yo6ghd Postat Februarie 23, 2007 Partajează Postat Februarie 23, 2007 salutare.sunt in pana de insporatie, desi poate, solutia e cat se poate de evidenta (sa-mi cumpar o placa de sunet pe PCI cu drivere de xp).dar incerc prin a gasi un raspuns, la voi colegi de forum.mb-ul pe care-l folosesc acum este un via mvp3. am trei (3)[OPTi 931=UNION Multimedia; ESS1869; YMF719E-S=pe placa mai scrie "genius"] placi de sunet pe ISA si nici una nu functioneaza sub xp. am adus toate driverele posibile si nimic. la sound apare cu semnul exclamarii pe fond galben. am modificat chiar si configuratia de baza sa nu existe vre-un conflict cu "altcineva" din calc.sub win98 (se) functioneaza fara nici o problema, fara a mai instala alte driver-e suplimentare.ce solutii as mai avea, tinand cont de cele expuse mai sus.va multumesc, 73! de yo6ghd. Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Salut Uite si eu am avut un OPTI931 dar am dat-o gratis nu merge pe XP am cautat la driver de m-am capacit si nimik.In legatura cu ESS am avut ceva ESS pe acasa si pot afirma ca mergea si pe XP numai stiu ce model era , iar placa celalalta mi se pare a fi yamaha daca stau sa ma gandesc sau gresesc nu am idei dar pot afirma ca am avut si o yamaha pe ISA care mergea de la 98 pana la XP.Am gasit un driver ptr ESS ar trebui sa mearga nustiu ce sa zic , de yamaha care o ai 100% functioneaza si pe XP nu e compatibil cu PC-ul asta stiu sigur. Link spre comentariu
Mr_Devil83 Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 ESS-ul ala e Solo1 ? Ce scrie exact pe ea? E o placa mai ciudata sa zicem... Link spre comentariu
yo6ghd Postat Martie 5, 2007 Autor Partajează Postat Martie 5, 2007 salutare.multumesc mult de tot pt. fisierul cu driver-e. am reusit sa-l instalez, un pic mai greu dar am reusit. mi-ai protejat buzunaru )raman dator c-o bere :partyman: :drinkers: 73! de yo6ghd Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum