Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beko E1 - lipsa imagine

catalin004

Postări Recomandate

Salutare....am un tv beko la reparat cu saiul E1...tv initial a avut firul de la FIT intrerupt si atingea in bobina de deflexie....l-am incarcat cu silicon sa nu mai fie probleme, insa tv nu are imagina, apare cursa inversa insa fara pureci...am incercat cu un alt dump insa la fel....rog ajutor, tensiunile sunt bune, Bv pare sa merga ok 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

16

• cornel1962

4

• cristronic

3

• dan cod

3

descarcarile de acest gen pot da mari probleme, dar verificati teniunile pe placa TK si semnalul RGB de la multifunctional( pin 51,52,53 ), etaj final video,... pana la katozii tubului.

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Procesorul de pe sasiul asta,poate sa fie cu trei terminatii: 1913;1864 si 1736.Singura problema sesizata de mine,a fost parca comenzile aiurea la tastatura de pe bord,la unul din ele.

Link spre comentariu

Stiu dfg

iesire RGB 0,5V pe fiecare, tensiuni TK 175V fiecare, pe bara de 200V am 198...., 12V existenti...filament ok...ma gandesc la procesor

Stiu ca poate o sa apara discutii....dar aceste verificari ar trebui facute cu un osciloscop, nu-i suficient cu un multimetru.

Numai cu un osciloscop poti vedea daca intradevar ai semnal acolo sau nu. Indiferent de sursa semnalului Tuner/AV, acolo trebuie sa poti vedea impulsurile de stingere. Daca nu-s prezente atunci multifunctionalul trebuie luat la puricat.

Stiu n

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Procesorul de pe sasiul asta,poate sa fie cu trei terminatii: 1913;1864 si 1736.Singura problema sesizata de mine,a fost parca comenzile aiurea la tastatura de pe bord,la unul din ele.

...asa este, chiar am intalnit recent aceasta problema, dar se rezolva usor prin modificarea valorilor la rez. de pe taste. 

Link spre comentariu

osciloscopul tocmai l-am vandut ieri pentru a-mi lua unul digital...deci nu am pe moment (pana miercuri)....totusi o sa schimb multifunctionalul intrucat stiu ca era bun celalalt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări