Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema electrica sursa MPR-320, produsa de IMPS Oradea

Vizitator dighi67

Postări Recomandate

Vizitator dighi67

Va rog ajutati-ma daca puteti, am nevoie de o schema sau un link despre o sursa pentru reglarea sau comanda curentului electric, am o sursa produsa de IMPS Oradea, aceea fabrica nu mai exista la ora actuala,sursa care o am  se numeste MPR-320. am mai vazut scris pe panoul frontal U 220V; I 1,1 A; F 50 HZ.. cam atat stiu despre ea. Daca gasiti ceva trimiteti-mi va rog un mail pe [email protected]. sau aici pe forum. multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@dighi67, in cazul in care IMPS Oradea nu a fost complet stearsa de pe fata pamantului, adica demolata, mai ai o sansa.

Sa iti explic de ce.

Eu am niste relee tip MET 13-1 ACTIONARE/REVENIRE 220Vca, si unul s-a defectat din cauza vechimii, mai exact niste condensatori care isi pierdusera valoarea, si nu se vedea exact ce este scris pe ei, in consecinta am pus mana pe telefon si am sunat direct la producator, chiar daca acesta acum a ramas doar un atelier din gigantul care era pe vremuri, cand producea acest tip de releu.

La numarul la care am sunat (numar luat de pe net) era Biroul Contractare Desfacere, unde am gasit foarte multa intelegere.

I-am rugat daca se poate sa caute in arhiva documentatia tehnica a acestui tip de releu MET 13-1 REVENIRE (an de fabricatie 1983), si sa imi dea schema electrica a cestuia, si ce credeti, au scanat cartea tehnica si mi-au trimis-o in format PDF pe e-mail.

Asa am reusit sa ii dau de cap si acum functioneaza din nou.

Incearca si tu sa ii contactezi, asta in cazul in care a mai ramas ceva din ei, o cat de usoara urma, si poate ai noroc.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

...I-am rugat daca se poate sa caute in arhiva documentatia tehnica a acestui tip de releu MET 13-1 REVENIRE (an de fabricatie 1983), si sa imi dea schema electrica a cestuia, si ce credeti, au scanat cartea tehnica si mi-au trimis-o in format PDF pe e-mail...

Nu ei au fabricat releul (nu era fabrica de relee), ei doar l-au folosit in produsele lor, ca multi altii.

MET13 s-a fabricat initial la Uz. Electromagnetica, apoi la I.R. Medias, actuala SC Relee SA.

Dar de, nu s-au dezmintit. Nordisti...

Link spre comentariu

I-am rugat daca se poate sa caute in arhiva documentatia tehnica a acestui tip de releu MET 13-1 REVENIRE (an de fabricatie 1983), si sa imi dea schema electrica a cestuia, si ce credeti, au scanat cartea tehnica si mi-au trimis-o in format PDF pe e-mail.

De necrezut ca mai exista in tara asta si astfel de oameni inimosi.Poate nu am pierdut chiar totul....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări