Vizitator Toma Andrei Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Buna ziua ! Vreau sa fac o boxa de buzunar . Am nevoie de o schema de amplificator , ma gandeam sa fie cu TDA2030 . Nu trebuie sa fie o schema foarte mare deoarece am un anumit spatiu in care sa ma incadrez . O sa am mai multe detalii zilele urmatoare , dar , vreau sa va intreb daca aveti ceva scheme . P.S. Si cu TDA 2050 sunt bune , sau alte variante care nu ocupa mult spatiu ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Cu ce tensiune doresti sa il alimentezi? Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 De cati Ohmi vreti sa fie boxa, banuiesc ca 4? Daca vreti sa ocupe putin spatiu cred ca folositi componente SMD. Link spre comentariu
Vizitator Toma Andrei Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 De cati Ohmi vreti sa fie boxa, banuiesc ca 4? Daca vreti sa ocupe putin spatiu cred ca folositi componente SMD. Nu o sa folosesc componente SMD deoarece nu am sculele necesare pentru montarea lor . Cu ce tensiune doresti sa il alimentezi? Nu stiu exact inca , undeva pe la 9-12 V Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Trebuie un acumulator la o tensiune de 9-12V, baterii daca folosesti nu o sa ai unde sa le pui, daca faci cu componente mari o sa aiba si un volum mare si iti trebuie buzunar...Un amplif fara componente SMD de buzunar nu prea am vazut. Link spre comentariu
Vizitator Toma Andrei Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Trebuie un acumulator la o tensiune de 9-12V, baterii daca folosesti nu o sa ai unde sa le pui, daca faci cu componente mari o sa aiba si un volum mare si iti trebuie buzunar...Un amplif fara componente SMD de buzunar nu prea am vazut. Nu ai vazut , dar asa nu inseamna ca nu exista Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 la cate piese aferente are un 2030 nu cred ca iese mare , problema e bateria/acumulatorul , se consuma repede Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Nu-ti trebuie scule speciale pt SMD-uri, ci numai mina "speciala", si mai mult iti recomand sa folosesti ceva in clasa D pt un consum cit mai mic. Se poate gasi pe net de cumparat gata facut, numai sa-l pui intr-o boxa. Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 In zioa de azi exista orice, nu zic sa nu faci, te ajuta si colegii de pe forum, il poti realiza. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 sa fie stereo sau mono? cam ce putere vrei? acesta ar fi un proiect bun http://320volt.com/tea2025b-ile-stereo-mini-amfi/ Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Dacă nu vrei clasa D, fă cu LM386 sau TA2822. 1-2W ar trebui să fie de ajuns. Link spre comentariu
iuli10 Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 TDA 2030 e cam așa: Eu aș recomanda totuși un TDA2003.- Tot PENTAWATT cu piese puține... așa ar fi mai economic. La echipamente de buzunar nu prea putem avea pretenții HI-FI... 2030 era bun pt. cass. auto... Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Am o intrebare, dupa ce vrei sa pui muzica pe amplif? de pe telefon? TDA 2030 e cam așa: Eu aș recomanda totuși un TDA2003.- Tot PENTAWATT cu piese puține... așa ar fi mai economic. La echipamente de buzunar nu prea putem avea pretenții HI-FI... 2030 era bun pt. cass. auto... Imi place cum arata schema. Link spre comentariu
iuli10 Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Asta este și mai șmecheră, am încercat-o mai demult- dar e cu TDA 2003: Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Am facut amplifuri cu amandi, doar ca la tda 2003 imi iesea fum din tranzistori dupa o jumatate de oara cu muzica la maxim, am schimbat 4-5 si m-am lasat de el, era alta schema mai mare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum