Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leco, comanda "corecta" si Zenerele GS

Vizitator

Postări Recomandate

Asta se intampla datorita tolerantei cam mari pe sectiunile tehnice fata de cei care cu electronica mai putin, dar cu palavrageala cat cuprinde, si aici ma refer evident la Emil si la Adicontact.

cineva care nu are argumente tehnice se leaga de felul in care scrii!

Ai ideie macar de cine te legi tu? Ai vreo ideie despre experienta D-lui Miticamy de zici ca nu ar avea argumente tehnice? Pe bune? In locul tau m-as uita in oglinda si apoi mi-as cere scuze si as pune isprava pe seama unei iesiri mai putin inspirate.

sa nu te bag undeva, tot ca o virtute a neamului

Nu c-ai fi auzit tu de majuscula ( stiu, e "typo" nu-i asa? ), ce-i drept nici Emil n-a auzit de notiunea asta, dar cu o astfel de atitudine te mai miri de ce esti caracterizat intr-un anume fel? De cate ori ai auzit tu o astfel de exprimare de la Thunderer? Imi permit sa-ti dau si tie fix acelasi sfat ca si lui Emil, oricum semanati.

Cer scuze pentru offtopic dar nu puteam sta cu mainile in san.

Link spre comentariu

degeaba le are daca nu le inpartaseste cu noi!

decate ori intervine intr-un topic se leaga doar de greselile gramaticale!

va oprea bani si acum il plangeti si spuneti ca traiati mai bine pe vremea lui!

tie iti oprea bani dar alor mei care traiau la tara le cerea alt fel de cotizatie,mult mai mare ca a ta!

cei care sunt sau au bunici la tara stiu despre ce este vorba!

si tin minte ca v-am rugat sa nu mai interveniti la adresa mea!va rog aptinetiva!

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

si tin minte ca v-am rugat sa nu mai interveniti la adresa mea!va rog aptinetiva!

Pai atunci cine te pune sa te bagi in seama neintrebat? Adica daca tai creanga pe care stai, nu te astepta sa nu cazi.

Apoi ai urmarit tu activitatea D-lui Miticamy de la alimentatoare ca sa spui ca nu-si impartaseste cunostintele cu nimeni sau ca singurele lui postari sunt doar pentru corectii gramaticale? Si ca tot veni vorba despre ele, tu citesti vreodata ce scrii?

Adica ideea este simpla, haidem sa ne vedem lungul nasului si sa stam in banca noastra fiecare.

Link spre comentariu

este un topic despre leco!eu mi-am spus parerea la adresa lui!ca si ceilalti care au postat aici!

nea mitica sa legat de felul in care cineva a conjugat un verb!deci total oftopic.

l-am rugat in alta parte sa nu imi mai corecteze greselile gramaticale si daca are vre-un sfat tehnic este bine venit altfel poate sa se aptina!

daca crede ca l-am jignit in vre-un fel imi cer scuze nu a fost intentionat!

Editat de Emil 1986
Link spre comentariu

nea mitica sa legat de felul in care cineva a conjugat un verb!deci total oftopic.

Si tu aici ai fost fix la subiect?

http://www.elforum.info/topic/108656-leco-comanda-corecta-si-zenerele-gs/?p=1272833

Eu unul nu ma supar cand D-l Miticamy ma mai corecteaza, chiar daca uneori se intampla sa fiu pus intr-o pozitie mai neplacuta, imi dau seama ca atunci cand dumnealui depana surse, eu habar n-aveam ce e aia rezistenta, si deci daca am argumente mi le exprim, daca nu atunci ciocul mic, asa se cuvine.

Link spre comentariu

Cei pentru care limba nu conteaza, aBtineti-va de la comentarii pe langa si asumati-va greselile.PS: Mai citeste cineva carti in ziua de azi? Se pare ca nu!@Marian, poate ar trebui sa stau si eu in banca mea, ca-mi bat gura degeaba. Dar violarea limbii Romane imi e inacceptabila.

Link spre comentariu
SCUZE, CLAUDIU!Emile, mi-ai inchis gura cu Evolutia. Nu mai am cuvinte. Realizez ca vorbesc degeaba, caci nimeni nu aude.Lasati visele de evolutie si cititi macar o carte intr-o luna. Nu cu oameni ca tine, Emil, se face "evolutia" :ras:.PS: Cand ma gandesc ca am meditat si la Romana din generatia ta... deh, sa fac si eu un ban. Editat de thunderer
Link spre comentariu

Maltratarea limbii române nu se poate numi nicidecum Evoluție.....și nu are nimic de-a face cu schimbările suferite de-a lungul vremii,câtă vreme s-au stabilit deja niște reguli de ortografie.Dar unii consideră că ele se mai pot încălca precum regulile de circulație , vorba aia : ,,De la beat cârciumă viu, merg pe gard, de drum mă țiu...,,

Încă mai aștept o reacție de la moderatorii de drept de la această secțiune....

Link spre comentariu

A intrat un amarat, si-a intrebat de TDA7294, nu stiu ce chestie. Vreau sa va spun ca INSTANT i-au inchis topicul. Motivatia, s-a tot discutat, cauta, etc.

Ma amuza cum in cazul asta, in care se abereaza de zile in sir, topicul rezista.

Daca n-ar fi atat de evident cine tine cu care, n-ar fi atat de penibil. Nu stiu daca am mai spus-o...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări