Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect pentru un difuzor fara nume

nonyhaha

Postări Recomandate

buna ziua,am si eu un prieten cu 2 difuzoare de 25 cm la care nu am detalii sau date, am doar 2 poze, si vreau sa stiu cam ce cutii sa le trag?eventuual o cutie pentru ambele difuzoare, au cate 2 bobine de 4 ohmi600w /buc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Murcielad

1

• adi_0106

1

• nonyhaha

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

eu am folosit acum un an un dif asemanator cu asta ! defapt identic numai ca nu avea magnetul bombat in spate ! merge fain in 37L bass reflex acordata la 40Hz ! in 60L acordat la 34Hz coboara foarte bine ;) problema e ca la mine s-a rupt spiderul ! si s-a spart si calota din cauza miscarii violente :axe: acum difuzorul are un spider pus de mine de la un GTO1202d ars si o membrana de kevlar peste cea originala ! arata extrem de fain insa inca nu stiu cum se aude :))) PS: difuzorul are o bobina de 2,5inch si tine putere foarte mare pentru o chinezarie ! 300W garantat ! cel putin al meu :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări