Marian Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Eu cred ca faptul ca acea placa era DDR3 era mai degraba o coincidenta decat o cauza, au explicat deja colegii mai sus motivul. PS: Nu stiu de ce nu putem accepta ca ne putem insela, ca pur si simplu am prezentat o ipoteza incorecta, este atat de simplu de zis ceva in genul "eroarea imi apartine, si mi-o asum"... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Ok,eu unul nu zic ca nu o fi si ca dvs,dar eu v-am spus doar ce mi sa intamplat mie cu o placa video pe ddr3...ca nu mi-a mers pe o placa de baza...adica ca mi-a mers doar cu o placa video pe ddr2... Multumesc pentru intelegere ! Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 (editat) erau anumite pc-uri brand-uite care nu accepta decat anumite placi video,in special acelea in care de ex: NB este ATI Radeon(AMD) si nu accepta decat GPU ATI Radeon. cazul asta l-am intalnit de mult pe o unitate HP, pe slot video AGP. Tin minte ca dupa cautari pe net gasisem de ce nu mergea cu o placa Nvidia parca FX 5200(functionala). Acesta a fost singurul caz intalnit pana acum. dar nu pun mana in foc ca asta ar fi fost exact motivul ci mai degraba sa nu fi fost bios-ul facut doar pentru unele placi de ATI. Editat Octombrie 19, 2015 de ovy83 Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Doamne cate discutii, omul a spus clar la inceput ca-i merge placa video, dar ii dispar HDD-ul vechi si DVD-RW-ul...simplu, sursa pe care o are nu face fata, placa video functioneaza fiindca e prioritizata de BIOS, dar HDD-ul vechi e energofag, daca o fi vreunul din acela care mananca 1500mA pe 12V e explicabil...iar DVD-RW-ul chiar 1,5A/12+1,5A pe 5V consuma...nu are nici o treaba placa video cu memoria RAM a sistemului, cel mult poate fi o placa video PCIe X16 2.0 non-backward, iar placa de baza are slot PCIe X16 1.0, caz in care nu e vazuta de sistem. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum