Vizitator Georgetur Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Buna seara.Ma poate ajuta si pe mine cineva sa identific si tot odata sa aflu valoarea acestor difuzoare sunt neutilizate desigilate de mine din pacate nu mai am cutiile. Link spre comentariu
walldemar Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 O fotografie , daca se poate ? Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 valoare =impendanta ??cu un multimetru ..wataj aici doar daca mai ai ceva cod trecut pe ele ..daca nu ai atunci ..e un pic mai greu ..asteptam poze Link spre comentariu
Vizitator Georgetur Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Imediat e tel nou gasesc cum sa atasez pozele;) Link spre comentariu
Vizitator george Tur Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Nu reusesc sa fac atasul o sa il fac din calculator maine pana atunci.anul este 85,cadru aluminiu turnat,4 om, banuiesc 75W,diametru 25 cm.Natia lor e ruseasca Link spre comentariu
Voltus Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Cauta 75GDN3 ! Link spre comentariu
Vizitator george Tur Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Da asa scrie am cautat alfabetul chirilic dar ultima este H adica E nu N Link spre comentariu
Vizitator audio1 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Eu stiu rusa , da as avea nevoie de o poza fata + spate .In general difuzoarele vechi daca nu au marginea dezintegrata atunci sunt foarte bune .Daca sunt rusesti cele care au ajuns pe la noi nu sunt de foarte multe feluri .Toate cele bune . Adrian / Brasov . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum