Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu sonorul la sasiu E1

ionel sm

Postări Recomandate

Initial a venit cu desincronizare generala.I-am rescris o alta memorie si s-a rezolvat.Acum am lipsa sunet.Pe tuner cu sonorul la maxim se aude un zgomot nu foarte tare iar pe AV am sonor foarte slab si un pic zgomotos..Am incercat mai multe dumpuri dar nici o schimbare.Partea de amplificare n-are nimic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

4

• adydep

4

• dan cod

2

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

La pinii 1 si 3 ai mufei scart aveti semnal audio?/cu nivel fix, desigur/.Televizorul s-a defectat in urma traznetelor?

Verificati si setarile in SM cu MENU 9301 /parca sasiul asta E1, al lui Beko,  are in SM varianta QSS si Intercarrier-rog sa ma corecteze cineva-/

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Mie rusine sa spun ce defect a avut,dar asta e.Eu am acasa 4 receivere de la dolce.In timpul unei intreruperi de curent s-a defectat unul.Am facur rocada cu cel de la mine din atelier.L-am reparat dar nu mi-am dat seama ca are ceva si pe sunet.Subiect bun de rubrica patitului si timp pierdut ca sa caut defectiunea in TV :nerv .... :rade:

Link spre comentariu

E de la o intrerupere de curent.Am avut sursa defecta.Si cablurile astea scart sunt de ra**t.Daca le introduci si le scoti ramai cu manuchiu de fire in mana.Probabil acolo a facut un scurt si s-a bulit ceva.Poate stiti o adresa cu cabluri de calitate ca pe astea cred ca o sa le lipesc cu poxipol si la prima defectare la cos.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări