Kreator Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 (editat) Uite aici exact ceea ce-ti trebuie. Dimensiunea este de aprox 3x2 cm si scoate 2-3 W la 5V. Se gasesc unele si cu potentiometru. Editat Octombrie 16, 2015 de Kreator Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Nu o sa folosesc componente SMD deoarece nu am sculele necesare pentru montarea lor . Cauta altceva... Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 scoate 2-3 W la 5V. Asta cu 3W din 5V sa o crezi tu :)Exista o zicala "copilul cu moase multe, moare cu buricul netaiat"... Topicul este deja la pagina 3, si autorul cel mai probabil nu stie inca nici macar ce alimentare va folosi, unde mai pui si ce amplificator... Atat de multe pareri, unele destul de putin avizate, altele bine documentate, altele total pe langa. Ratza a dat de la bun inceput solutia optima, TDA2822, si asa cum am zis, o sustin si eu, e destul de flexibil la alimentare si foarte simplu de realizat, unde mai pui ca-i si foarte ieftin. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 De ce nu? E un amplif in clasa D in bridge. http://www.diodes.com/_files/datasheets/PAM8403.pdf Link spre comentariu
Vizitator Toma Andrei Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Da , muzica v-a fi pusa de pe telefon . TDA 2030 e cam așa: Eu aș recomanda totuși un TDA2003.- Tot PENTAWATT cu piese puține... așa ar fi mai economic. La echipamente de buzunar nu prea putem avea pretenții HI-FI... 2030 era bun pt. cass. auto... E o schema buna ... Partea de alimentare nu am gandit-o bine inca ... dar ce ziceti de doua baterii de acelea patrate de 9V ? Primadata ma gandeam la ceva baterii , care pot fi reincarcate fara a fi scoase din "cutie" . Daca aveti ceva sugestii la partea de alimentare , va rog sa imi spuneti . O sa fie mono. Un coleg avea ceva asemanator http://www.bizoo.ro/firma/shopu/vanzare/10681149/img/boxa-audio-portabila-cu-microfon#1 (defecta) si ma gandeam ca pot face rost de alimentare de acolo . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 nu este buna alegerea asta cu tda2030 pentru ca necesita tensiune mare de alimentare in plus si consumul va fi pe masura,cea mai plauzibila schema cum au spus si uni colegi la postarile anterioare.adica cu TDA2822M.http://english.electronica-pt.com/audio-ics?ref=tda2822m ai si varianta stereo si varianta mono. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 doau baterii de 9 v te va tine fix o manea de a lui salam Link spre comentariu
Kreator Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Asta cu 3W din 5V sa o crezi tu . @marian Uite mai jos cineva care stie! Respect lui! De ce nu? E un amplif in clasa D in bridge. http://www.diodes.com/_files/datasheets/PAM8403.pdf Pentru ce-i trebuie e la fix, fara alte complicatii inutile, doar 3 sau 4 acumulatori de 2500mAh si 1,2V si are muzica. Editat Octombrie 17, 2015 de Kreator Link spre comentariu
claw Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 (editat) Ai ramas fixat pe Tda2030 si numai asa o ti . Dupa cum ti-au spus si colegii cea mai buna varianta ar fi Tda2822M sau TEA2025B . Despre TEA2025B spun ei in datasheet ca la o alimentare de 9Vcc ai avea 2 x 2,3W . Desigur poti pune cele 2 canale in bridge si o sa obtii (probabil) o putere mai maricica . Editat Octombrie 17, 2015 de claudiu_XD Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 daca nu esti mofturos si vrei sa experimentezi un amplificator cu tranzistori cu putere mica http://electronistulamator.blogspot.md/2012_02_01_archive.html Link spre comentariu
Vizitator Toma Andrei Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 nu este buna alegerea asta cu tda2030 pentru ca necesita tensiune mare de alimentare in plus si consumul va fi pe masura,cea mai plauzibila schema cum au spus si uni colegi la postarile anterioare.adica cu TDA2822M.http://english.electronica-pt.com/audio-ics?ref=tda2822m ai si varianta stereo si varianta mono. Am sa incerc varianta aceasta , si am sa revin sa va arat ce a iesit . Multumesc pentru schema . Link spre comentariu
Mihai85 Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Avand in vedere ca nu este o aplicatie pretentioasa eu as merge pe ceva cu randament mare, mai ales ca se alim din baterii/ acumulatori. Daca se folosesc acumulatori trebuie sa avem in vedere si un circuit de management al acestora astfel incat sa nu ii descarcam mai mult de cat trebuie. Eu as folosi amplificatorul in clasa D alimentat dintr-un powerbank ieftin(20lei) cu o celula 18650. Acesta are avantajul ca include atat partea de incarcare, bms si step-up avand la iesire tensiune stabilizata de 5v. Link spre comentariu
lukeme Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Schemele date de Giorgi sunt incomplete. Sunt necesari rezistori de 10k intre intrari si masa. Altfel nu va functiona. Vezi datasheet-ul original de la SGS-Thomson. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Este 5 lei... asa cum il vedeti. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 15, 2015 Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 ... un semn de întrebare mare şi gri costă 5 lei? :)ontopic: 2822m rulează!io am modificat bătrânele mele difuri de pc cu 2822m să le alimentez dintr-un port usb nefolosit, şi funcţionează foarte frumos, iar eu am nişte cerinţe mai "speciale" în ce priveşte căştile.singura problemă: atenţie la calitatea mufelor folosite, altfel o să înjuri din tot sufletul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum