Vizitator raducu18 Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Vin si eu cu o intrebare cam SF cred,am o placa de baza care suporta maxim doar 2 GB RAM DDR2 ,se poate modifica biosul,sa suporte mai multi Gb de ram,sau orice alta solutie Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Placa aceasta de baza a dvs....trebuie sa aiba si ea o firma si un model anume....de exemplu : Asus,Asrock,Gigabyte etc...model..... Asteptat !! Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Raspuns simplu NU. Link spre comentariu
bratueduard Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 BIOS-ul' face doar "handling" de resurse (IRQ remap si Ram adress location, cred ca mai face si alte alea'........) Si cum deja sunt off-topic: NU, nu poti pune mai multa memorie. (firesc ca poti baga in sloturi 4-8G, da o sa administreze doar cei 2) 2-nd off topic: FLORIN IORDACHE (a se citi: ce caractere mari ai) Link spre comentariu
Vizitator raducu18 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Asrock 4 core-dual sata 2 r2.0Asta e placa de baza Editat Octombrie 17, 2015 de raducu18 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 (editat) FLORIN IORDACHE (a se citi: ce caractere mari ai) Salut ! Scuze,dar nu prea am inteles ce vreti sa ziceti.... Astept raspuns ! Asrock 4 core-dual sata 2 r2.0 Asta e placa de baza Nu merge sa mariti memoria ram...pentru ca placa de baza a dvs e putin mai veche... Editat Octombrie 17, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum