bmwh548 Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Direct-Drive, capacitate 7kg, revin cu modelul exact cand ajung acasa, are vreo 4 ani de utilizare. Scartaie la turatie foarte mica (si cu si fara rufe, si cu "hubloul" inchis si cu el deschis), dar diferit in functie de sensul de rotatie. In sensul acelor de ceasornic scartaie foarte putin la inceput si pe urma tace; in sens invers acelor de ceasornic scartaie foarte tare. Cum creste putin rotatia nu se mai aud decat zgomotele uzuale. Am dat jos capacul de deasupra si zgomotul vine de undeva din spatele cuvei. Are cineva idei, s-a mai intalnit cineva cu problema asta? Va fi vazuta de meserias, dar vreau sa stiu daca mai poate fi utilizata asa de cateva ori sau e grav. Link spre comentariu
nelu F Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Eu am varianta slim de 6 kg. Săptămâna trecută începuse să schirție tot așa, la turații mici. Dacă am învârtit cuva cu mâna nu a scârțâit. Astăzi s-a spălat de mai multe ori cu mașina, dar totul a fost ok. Și eu sunt curios care o să fie verdictul meșterașului, dacă o să-l chemi.Posibil să fie simeringul, din cauza detergentului pus în cantitate mai mare. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Octombrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Acum dupa ce s-a uscat in interior nu mai scartaie. Maine mai spal ceva sa vad daca mai face figuri. De invartit la mana se invarte usor. Link spre comentariu
Vizitator surubel Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Masinile de spalat au rulmenti, care scartaie am spatele cuvei.Puteti anlocui cu putin efort acesti rulmenti. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Rulmentii nu scartaie doar la viteza mica de rotatie, din contra, pe masura ce creste viteza, scartaie (sau huruie, dupa caz) din ce in ce mai tare. Am mai spalat de cateva ori de atunci, se manifesta la fel, dar abia dupa vreo ora de functionare. Cand va face asa continuu chem pe cineva sa o vada. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum