Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Parere pret reparare laptop

Tomsa Cosmin

Postări Recomandate

Buna la toti,de curand mi-a adus un vecin un laptop aspire e1-531 cu balamaua dreapta rupta si fara tastatura care se stricase

I-am schimbat balamaua si tastatura dar nu stiu ce cati bani sa iau.... 

In service sau voi cu cat faceti o operatie de genu?

A durat 2 ore

Nu stiu cat sa-i cer

o parere?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tomsa Cosmin

4

• FLORIN IORDACHE

3

• Spitfire

1

• Baditza Vasy

1

Eu unul i-as lua cel putin 80 roni......iar cel mult 150 roni....  Dar atentie,doar pentru montaj....

Acum vedeti si dvs cat ii luati.  :reytre

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

I-am schimbat balamaua si tastatura dar nu stiu ce cati bani sa iau.... 

Interesant...probabil aveati din recuperari tastatura, ca una noua incepe pe la 250 de lei...

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Interesant...probabil aveati din recuperari tastatura, ca una noua incepe pe la 250 de lei...

Serios? 250?Depinde de modelul de laptop,eu am dat 120 noua cu garantie.Cred ca era destul de clara intrebarea !

Cat sa-i iau pentru ce i-am montat piesele respective

Link spre comentariu

Cred ca era destul de clara intrebarea !

Cat sa-i iau pentru ce i-am montat piesele respective

Nu ne-ati zis daca clientul a platit el tastatura+balamaua cand au fost cumparate.... sau trebuie sa le plateasca si pe astea clientul....? 

Daca e doar mana de lucru....atunci v-am raspuns eu mai sus....

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Nu ne-ati zis daca clientul a platit el tastatura+balamaua cand au fost cumparate.... sau trebuie sa le plateasca si pe astea clientul....? 

Daca e doar mana de lucru....atunci v-am raspuns eu mai sus....

Da doar mana de lucru dar totusi 150 mi se pare exagerat,multumesc oricum i-am luat 60 de lei tinand cont ca mie vecin

Link spre comentariu

Puteati sa ii spuneti, pentru dumneavoastra ca imi sunteti vecin 150 RON (nu o luati in serios)  :rade:

Vecin ca vecin,da daca se stricam ceva la laptop in timpul dezasamblari nu cred ca mai rezolvam ca intre vecini :))

Link spre comentariu

la mine treaba sta in felul urmator: vine clientul fac o evaluare ochiometric, daca e curatare e 70 de lei, daca trebuie sa ma duc la posta sa ridic coletul mai este 20-30 de lei, daca e doar schimbare de display sau tastatura, e 50 de lei, inlocuirea unei mufe 150 de lei, daca sunt mai multe mufe rupte, la fiecare se adauga 30 de lei, rescriere bios 150 de lei, reballing 250 de lei, daca trebuie schimbat chipul, clientul plateste chipul in avans, fara manopera si isi asuma riscul sa piarda banii de chip daca e alt defect; nu repar surse, consider ca nu renteaza. Daca e sa inlocuim placa de baza, identific pe net una, ii recomand de unde sa o cumpere, sau ma ocup eu de tranzactie si am gija sa nu fie teapa, garantie pe componente vandute de altii nu ofer.Nu ma intereseaza cat de vechi e laptopul, la apple preturile sunt mai mari, pentru ca si riscul si pretentiile sunt mai mari. Daca omul a mai fost la mine si e o lucrare mai scumpa mai fac cate un discount sau o instalare de sistem de operare bonus

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări