile simple gramaticale"- in ultimul timp asta a devenit esenta forumului Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 Stiti ce imi place mie? Din tot topicul asta eu su emil suntem raii forumul ca ma deranjat niste somitati cu toate ca eu am fost atatcat pt un like dat.Mariane (cu M mare) ,tu ai citit tot topicul?Ai vazut ce balacareli sunt pe el?Ma indoiesc ca ai fi trecut cu vederea asa ceva ,dar cum am mai zis ,prietenia strica omenia si nu te poti atinge te toata lumea.Dati in aia fara aparare si ii tot amenintati ca ii zburati de pe forum.Daca o sa incep si eu sa iti urmaresc toate virgulele puse sau lipsa si o sa te avertizez sigur o sa stergi postarile mele ,o sa iti editezi postul tau(avantajul rolului de moderator,tu ziceai asta candva)Frumos am ajuns :ai voie sa zici cacat dar ti se da in cap pt o virgula nepusaThunder faptul ca citesc cartile in format electronic se pune?Nu te lua de moderatorul Marian,este infailibil,eu am luat ban pentru o sugestie!! Excesul de zel nu se pedepsește, aștept ban din partea justițiarului Marian. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 22, 2015 Partajează Postat Noiembrie 22, 2015 ...ma refeream prieteniile si simapatiile....[...]...dintre unii useri si moderatori,lucru vizibil in multe topicuri pe forum. Eu cred ca de cele mai multe ori este vorba in primul rand despre respect reciproc si bun simt. Daca in caz te referi cumva la Thunderer si o eventualitate partialitate a mea pentru el, trebuie sa stii ca in nenumarate randuri a dat dovada de foarte mult bun simt, nu poti sa nu respecti asta, cum deasemeni respect si cunostintele sale in materie de programare, el si Liviu M fiind direct responsabili de faptul ca acum pot sa-mi scriu si singur codurile pentru afisaje ( spre exemplu ). Un alt exemplu ar putea fi UDAR cu un bagaj foarte solid de cunostinte ( mult peste ce as putea eu invata ), n-ai cum sa nu respecti asta. Sau Dl Miticamy cu a sa experienta practica cu adevarat vasta, nici asta n-ai cum sa nu respecti. Nu-i asa ca e simplu? aștept ban din partea justițiarului Marian. Pai imi cer scuze ca te dezamagesc si astepti in zadar, aici exista deja 2 moderatori, nu se pune problema sa ma bag peste ei, pot cel mult sa raportez ceva ( lucru pe care il poate face oricine altcineva, moderator sau simplu utilizator ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum