Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa PC

mihai2

Postări Recomandate

Buna seara,trebuie sa cumpar o sursa mai puternica,ce marca ma sfatuiti sa iau ca ceea ce scrie pe eticheta sa fie cat mai aproape de realitate?Care sunt marcile de top?Cu multumiri,Mihai

Seasonic, Sirtec, Enermax...la Seasonic sigur e in realitate ce e pe eticheta, dar si pretul e mai mare decat la o "pocnitoare". Insa numai datorita randamentului superior isi amortizeaza pretul intr-un an, nu mai vorbim de siguranta oferita componentelor din pC, si durata ei de viata.

Link spre comentariu

Seasonic, Sirtec, Enermax...la Seasonic sigur e in realitate ce e pe eticheta, dar si pretul e mai mare decat la o "pocnitoare". Insa numai datorita randamentului superior isi amortizeaza pretul intr-un an, nu mai vorbim de siguranta oferita componentelor din pC, si durata ei de viata.

Multumesc mult pt.bunavointa.Toate cele bune,Mihai

Ce vrei sa faci, sa iti schimbi sursa pentru ca nu functioneaza sau ca vrei sa ai una noua?

Incearca sa te documentezi de aici http://discountcomputer.ro/desktop-voucher-pc-garage/alegere-componente/alegere-sursa-pc/ poate te ajuta.

Am schimbat placa video cu un Gigabyte8800 si nu imi mai vede al doilea hdd si nici dvdrw.Multumesc pt.raspuns,Mihai

Link spre comentariu

Eu unul cred ca nu are nici o legatura placa video cu ce ati zis dvs...adica ca nu va vede al doilea hdd-u si nici dvd-rw.

Totusi eu unul a-si zice ca sa verificati cablurile de date de la hdd-uri si de la dvd-rw...si nu in ultimul rand cablurile de alimentare...

Iar daca e hdd-urile si cu dvd-rw pe ide....atunci trebuiesc setate pe master si pe slave....

Va doresc mult succes !!

Link spre comentariu

Eu unul cred ca nu are nici o legatura placa video cu ce ati zis dvs...adica ca nu va vede al doilea hdd-u si nici dvd-rw.

Totusi eu unul a-si zice ca sa verificati cablurile de date de la hdd-uri si de la dvd-rw...si nu in ultimul rand cablurile de alimentare...

Iar daca e hdd-urile si cu dvd-rw pe ide....atunci trebuiesc setate pe master si pe slave....

Va doresc mult succes !!

Recunosc ca sunt ageamiu in materie de aceea va rog sa-mi explicati mai exact ce trebuie sa fac.Multumesc pt.bunavointa.Cu stima,Mihai

Link spre comentariu

Ok,atunci e ok....doar ca trebuie sa-l setati hdd-ul care e pe ide..pe master...iar dvd-rw sa-i setati pe slave....si mai trebuie sa va mai asigurati ca sunt bune cablurile de date IDE-uri de la hdd si dvd-rw...

Cum trebuie sa setati hdd-ul pe master...va arata pe el...iar cum trebuie sa setati dvd-rw-ul pe slave...tot asa va arata pe el...

Uiteti v-am adaugat eu o poza informativa.....Dar dvs tot trebuie sa va uitati la dvs...cum vin setate...pentru ca mai difera de la un hdd-u la altul si de la un dvd-rw la altul....

post-177758-0-27773100-1445186636_thumb.png

Link spre comentariu

Ok,atunci e ok....doar ca trebuie sa-l setati hdd-ul care e pe ide..pe master...iar dvd-rw sa-i setati pe slave....si mai trebuie sa va mai asigurati ca sunt bune cablurile de date IDE-uri de la hdd si dvd-rw...

Cum trebuie sa setati hdd-ul pe master...va arata pe el...iar cum trebuie sa setati dvd-rw-ul pe slave...tot asa va arata pe el...

Uiteti v-am adaugat eu o poza informativa.....Dar dvs tot trebuie sa va uitati la dvs...cum vin setate...pentru ca mai difera de la un hdd-u la altul si de la un dvd-rw la altul....

Multumesc foarta mult,am sa fac modificarea dar pentru mine un semn de intrebare ramane,de ce dupa ce am pus vechea placa video totul functioneaza normal?Cu stima,Mihai

Link spre comentariu

Ar mai fi o varianta....dvs sa aveti in pc-u sloturi ptr memorie ram ddr2....iar placa video Gigabyte 8800 sa fie pentru ddr3 si sa nu fie compatibila cu ce aveti dvs in pc-u...

Dar ar fi bine daca ne-ati spune ce placa de baza aveti dvs la pc-u...adica marca si modelul... de exemplu : asus,asrock,gigabyte....model....etc.... :reytre

Link spre comentariu

Ar mai fi o varianta....dvs sa aveti in pc-u sloturi ptr memorie ram ddr2....iar placa video Gigabyte 8800 sa fie pentru ddr3 si sa nu fie compatibila cu ce aveti dvs in pc-u...

.... :reytre

Eu am tot respectul pentru dvs, dar se vede ca nu prea le aveti cu componentele de calculator. Memoria inclusa in placa video (VRAM) nu are nici o legatura cu memoria ce vione pe placa de baza, conteaza slotul placii video (PCI-Express sau AGP). Aceeasi placa video poate functiona pe placi de baza cu memorii DDR2, DDR3 sau DDR4.

In cazul de fata e posibil ca noua placa video sa fie pur si simplu defecta, fie autorul topicului a amblat la alimentarile hardului din greseala, fie sursa nu duce consumul total al sistemului.

Link spre comentariu

Eu am tot respectul pentru dvs, dar se vede ca nu prea le aveti cu componentele de calculator. Memoria inclusa in placa video (VRAM) nu are nici o legatura cu memoria ce vione pe placa de baza, conteaza slotul placii video (PCI-Express sau AGP). Aceeasi placa video poate functiona pe placi de baza cu memorii DDR2, DDR3 sau DDR4.

Da,dar s-ar putea sa suporte placile video doar care sunt pe ddr 2....si fiti sigur ca daca suporta placile video cu ddr2...are si si memorile ram tot ddr2.... :reytre

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Da,dar s-ar putea sa suporte placile video doar care sunt pe ddr 2....si fiti sigur ca daca suporta placile video cu ddr2...are si si memorile ram tot ddr2.... :reytre

Nu a trebuit sa modific nimic,setarile erau asa cum ati zis;

Nu a trebuit sa modific nimic,setarile erau asa cum ati zis;placa de baza este gigabyte ga-965p-s3

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări