SASSU Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Salutare all am o problema la un Opel Zafira B din 2011 la AC,este manual el face urmatoarea problema, butonul de mijloc l-am rotit la maxim pe caldura,butonul din stanga este rotit pe dezaburire si cand dau ventilatia de pe butonul din dreapta pe 1,2,3sau4 se aprinde beculetul galben de la clima ca si cum ar pleca clima se si aude cum cupleaza compresorul este normal sa faca asa cand eu ii dau pe caldura ? Multumesc anticipat Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 dezactivati butonul de AC.cred ca l-ati uitat apasat. Link spre comentariu
SASSU Postat Octombrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Butonul il opresc si in mers si se stinge becul apoi se aprinde dupa circa 1 minut atasez si o poza sa fie mai usor de inteles Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Ati trecut pe la un servis sa intrebati? Link spre comentariu
SASSU Postat Octombrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 am trecut am puso si pe tester si nu vede clima a zis in rest sunt ok datimi un raspuns cei care detin acest model de masina in rest nare rost daca am fost sau unde am fost etc. Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Eu cred ca este normal sa facă asa, dacă apare doar pe dezaburire aceasta manifestare Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 ti se pare normal sa cupleze compresorul de ac cand o dai pe dezaburire? Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Da, ajuta la dezaburire. Link spre comentariu
SASSU Postat Octombrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Pai chear daca nu este pe dezaburire pozitionat butonul din stanga tot asa face ori unde este pozitionat el ,nu stiu cat este de normal dar astept sa vad ce imi poate confirma cineva care detine acest top de masina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum