ionel sm Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Initial a venit cu desincronizare generala.I-am rescris o alta memorie si s-a rezolvat.Acum am lipsa sunet.Pe tuner cu sonorul la maxim se aude un zgomot nu foarte tare iar pe AV am sonor foarte slab si un pic zgomotos..Am incercat mai multe dumpuri dar nici o schimbare.Partea de amplificare n-are nimic. Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) La pinii 1 si 3 ai mufei scart aveti semnal audio?/cu nivel fix, desigur/.Televizorul s-a defectat in urma traznetelor? Verificati si setarile in SM cu MENU 9301 /parca sasiul asta E1, al lui Beko, are in SM varianta QSS si Intercarrier-rog sa ma corecteze cineva-/ Editat Octombrie 13, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Nu stiu daca a fost traznit. Din service nu prea am ce regla. Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Mie rusine sa spun ce defect a avut,dar asta e.Eu am acasa 4 receivere de la dolce.In timpul unei intreruperi de curent s-a defectat unul.Am facur rocada cu cel de la mine din atelier.L-am reparat dar nu mi-am dat seama ca are ceva si pe sunet.Subiect bun de rubrica patitului si timp pierdut ca sa caut defectiunea in TV .... Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Toti mai patim asa din cand in cand...inseamna ca receiverul e putin"atins de traznete"...sau socuri de curent... Link spre comentariu
ionel sm Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 E de la o intrerupere de curent.Am avut sursa defecta.Si cablurile astea scart sunt de ra**t.Daca le introduci si le scoti ramai cu manuchiu de fire in mana.Probabil acolo a facut un scurt si s-a bulit ceva.Poate stiti o adresa cu cabluri de calitate ca pe astea cred ca o sa le lipesc cu poxipol si la prima defectare la cos. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 eu ultima data am luat de la miv si sint ok Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 eu ultima data am luat de la miv si sint ok Bune si de la miva... am cumparat si eu,dar si mai bune la Arad, Ilie Ilas....El....service... Link spre comentariu
Savu Vio Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Mai sunt unele cabluri scart,de ,,2 lei,, care strica si culorile. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Eu nu folosesc cabluri scart in atelier ci doua adaptoare scart/rca si intre ele cabluri RCA.Asa nu mai sunt probleme Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Este o solutie buna dar prezinta un dezavantaj:nu avem acces la tensiunea de comutare Tv/Av,din pinul 8 al conectorului scart. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Nu imi e greu sa apas o tasta si asa macr sunt sigur ca nu am probleme cu cablul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum