Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hdd defect

Vizitator ludovik

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• ph3e4r

2

Top autori în acest subiect

Salut am un Hdd defect da nu total exista vreun program sa elimin bedurile?

cum adica???

este vazut de bios, i se detecteaza corect capacitatea, de unde stii ca ai baduri, si nu in ultimul rand, ce model (si marca) de hdd e??

Link spre comentariu

... pe scurt, daca ai un hdd cu capacitatea de cel putin 40 de giga, astea nu prea mai au asociate programe de low-level format...insa au o chestie numita SMART (de fapt nu ele, ci biosurile placilor de baza).incearca sa activezi treaba aia, si vezi ce se intampla (teoretic ar trebui sa stai o vreme, cat izoleaza si marcheaza sectoarele defecte...).daca are capacitate mai mica... exista un softulet rusesc pe nume HDDRegenerator, care chiar rezolva badurile, alea logice, nu cele rezultate din zgarieturi ale suprafetei discurilor.insa dura o gramada... dar n-am mai auzit demult nimic de el... cel mai bine ai schimba hdd-ul in cauza...@colega... ai incercat figura cu marcatul manual??? nu prea merge decat prin trial&error... te apuca damblaua la capacitatea asta!! :yawinkle:

Link spre comentariu

da, din bios... cauta, ca n-am vazut sa fie in acelasi loc in biosuri diferite...(stii cum se intra, nu?... de regula tii apasat DEL imediat dupa bootare, si inainte sa se incarce windowsul...)si ar trebui sa fie o optiune de tip da/nu, adica il activezi sau ba!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări