Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizarea un traf toroidal in functie de anumiti parametrii

alexim_mihai

Postări Recomandate

Buna seara. Am nevoie sa realizez un traf toroidal cu o mediana, cu o tensiune 2x 25 v si un amperaj 3 A pe mediana.Problema este ca sunt incepator, si as vrea cateva sfaturi:ferita - ce dimensiuni, compozitieizolatiecalcul conductor necesar bobinare primar si secundar , alegerea grosimei sarmei primar/secundar

posibilitatea de a scoate inca o tensiune de 2x 12 v in acelasi secundar ( asta nu e chiar important acum, intai vreau sa resusesc tensiunea de 2x25 v ) 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel_88

3

• Raresh Alexa

2

• mihaighe

1

• alexim_mihai

1

Top autori în acest subiect

Buna seara. Am nevoie sa realizez un traf toroidal cu o mediana, cu o tensiune 2x 25 v si un amperaj 3 A pe mediana.Problema este ca sunt incepator, si as vrea cateva sfaturi:ferita - ce dimensiuni, compozitieizolatiecalcul conductor necesar bobinare primar si secundar , alegerea grosimei sarmei primar/secundar

posibilitatea de a scoate inca o tensiune de 2x 12 v in acelasi secundar ( asta nu e chiar important acum, intai vreau sa resusesc tensiunea de 2x25 v ) 

Buna seara ! Poate va ajuta cu ceva acest video : 

Constructia unui transformator toroidal homemade 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări