Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampi si altele pentru audio

vlad1980

Postări Recomandate

Ce pret au tolele E13, carcasele si capacele pentru 2 trafuri ? 

As fi interesat de ele... Am un sasiu facut de dl. Gabriel care are gauri facute pentru tole E13 la trafurile de iesire. :)

Am incercat sa va dau mesaj, dar la mine numai apare casuta de mesaje.

Va multumesc.

Adresa mea de email este: [email protected]

Link spre comentariu

Salut Rares, 

Tolele +carcase+capace pentru 2 trafuri  - 250 Ron plus trasport prin posta romana

Tolele sunt luate tot de la la Gabriel si se potrivesc perfect pe carcasa ta. 

Ti-am dat un email cu mai multe detalii. 

Seara buna, 

Vlad

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Adaug la vanzare mai multe placute de test (vedeti imagine atasata). Se pot realiza montaje gen cele pe cose. 

PCB-urile sunt noi si includ soluclurile lipite pe cablaj  - 40 Ron bucata (PCB doua socluri) sau 70 RON perechea (doua PCB-uri duble). 

Au dimensiunea de 50x100 mm. 

Detalii prin PM. 

IMG_1225.jpg

IMG_1226.jpg

Editat de vlad1980
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Adaug la cele de mai sus: 

- lampi PF86 Philips (este EF86 cu 4,5v la filament) noi in cutie - 40 Ron/ buc sau 70 ron/pereche. Am in jur de 10 bucati Philips; 

- lampi PF86 Tungsram si Ultron noi in cutie (o bucata din fiecare) - 35 ron/buc sau 60 ron amandoua. 

IMG-1632.jpg

IMG-1639.jpg

Link spre comentariu

Adaug la cele de mai sus:

- 3 bucati 6n6p noi  - pret 40 ron/buc sau 100 ron pentru toate;

- 2 bucati 6n1p-BN. Una este noua in cutie iar una pare sa fie alimentata deja. 35 ron/buc sau 60 ron amandoua

IMG-1654.jpg   

IMG-1655.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Adaug o pereche de transformatoare DYNACO Z565 push-pull EL84 (din aplifurile Dynaco ST35 sau SCA35) . Unul din ele are primarul intrerupt din pacate dar se poate rebobina.

Pret pentru ambele  - 375 RON. 

IMG-1815.jpg

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Update pret: 

- lampi PF86 Philips (este EF86 cu 4,5v la filament) noi in cutie - 30 Ron/ buc sau 50 ron/pereche;

- lampi PF86 Tungsram si Ultron noi in cutie (o bucata din fiecare) - 25 ron/buc sau 40 ron amandoua. 

Daca sunteti in cautarea si altor tipuri de lampi, lasati mesaj si va spun daca va pot ajuta sau nu. 

Link spre comentariu
La 04.09.2019 la 14:49, vlad1980 a spus:

Update pret: 

- lampi PF86 Philips (este EF86 cu 4,5v la filament) noi in cutie - 30 Ron/ buc sau 50 ron/pereche;

- lampi PF86 Tungsram si Ultron noi in cutie (o bucata din fiecare) - 25 ron/buc sau 40 ron amandoua. 

Daca sunteti in cautarea si altor tipuri de lampi, lasati mesaj si va spun daca va pot ajuta sau nu. 

cate PF86 philips aveti?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări