Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent triac

Postări Recomandate

Am o nelamurire ,vreau sa schimb niste triace  pe o placa de la o masina de spalat automata  dar nu am triacele originale ,,original este Z0107 , iar eu am MAC 9706  pot sa pun pe MAC9706 in locul lui Z0 107 ....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

3

• validae

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

rog daca cineva poate sa arunce un ochi si pe acest topic poate ma poate lamuri ,mar interesa ce tip de triac ar merge la placile  de control al masinilor de spalat un triac universal ...

Link spre comentariu

MAC9606 (sau MAC97A6) are curentul maxim de 0,8A şi tensiunea de lucru de  400V faţă de original (1A şi 800V). Aţi putea pune mai bine (dacă nu pune probleme curentul mai mic) varianta MAC 9708 ( sau 97A8) care are tensiunea maximă de 600V. Poate să funcţioneze şi cu ce aveţi, respectiv MAC 9706, dar nu ştiu cât de fiabil va fi în timp....

Link spre comentariu

merge BT136 BT137 si BT138 fara probleme daca este originalu smd se trage fire si pus pe un radiator si nu o sa mai fie probleme toate cele bune si succes

si sunt foarte usor de gasit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări