maxente Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Ce parere aveti de un astfel de modul ? Mie imi place modulul asta http://www.aliexpress.com/item/Silver-Remote-USB-SD-FM-MP3-Player-Module-02CBT-control-DC5V-12V-parts-without-bluetooth-Free/32320132334.html?spm=2114.031010208.3.20.1wYs9K&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201527_1_71_72_73_74_75,searchweb201560_4 Am vazut ca mai sunt unele si cu bluethoot, dar ceva mai scumpe A mai luat cineva asa ceva, sunt bune, calitatea sunetului cum este ? Daca aveti sugestii pentru un alt tip de modul va rog sa imi spuneti Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 vezi postul nr 3 de aici: http://www.elforum.info/topic/107406-modul-decodor-mp3-citire-usb-sd-afisaj-cu-led/ Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Eu ma cumparat cu titlu experimenal si acest model, care este deosebit fata de toate celelalte, ti-l recomand cu incredere. LCD 12v MP3 Player WMA WAV decoder audio board FM Radio Bluetooth Audio Receiver Working voltage: 7-12vA: model B: play the suspended C: stop D: circulation E: a song on F: the next song Note: press mode key switch to recording mode, press play pause button on the tape again to play pause button to stop recording The module features: support the recording support signal switch directly. support Bluetooth3.0 EDR support USB/SD/Bluetooth/FM/LINE automatic switching. decoding chip module embedded MP3 / WMA songs. support USB, SD, MMC card to play. support USB/SD card switching, a song, the next song, fast forward, fast rewind, volume, EQ, play/pause, stop, single repeat, mute, shutdown and direct election. support Bluetoot on a song, the next song, volume, EQ, play/pause, mute, turn it off. support FAT16, FAT32 file system. support for MP1 Layer3, MP2 Layer3, MP3 Layer3 version of the song. support 32-320 KBPS MP3 songs. support power off memory function: play songs and volume before memory power Referitor la modelul prezentat de tine si cel mentionat de @player4, la calitatea sunetului, este OK, ca sensibilitate pe radio la fel, totul tine de noroc. Poti cumpara unul care sa marga bine merci fara probleme, sau sa ai norocul sa mearga o zi doua si sa crape din senin, sau sa nu ii merga o tasta sau doua, asa cum am avut eu cu primul pe care l-am cumparat, care a functionat exact 2 zile fix 48 de ore dupa care a crapat decodorul MP3 atat pe intrarea USB cat si pe intrarea microSD. Editat Octombrie 14, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) s-a editat intre timp.. scuze Editat Octombrie 14, 2015 de player4 Link spre comentariu
diodax Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 E super carcasa aia din lemn....Oare unde as gasi si eu una? Link spre comentariu
daniel_88 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Sunt destul de bune, am luat de la miv...m la un pret modic as spune, si chiar isi fac treaba, au si tuner integrat. Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Carcasa a fost facuta manual de un mester tamplar, nu este din comert, sau de la un aparat de radio antic. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Va multumesc pentru raspunsuri Un prietem mi-a arata si o varianta pe negru cu bluethoot http://www.aliexpress.com/store/product/Black-New-Remote-USB-SD-MP3-Player-Module-02CBT-Remote-control-MP3-parts-with-bluetooth-3/1303249_32262355440.html @Eugen Chirila e interesant si varianta propusa de dvs. doar ca nu are partea aia de plastic din fata si pare putin mai dificil de montat pe un panou Imi cer scuze ca am mai deschis un subiect cand deja mai era unul deschis despre aceste module Rog frumos un moderator sa comaseze cumva si subiectul asta daca considera ca e in plus Editat Octombrie 14, 2015 de maxente Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 @maxente, ai dreptate, dar este de mare efect mai ales ecranul color LCD, pe carea ai si un VUmetru graphic, pe benzi de frecventa. Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Am incercat modulul de mai jos si e ok Are radio si un mic integrat final audio de vreo 2W Cipul de la radio e asta http://www.elechouse.com/elechouse/images/product/FM%20radio%20module/RDA5807SP.pdf si cel de la final e asta http://www.eutechmicro.com/d.php?cn=products&d=upload/2014/07/20140703151749.pdf Link spre comentariu
player4 Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 pt. cat timp l-ai incercat? sau de cat timp este utilizat? Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 25, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2015 (editat) Am salvat vreo doua combine audio cu patrea de CD stricata, partea optica nu mai citeste discurile La una din combine avea intrare AUX si l-am conectat acolo Eu le-am testat cat am surubarit la combine Combinele sunt la casele lor si banuiesc ca daca proprietarii nu m-au contactat inseamna ca merg si acum Mai am un modul si as cam vrea sa il pun pe panoul unui amplificator la care tot mesteresc, asta o sa mai stea la mine si il voi testa mai mult, oricum nu cred sa fie vreo problema Modulul se alimenteaza cu maximum 5V, nu trebuie sarit peste ca se prajeste. Eu i-am pus un C.I. 7805 pe placa sa pot alimenta cu mai mult din diferite surse Editat Octombrie 25, 2015 de maxente Link spre comentariu
Eugen Chirila Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 (editat) Eu ma cumparat cu titlu experimenal si acest model, care este deosebit fata de toate celelalte, ti-l recomand cu incredere. LCD 12v MP3 Player WMA WAV decoder audio board FM Radio Bluetooth Audio Receiver 14.10.gif14.102.gif14.103.gif Working voltage: 7-12v A: model B: play the suspended C: stop D: circulation E: a song on F: the next song Note: press mode key switch to recording mode, press play pause button on the tape again to play pause button to stop recording The module features: support the recording support signal switch directly. support Bluetooth3.0 EDR support USB/SD/Bluetooth/FM/LINE automatic switching. decoding chip module embedded MP3 / WMA songs. support USB, SD, MMC card to play. support USB/SD card switching, a song, the next song, fast forward, fast rewind, volume, EQ, play/pause, stop, single repeat, mute, shutdown and direct election. support Bluetoot on a song, the next song, volume, EQ, play/pause, mute, turn it off. support FAT16, FAT32 file system. support for MP1 Layer3, MP2 Layer3, MP3 Layer3 version of the song. support 32-320 KBPS MP3 songs. support power off memory function: play songs and volume before memory power Referitor la modelul prezentat de tine si cel mentionat de @player4, la calitatea sunetului, este OK, ca sensibilitate pe radio la fel, totul tine de noroc. Poti cumpara unul care sa marga bine merci fara probleme, sau sa ai norocul sa mearga o zi doua si sa crape din senin, sau sa nu ii merga o tasta sau doua, asa cum am avut eu cu primul pe care l-am cumparat, care a functionat exact 2 zile fix 48 de ore dupa care a crapat decodorul MP3 atat pe intrarea USB cat si pe intrarea microSD. Am reusit sa ii fac un filmulet. Sunetul este de foarte proasta calitate din cauza aparatului de filmat, in realitate se aude exceptional. Editat Octombrie 25, 2015 de Eugen Chirila Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 26, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2015 (editat) Azi mi-am luat un alt modul asemanator cu cel de la postul #10 E mai ieftin 17 lei , aproape la jumate de pret si nu are cipul de final audio cum are cel de sus, ambele sunt luate de la miv....rom La radio are alt cip , QN8075 http://greyghost.mooo.com/kinter-a5/QN8075.pdf Am observat un lucru, la iesire semnal mai mare fata de varianta de mai sus care cam necesita un preu in fata In rest sunt surprins ca se aud mp3-urile la 320kbps foarte curat, si cel de sus e la fel de ok la sunet Editat Octombrie 26, 2015 de maxente Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Mi-a veni modulul mp3 de care ziceam in primul post dar pe varianta neagra si are bluethoot E interesant la partea cu bluethoot ca in momentul in care comut sursa pe stick sau card imi pune pauza la melodia din telefon Revine la modul de play a melodiei in momentul in care comut inapoi pe bluethoot O alta chestie interesanta e ca la conectarea telefonului cu modulul se aud niste beep-uri in surdina chiar daca volumul e aproape de maxim. Mai vazusem o boxa portabila care avea bluethoot si la conectarea telefonului se auzea un pocnet foarte puternic si deranjant Ca sunet mi se pare foarte ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum