Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imperechere tranzistori regulator serie

Postări Recomandate

Este ceea ce a explicat Domnul Marian,deoarece daca observam Uce este de 4.2v,si anume cadere de tensiune mica Uce.Totusi daca luam in considerare 20A la iesire x Uce4,2V obtinem o putere disipata de 84w,deci radiatoare generoase.

*schema spune 4 sau 6 x 2n3055*

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Este ceea ce a explicat Domnul Marian,deoarece daca observam Uce este de 4.2v,si anume cadere de tensiune mica Uce.Totusi daca luam in considerare 20A la iesire x Uce4,2V obtinem o putere disipata de 84w,deci radiatoare generoase.

*schema spune 4 sau 6 x 2n3055*

da,asa este si ce credeti ca este de facut in cazul meu sa inmultesc numarul de trz.?

Link spre comentariu

Cred ca vorbesc singur cu peretii ca altfel nu imi explic cum este posibil ca cineva care pretinde ca depaneaza de ani si ani, sa faca atatea erori elementare.... Unde mai pui ca nici nu citesti ce scriu... ce tare :)Ia sa fac un experiment poate asa citesti si intelegi:PUNE NAIBII RADIATOR SERIOS, NU JUCARIILE ALEA, NU E SURSA IN COMUTATIE SA MEARGA CU IMPROVIZATII LA RACIRE. Ei cum e, pricepusi? :)

Link spre comentariu

Cred ca vorbesc singur cu peretii ca altfel nu imi explic cum este posibil ca cineva care pretinde ca depaneaza de ani si ani, sa faca atatea erori elementare.... Unde mai pui ca nici nu citesti ce scriu... ce tare :)Ia sa fac un experiment poate asa citesti si intelegi:PUNE NAIBII RADIATOR SERIOS, NU JUCARIILE ALEA, NU E SURSA IN COMUTATIE SA MEARGA CU IMPROVIZATII LA RACIRE.Ei cum e, pricepusi? :)

in mintea mea nici nu ma gandeam sa fac altfel domn.marian,dar asta maine.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări