Radiotelegrafist Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 culmea ca traful si puntea nu se incalzesc deloc si daca il folosesc la cel mai al dracu radio cd de masina care stim cu totii ca sunt cuadrofonice nici nu se sinchiseste sursa Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 O schema simpla si interesanta Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 O schema simpla si interesanta 723.gif pai asta domnule cam este special pentru incarcarea acumulatoarelor si nu vad de unde se va obtine 20A cu doi amarati de tranzistori Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 (editat) Este ceea ce a explicat Domnul Marian,deoarece daca observam Uce este de 4.2v,si anume cadere de tensiune mica Uce.Totusi daca luam in considerare 20A la iesire x Uce4,2V obtinem o putere disipata de 84w,deci radiatoare generoase. *schema spune 4 sau 6 x 2n3055* Editat Octombrie 14, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Este ceea ce a explicat Domnul Marian,deoarece daca observam Uce este de 4.2v,si anume cadere de tensiune mica Uce.Totusi daca luam in considerare 20A la iesire x Uce4,2V obtinem o putere disipata de 84w,deci radiatoare generoase. *schema spune 4 sau 6 x 2n3055* da,asa este si ce credeti ca este de facut in cazul meu sa inmultesc numarul de trz.? Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Cred ca vorbesc singur cu peretii ca altfel nu imi explic cum este posibil ca cineva care pretinde ca depaneaza de ani si ani, sa faca atatea erori elementare.... Unde mai pui ca nici nu citesti ce scriu... ce tare :)Ia sa fac un experiment poate asa citesti si intelegi:PUNE NAIBII RADIATOR SERIOS, NU JUCARIILE ALEA, NU E SURSA IN COMUTATIE SA MEARGA CU IMPROVIZATII LA RACIRE. Ei cum e, pricepusi? Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Asa ca idee, am testat sursa colegului Eugen Chirila , aici:http://www.elforum.info/topic/104591-sursa-poloneza-0-30v-0-8a-rexoly-geomar/page-17.... ...si radiatorul a fost mic!- a ajuns la 60 grade dupa 15 minute la curentul maxim...a trebuit ventilat... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Cred ca vorbesc singur cu peretii ca altfel nu imi explic cum este posibil ca cineva care pretinde ca depaneaza de ani si ani, sa faca atatea erori elementare.... Unde mai pui ca nici nu citesti ce scriu... ce tare :)Ia sa fac un experiment poate asa citesti si intelegi:PUNE NAIBII RADIATOR SERIOS, NU JUCARIILE ALEA, NU E SURSA IN COMUTATIE SA MEARGA CU IMPROVIZATII LA RACIRE.Ei cum e, pricepusi? in mintea mea nici nu ma gandeam sa fac altfel domn.marian,dar asta maine. Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Cu titlu de exemplu prezint mai jos schema stabilizatorului cu tranzistor serie dinTV A/N Diamant,la care am facut referire in #30 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Cu titlu de exemplu prezint mai jos schema stabilizatorului cu tranzistor serie dinTV A/N Diamant,la care am facut referire in #30 TV_AN_28 (2).JPG domnule cu aceasta schema am inceut sa lucrez imediat dupa 69 Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Alte vremuri,alt parfum ,alti oameni...iertati-ma de off-topic. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Alte vremuri,alt parfum ,alti oameni...iertati-ma de off-topic. ba eu cred ca nu este nici un of topic,continuati. Link spre comentariu
nationalistu Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Si zici ca depanezi tv-uri...probabil ca aia care vin cu ele la tine,vin de nevoie,nemaifiind nimeni cu asemenea abilitati ca tine pe o raza de n-spe mii de km 1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 ce intrebare este asta si la ce te referi mai concret? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 domnule cu aceasta schema am inceut sa lucrez imediat dupa 69 Probabil ca ai lucrat la NASA, noi in 69 aveam niste amarate de tv cu lampi. Link spre comentariu
Postări Recomandate