ROBEERT Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Buna seara stimati colegi. Am primit acest monitor - TV ca sa-l trag in banda ( pentru TVR1 - DK ). In norma BG merge corect sunetul. Schema este in linkul de la sfarsitul topicului si bine-nteles ca nu este completa. Cu mai multe detalii revin cand o sa-l desfac. Tare mi-e teama ca nu prea o sa pot sa-l trag in banda. Am urmatoarele nelamuriri si anume: 1. Nu imi apare in menu-ul TV-ului normele BG / DK sa le pot comuta din telecomanda. 2. Pe postul TVR 1 ( DK ) sta in muting. Pe eticheta mai scrie un indicativ: Type: L17A00000. Repet: in norma BG merge ok. Acum intrebarea este oare cum o sa procedez la tragerea acestuia in banda DK??? Mutingul m-am gandit sa il anulez ( suspend ). Oare o merge metoda clasica cu convertor si schimbare FUS? Bine-nteles ca daca convertorul este pentru norma BG o sa trebuiasca sa inversez filtrele ceramice 5,5Mhz in locul celui de 6,5Mhz si invers. Poate a mai tras careva in banda acest model de TV si stie.??? Schema este aici: http://archive.espec.ws/files/L17T_SVC_Manual.pdf Poza TV-ului este mai jos in attach. Mai sunt si sub denumirea Hyundai exact cum este cel din poza din attach. Deci intr-un cuvant vreau sa anulez mutingul, sa-i schimb FUS-ul si sa-i aplic convertorul. Ce parere aveti, oare o merge cu acest procedeu? Multumesc. Link spre comentariu
gabibota Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Eu as incerca sa pun o memorie goala sa vad ce se intampla. Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 este adus din anglia? daca postati bin-ul pe forum stiu ca sunt cativa profesionisti care il pot modifica (activare bg/dk). Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Din meniul service, nu ai nici o optiune? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Binul l-am salvat. Il am in calculatorul de la munca. Urmeaza sa-l postez. Va urma sa intru in meniul service sa vad ce optiuni am acolo. In meniul de instalare nu am nici o optiune referitor la normele BG si DK. Am doar cautare manuala, cautare automata si acord fin. Atat. Ar fi trebuit sa-mi apara cel putin norma BG la cautarea manuala, dar din pacate nu apare. Am gasit binul pe un stick si Incerc sa-l postez si imi spune ca nu am permisiunea sa atasez acest fisier. Care sa fie cauza? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Octombrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Buna seara tuturor. Mai jos postez binul original. Binurile trebuiesc arhivate cu winrar, nu cu 7zip. Din acest motiv nu puteam uploada binul. Bin Amstrad L17T.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum