Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de spalat LG scartaie

bmwh548

Postări Recomandate

Direct-Drive, capacitate 7kg, revin cu modelul exact cand ajung acasa, are vreo 4 ani de utilizare.

Scartaie la turatie foarte mica (si cu si fara rufe, si cu "hubloul" inchis si cu el deschis), dar diferit in functie de sensul de rotatie. In sensul acelor de ceasornic scartaie foarte putin la inceput si pe urma tace; in sens invers acelor de ceasornic scartaie foarte tare. Cum creste putin rotatia nu se mai aud decat zgomotele uzuale.

Am dat jos capacul de deasupra si zgomotul vine de undeva din spatele cuvei.

Are cineva idei, s-a mai intalnit cineva cu problema asta? Va fi vazuta de meserias, dar vreau sa stiu daca mai poate fi utilizata asa de cateva ori sau e grav.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmwh548

3

• nelu F

1

Top autori în acest subiect

Eu am varianta slim de 6 kg. Săptămâna trecută începuse să schirție tot așa, la turații mici. Dacă am învârtit cuva cu mâna nu a scârțâit. Astăzi s-a spălat de mai multe ori cu mașina, dar totul a fost ok. Și eu sunt curios care o să fie verdictul meșterașului, dacă o să-l chemi.Posibil să fie simeringul, din cauza detergentului pus în cantitate mai mare.

Link spre comentariu

Rulmentii nu scartaie doar la viteza mica de rotatie, din contra, pe masura ce creste viteza, scartaie (sau huruie, dupa caz) din ce in ce mai tare.

Am mai spalat de cateva ori de atunci, se manifesta la fel, dar abia dupa vreo ora de functionare. Cand va face asa continuu chem pe cineva sa o vada.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări