Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interfata digitale

yo8rqp

Postări Recomandate

Buna ziua.

Va rog muil sa-mi spuneti unde as putea gasi doua transformatoare pentru a putea construi o interfata pentru moduri digitale.Am inteles ca cele folosite in vechile etaje de audiofrecventa(cele defazoare)ar fi bune.Am facut sapaturi pe aici si nu am gasit nimic.Imi puteti indica o sursa de unde as putea procura ?

Multumesc.

Link spre comentariu

Eu am cumparat de la charma, ai nr de tf acolo pe site si vorbesti cu ei, iti trimite colet cu plata ramburs. Transformatoarele sunt foarte mici si impedanta de 600*600 ohmi perfecte pentru interfata.

Link spre comentariu

Cautati pe site si parca este codul scris acolo, acum scriu de pe telefon si merge destul de greu netul sa pot da un link, poate mai tarziu . Cred ca o cautare in site cu transformator 600 sigur o sa gasesti. Pentru interfata sunt perfecte mai ales ca si dimensiunile sunt foarte mici aproximativ 1cm cub.Mai precis pe site la accesorii transformatoare si acolo gasiti ce impedanta doriti. 600*600 ohmi are codul T600E

Link spre comentariu

Gata,am rezolvat!Am comandat la Charma,le-am gasit la 9,95 lei/bucata.Am cautat la ei si un DIN 13 pini tata pt mufa AGC2 de la TS-570 dar nu am vazut.Astept coletul.Multumesc din suflet pt ajutor.Consider topicul inchis.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va salut baietzi, aceste trafuri se pot cumpara si de pe ebay...sint destul de ieftine si cu impendantze special facute pentru diverse moduri de lucru, personal am facut citeva bucati..e o munca destul de laborioasa , sirma foarte subtire , in jur de 5000 spire in primar si la fel in secundar pe un traf foarte mic...la doua bucati cam 4..5 zile de munca, le-am bobinat cu masina de bobinat  fagure fara acel cursor care face asezarea spirelor  reglind motorul o turatie foarte mica , altfel sirma se rupe foarte usor, sint pensionar si am ceva timp asa incit am preferat sa mi le fac singur cum fac cu toate dealtfel, am reusit sa obtin o  impedantza de 2 k si le-am pus pe placa , interfata functioneaza excelent cu ele, succes si numai bine 73!...YO7DIG

Editat de YO7DIG
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări