Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leco, comanda "corecta" si Zenerele GS

Vizitator

Postări Recomandate

Eu nu am fost ironic, mistocar, flegmatic cu vre-un coleg, iar daca am facut-o probabil involuntar (nu si cind am fost provocat), imi cer scuze acum, si aici, pentru asta.

Rog daca este cineva care are sa imi reproseze asa ceva sa o faca acum, si aici, ca sa ii pot cere scuze personal.

Insa Sharky, nooo, cum sa se injoseasca el sa spuna, da Leco, uite imi cer scuze, imi pare rau ca am fost mistocar, ironic, sarcastic fata de tine.

Uite, sterg acest split de topic la cererea ta expresa, oricum nu contine nimic tehnic interesant, si cind faci testele alea asa cum crezi tu de cuviinta, faci un topic si ii gasim noi o denumire.

O rugaminte am, pune si tu sondele in punctele xyz si arata acolo sa vad si eu sau altii ce si cum in functie de nivel, de sarcina, etc.

Nu era mai frumos asa?!?

Dar nu, nu se poate asa, din pacate...

Nu l-am vazut macar O DATA sa isi ceara scuze cuiva pentru o nedreptate.

Vorba lui, "asta este nivelul"...

Link spre comentariu

Claudiu, mai taie din coada. Ca nu-i atat de lunga.Participarea ta si implicit lipsa de indignare la acele vorbe urate de pe forumul vecin te fac complice in acea discutie. E ca si cum tu le zici, caci se pare ca le apreciezi ca adevarate.Si asta nu e o calitate cu care sa te lauzi. Ai zice si aici ce se zice acolo, sunt sigur. Insa nu iti e permis.Am sa repet: te-ai suit pe un piedestal crezand ca salvezi lumea cu amplifurile tale. Sunt admirabile, nu neg asta, dar esti doar un peste intr-un ocean plin de pesti. Si nimeni nu a salvat lumea cu amplifuri.Faptul ca tu prezinti xyz cu poze si filme nu este explicat decat ca fiind publicitate pentru produsele tale. Daca din asta traiesti sau nu, chiar nu conteaza. E un fapt ca totul e de vanzare. Asta e insa strategia ta de vanzare...Cata vreme altii posteaza, cu lux de detalii, scheme cu 7294 iar tu scheme cu valori sau blocuri functionale lipsa... mai lasa-ne cu salvatul lumii si da-te jos de pe piedestal.PS: Sunt un admirator al produselor tale, dar mai taie din bullshit. Fii atat de modest cat cei pe care ii admiri (i-ai mentionat tu).PPS: Nu e nevoie ca sa mergi pana la limita distrugerii unei componente ca sa intelegi cum functioneaza. Asta te face diferit de teoreticieni.

Link spre comentariu

Publicitate-nepublicitate, multi colegi au avut de invatat sau s-au lamurit cu cite ceva despre in amplificator. Daca ai sa urmaresti canalul meu de YT vei vedea ca acolo nu sint numai Leco Amp sau SMPS ci sint zeci de amplificatoare reparate.Oricine isi poate face un cont de yt si posta ce doreste.Si nu ma dau jos de pe niciun piedestal, nu am asa ceva. Dar am realizari, si asta ii roade pe unii.

Link spre comentariu

O mica mentiune din partea mea

Eu nu m-as grabi sa dau cu o caramida in cap unui inginer indiferent cata pratcica are

De multe ori inginerul ala ''vede'' teoretic in avans ce se poate intampla practic ca d-aia e inginer, iar datele tehince necesare se gasesc in foile de catalog ale componentelor culmea !  scrise tot de ingineri

A nu se intelege ca il ling in coor pe unul sau pe altul, e doar o parere de a mea

Editat de maxente
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Acești moderatori sunt mici copii pe lângă un altul ... ceva mai " lămpar " .Sharky și Leco sunt sarea si piperul acestei secțiuni , și fiind oameni serioși , totul se stinge de la sine .In schimb , celălalt moderator ... la scară macro , abuzurile acestuia se compensează integral .Fenomenul se numește " karma " :) .

Cel lampar a primit urări de la tine, "să-i moara și restul familiei "E vorba de moderatorul < misa >,ma mir cum de ai un asa tupeu încât aduci aminte de el.Tocmai tu care te dai " justițiarul luminii",și nu ai în cap decât regulamentul forumului. Editat de viobio
Link spre comentariu

Nu am dat cu nicio caramida in cap nimanui, Sharky nu cred ca este inginer electronist.Si nici nu este treaba mea sau a altcuiva ce meserie avem fiecare. Dar simplul fapt ca cineva are mai multa scoala decit altcineva, nu ii confera dreptul sa fie mistocar fata de altul. Este foarte posibil ca un meserias bun cu mai putina scoala de specialitate, sa ii dea clasa unuia cu multa scoala. Si daca tot s-a speculat ca stau pe un piedestal, am curaj oricind sa ma pun la concurs cu orice amplificator sau SMPS facut de orice firma sau regim diy in conditii de specificatii asemanatoare, nu mi-e frica ca imi iau rusine, ba chiar sint mindru ca fara scoala in domeniu, am facut ceea ce am facut. Coada e a mea, asa cum este ea!

Link spre comentariu

Suntem multi pe acest forum fara scoala in domeniu dar si daca ai asa ceva trebuie sa fi onest.Din cate am auzit la facultatile de electronica exista studenti care n-au nicio treaba cu respectivul domeniu tocmai din cauza ca nu reusesc sa imbine teoria cu practica.Sunt foarte buni la rezolvat ecuatii dar se chinue sa introduca un stecher in priza :d  iar daca ii intrebi ce scule si aparate au acasa iti spun vorbe de genul "cum sa d-au eu banii pe asa ceva ce am innebunit!?!?" In schimb altii sunt fara scoala in domeniu dar  isi procura aparate si scule de fac experimente(ex Leco) si chiar se pricep  iar eu zic ca asta este de apreciat.

Link spre comentariu

Suntem multi pe acest forum fara scoala in domeniu dar si daca ai asa ceva trebuie sa fi onest.Din cate am auzit la facultatile de electronica exista studenti care n-au nicio treaba cu respectivul domeniu tocmai din cauza ca nu reusesc sa imbine teoria cu practica.Sunt foarte buni la rezolvat ecuatii dar se chinue sa introduca un stecher in priza :d  iar daca ii intrebi ce scule si aparate au acasa iti spun vorbe de genul "cum sa d-au eu banii pe asa ceva ce am innebunit!?!?" In schimb altii sunt fara scoala in domeniu dar  isi procura aparate si scule de fac experimente(ex Leco) si chiar se pricep  iar eu zic ca asta este de apreciat.

Iartă-mă dar văd că ai multe păreri ... din auzite , despre studenții de la electronică și facultatea de electronică . Ai mai suținut lucruri similare și în alte posturi .  Pentru că tot susțineai mai sus supremația practicii , ar fi bine să te limitezi a ne împărtăși păreri din experiența ta personală , nu din auzite .

Editat de UDAR
Link spre comentariu

@UDAR Stati linistit ca n-am nicio treaba cu dvs. in aceasta privinta.Este adevarat ca am mai scris asemenea lucruri si in alte topicuri dar pana la urma n-am de unde sa stiu care ce topic citeste iar cei de la care am auzit asemenea lucruri pe net banuiesc ca erau tot studenti la electronica si ce rost avea sa minta.Cat despre experienta mea sunt doar la inceput de drum cu electronica poate in curand ma voi inscrie sa fac ceva curs dar nu mai mult caci am facut deja o facultate dar intr-un cu totul alt domeniu iar la electronica stiu(nu doar din auzite) ca este greu.Mi-ar fi placut foarte mult sa fac facultatea de electronica si acuma recunosc ca  sunt cam invidios pe altii care ajung acolo mai ales cand aud lucruri ca si cele despre care am scris si care se pare ca v-au deranjat.Deci scuze daca v-am suparat mai ales ca am citit multe postari de ale dvs. si am vazut ca stiti meserie iar pentru asta chiar va apreciez mai ales ca uneori m-ati si ajutat.Oricum eu nu m-am suparat.Numai bine!

Link spre comentariu

Cel lampar a primit urări de la tine, "să-i moara și restul familiei "E vorba de moderatorul < misa >,ma mir cum de ai un asa tupeu încât aduci aminte de el.Tocmai tu care te dai " justițiarul luminii",și nu ai în cap decât regulamentul forumului.

Mda , este o urare generală pentru absolut orice dușman din lumea virtuală .În lumea reală , treabă sta cumva altfel , prin viu grai se poate face un schimb de idei , impresii și emoții ( :) ) care nu pot permite să existe asemenea aberații .Din spatele monitoarelor , cei induși în eroare pe anumite căi , se radicalizează și considera ca unii sau alții sunt diferiți , automat au interese diferite , deci trebuie să devină dușmani , ținte sau subiecte .Nu mă interesează sub nicio formă relații de socializare cu asemenea oameni , eu am altceva mai bun de făcut .E bine ca lumea virtuală și cea reală sunt foarte îndepărtate , căci radicalizarea excesivă a unora duce la fapte reprobabile , condamnate de o societate normală .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări