Vizitator Insan3k Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Am un amplificator Yamaha AX590 si vreau telecomanda la el. Am gasit pe net prin Anglia la vreo 27+15 lire telecomanda originala zic ei... dar nu imi surade sa dau ~300 lei pe o telecomanda care nici macar nu stiu daca o sa mearga, sa nu mai zic de cate probleme pot sa apara cu returul. Stiu ca sunt telecomenzi programabile, sau care se seteaza la PC prin usb, poate se gasesc coduri pe net si se poate programa direct o telecomanda ordinara pentru aparatul in cauza. Sunt din Bucuresti si nu stiu pe ce cale sa o iau. N-as cumpara o telecomanda universala, sa aflu acasa ca nu imi e buna, sa ma intorc cu ea la magazin si sa cer banii inapoi sau alt model de doua-trei ori pana gasesc una buna. Voi care mai stiti una alta despre ce se intampla cu telecomenzile din ziua de azi, ce sa fac? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Ia-i o telecomandă universală. Eu am luat un Philips SR2008B din Kaufland şi merge pe o grămadă de chestii. E vreo 70 de lei. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 aparatele yamaha au telecomenzi oarecum atipice . va pun eu in contact cu un prieten super-meserias din bucuresti , care va rezolva problema dvs . daca se intimpla cumva sa va refuze el , atunci rezolv eu . detalii pe pm . Link spre comentariu
Vizitator Insan3k Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Ok @misuraelectronic, astept un pm cu datele de contact ale dansului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum