Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa PC

mihai2

Postări Recomandate

Eu cred ca faptul ca acea placa era DDR3 era mai degraba o coincidenta decat o cauza, au explicat deja colegii mai sus motivul.

PS: Nu stiu de ce nu putem accepta ca ne putem insela, ca pur si simplu am prezentat o ipoteza incorecta, este atat de simplu de zis ceva in genul "eroarea imi apartine, si mi-o asum"...

Link spre comentariu

Ok,eu unul nu zic ca nu o fi si ca dvs,dar eu v-am spus doar ce mi sa intamplat mie cu o placa video pe ddr3...ca nu mi-a mers pe o placa de baza...adica ca mi-a mers doar cu o placa video pe ddr2...

Multumesc pentru intelegere !

Link spre comentariu

erau anumite pc-uri brand-uite care nu accepta decat anumite placi video,in special acelea in care de ex: NB este ATI Radeon(AMD) si nu accepta decat GPU ATI Radeon.

cazul asta l-am intalnit de mult pe o unitate HP, pe slot video AGP. Tin minte  ca dupa cautari pe net gasisem de ce nu mergea cu o placa Nvidia parca FX 5200(functionala).

Acesta a fost singurul caz intalnit pana acum. dar nu pun mana in foc ca asta ar fi fost exact motivul ci mai degraba sa nu fi fost bios-ul facut doar pentru unele placi de ATI.

Editat de ovy83
Link spre comentariu

Doamne cate discutii, omul a spus clar la inceput ca-i merge placa video, dar ii dispar HDD-ul vechi si DVD-RW-ul...simplu, sursa pe care o are nu face fata, placa video functioneaza fiindca e prioritizata de BIOS, dar HDD-ul vechi e energofag, daca o fi vreunul din acela care mananca 1500mA pe 12V e explicabil...iar DVD-RW-ul chiar 1,5A/12+1,5A pe 5V consuma...nu are nici o treaba placa video cu memoria RAM a sistemului, cel mult poate fi o placa video PCIe X16 2.0 non-backward, iar placa de baza are slot PCIe X16 1.0, caz in care nu e vazuta de sistem.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări