ionroata Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Un modul care sa stie FLAC exista ? Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Sunt si module care decodeaza FLAC / APE dar cu ce te ajuta? La cat sunt de chinezesti sigur zgomotul propriu "compenseaza" orice compresie asa zis lossless. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Piesele Kit-ului de la postul #14 pot sa le lipesc cu un pistol de lipit romanesc? N-am mai lipit piese asa mici...in special CI cu pini pe toate laturile cred ca ar fi problema. Bine ca nu l-am comandat pana acum... Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Ce piese? Piesele vin deja lipite. Link spre comentariu
marius75 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 (editat) Multumesc de informatie. Pe unul dintre site-uri apare la vanzare cu prezentarea de Kit si am crezut ca piesele vin in punga (cum erau odata kit-urile IPRS). Vreau sa-l cumpar si eu sa-l pun la un amplif... sa nu mai car si pc-ul dupa mine... Editat Ianuarie 5, 2016 de marius75 Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Salutare, aveti idee daca un asemenea modul se poate conecta prin functia bluetooth la PC? Eu detin o asemenea minicombina ( http://www.evomag.ro/MULTIMEDIA-Sistem-Boxe/Panasonic-Panasonic-Audio-system-SC-PM04ECS-613381.html ) si nu am reusit sa o conectez la PC sub nici o forma desi am incercat cu mai multe adaptoare . Am reusit sa ma conectez doar cu telefonul...... Link spre comentariu
turcu_dan Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Sa inteleg ca nu a realizat nimeni o asemenea conexiune? Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Cum se cumpara de pe Aliexpress? Transportul in Ro e gratuit? Multumesc. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Se poate cumpara la fel ca pe ebay Transportul e specificat ca la ebay daca e free sau pe bani Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Si de pe ebay cum se cumpara? Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Cont PayPal pentru a putea face plata catre vanzator. In rest,alegi produsul,platesti si astepti. Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Se poate si fara cont paypal, adica sa platesti direct cu cardul visa, master card etc. Oricum ar fi tranzactia tot prin paypal se face, el este intermediarul Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Da,corect. Link spre comentariu
Untold Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 @Maxente: am comandat si eu acum o saptmana 2 mp3 playere ca cel de la inceputul topicului: in cat le primesc? Acolo zic de 15-60 zile... Link spre comentariu
Vizitator pre amp Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Exact asa cum scrie . Minim 15 maxim 60. Dupa noroc te poti incadra la extreme sau intre. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum