Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor - TV LCD " Amstrad " model L17T

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara stimati colegi. Am primit acest monitor - TV ca sa-l trag in banda ( pentru TVR1 - DK ). In norma BG merge corect sunetul. Schema este in linkul de la sfarsitul topicului si bine-nteles ca nu este completa. Cu mai multe detalii revin cand o sa-l desfac. Tare mi-e teama ca nu prea o sa pot sa-l trag in banda. Am urmatoarele nelamuriri si anume:

1. Nu imi apare in menu-ul TV-ului normele BG / DK sa le pot comuta din telecomanda.

2. Pe postul TVR 1 ( DK ) sta in muting. 

Pe eticheta mai scrie un indicativ: Type: L17A00000.

Repet: in norma BG merge ok. Acum intrebarea este oare cum o sa procedez la tragerea acestuia in banda DK??? Mutingul m-am gandit sa il anulez ( suspend ). Oare o merge metoda clasica cu convertor si schimbare FUS? Bine-nteles ca daca convertorul este pentru norma BG o sa trebuiasca sa inversez filtrele ceramice 5,5Mhz in locul celui de 6,5Mhz si invers. Poate a mai tras careva in banda acest model de TV si stie.???

Schema este aici: http://archive.espec.ws/files/L17T_SVC_Manual.pdf

Poza TV-ului este mai jos in attach. Mai sunt si sub denumirea Hyundai exact cum este cel din poza din attach.

Deci intr-un cuvant vreau sa anulez mutingul, sa-i schimb FUS-ul si sa-i aplic convertorul. Ce parere aveti, oare o merge cu acest procedeu?

Multumesc.

post-179081-0-59671400-1444939017_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• bobo

1

• tehtronics

1

• gabibota

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Binul l-am salvat. Il am in calculatorul de la munca. Urmeaza sa-l postez. Va urma sa intru in meniul service sa vad ce optiuni am acolo. In meniul de instalare nu am nici o optiune referitor la normele BG si DK. Am doar cautare manuala, cautare automata si acord fin. Atat. Ar fi trebuit sa-mi apara cel putin norma BG la cautarea manuala, dar din pacate nu apare.

Am gasit binul pe un stick si Incerc sa-l postez si imi spune ca nu am permisiunea sa atasez acest fisier. Care sa fie cauza?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări