Vizitator george_n Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Buna seara, Am demontat un ciocan de lipit romanesc, si am observat ca rezistenta era imbracata intr-un material termoizolant (banuiesc). Dupa cum ati ghicit probabil, acesta s-a facut farame si faramite. Intrebare: ce pun in locul lui ?! Editat Octombrie 17, 2015 de george_n Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 pui tot foie din panza din aia de sticla ...gasesti daca cauti ... Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Daca este loc merge si cu snur de azbest ( se gaseste pe olx) care este impletita din mai multe fire subtiri deci se pot desface cateva pentru a obtine grosimea dorita sau desfacut de tot si apoi rasucite cateva fire. Editat Octombrie 17, 2015 de bandi12 Link spre comentariu
Vizitator george_n Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Merge si snur din fibra de sticla sau ceramica nu ? Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Merge, dar a avut snur sau o foita transparenta? Link spre comentariu
Vizitator george_n Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 (editat) La exterior se vedea ceva alb, dar cand l-am desfacut, pe partea interioara era si o foita lucioasa, nu mai stiu daca era si transparenta ca s-a facut bucatele. Editat Octombrie 18, 2015 de george_n Link spre comentariu
loleksibolek Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Mica. Link spre comentariu
Vizitator george_n Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 (editat) Mica. Nu inteleg. Am verificat, si intr-adevar, a avut foita transparenta Editat Octombrie 18, 2015 de george_n Link spre comentariu
loleksibolek Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Ciocanele de lipit romanesti aveau rezistenta izolata cu folie de mica.Ceva de genul asta. Link spre comentariu
Vizitator george_n Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 (editat) Ciocanele de lipit romanesti aveau rezistenta izolata cu folie de mica.Ceva de genul asta. Exact asta a avut Multumesc ! Si la toaster am vazut folie de mica. Editat Octombrie 18, 2015 de george_n Link spre comentariu
loleksibolek Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Si toasterul are asa ceva.Din pacate nu stiu daca nu cumva e prea groasa pentru a o folosi.Exista niste folie de mica mai subtire si mai maleabila dar nu stiu pe unde poti gasi. Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Nu prea se mai gaseste folie de mica subtire ,singurul lucru care ar merge ar fi voal de fibra de sticla de 40-80g/mp Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Exista condensatoare mari cu mica transparenta. Au forma paralelipipedica si se mai gasesc pe la oameni. Cele din comert sunt extrem de scumpe. Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Mai gasesti mica la cuptoare cu microunde,este mai groasa dar se poate suptia. Link spre comentariu
Vizitator george_n Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 L-am infasurat in snur de azbest (am gasit in targ la Obor). Va multumesc mult tuturor ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum