Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imi trebuie telecomanda la amplificator/reciever

Vizitator Insan3k

Postări Recomandate

Vizitator Insan3k

Am un amplificator Yamaha AX590 si vreau telecomanda la el. 

Am gasit pe net prin Anglia la vreo 27+15 lire telecomanda originala zic ei... dar nu imi surade sa dau ~300 lei pe o telecomanda care nici macar nu stiu daca o sa mearga, sa nu mai zic de cate probleme pot sa apara cu returul. 

Stiu ca sunt telecomenzi programabile, sau care se seteaza la PC prin usb, poate se gasesc coduri pe net si se poate programa direct o telecomanda ordinara pentru aparatul in cauza. 

Sunt din Bucuresti si nu stiu pe ce cale sa o iau. N-as cumpara o telecomanda universala, sa aflu acasa ca nu imi e buna, sa ma intorc cu ea la magazin si sa cer banii inapoi sau alt model de doua-trei ori pana gasesc una buna. 

Voi care mai stiti una alta despre ce se intampla cu telecomenzile din ziua de azi, ce sa fac? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

aparatele  yamaha  au  telecomenzi  oarecum  atipice .  va  pun  eu  in  contact  cu  un  prieten  super-meserias  din  bucuresti  ,  care  va  rezolva  problema  dvs .  daca  se  intimpla  cumva  sa  va  refuze  el ,  atunci  rezolv  eu  .  detalii  pe  pm . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări