alexcristi Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Am o hota siemens . am desfacut-o si nu mai stiu sa pun firele la loc. le-am pus eu dar nu am probat as avea nevoie de ajutor. multumesc anticipat Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Dacă nu v-a dat prin gând să faceți poze înainte de a scoate firele o să fie destul de dificil să le depistați locul.Trebuie identificate firele ce duc la cele două trepte de viteză ale motorului și la bec. Becul se depistează după firul ce duce la el, treptele de viteză prin măsurarea rezistenței celor două prize de bobinaj cu un ohmmetru.Cea cu rezistența mai mică este treapta de viteză maximă. Link spre comentariu
alexcristi Postat Octombrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2015 am pus firele dar becurile stau aprinse tot timpul si nu merg treptele de viteza. oare sa mai fi fost un fir de legatura intre butoane si partea unde intra firul de curent? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Trebuiau cred să fie acolo cel puţin patru fire pentru comanda a două trepte de viteză şi bec.Vedeţi unde este eroarea de conectare şi firul lipsă.E destul de greu de văzut doar din acele poze unde e problema. Link spre comentariu
unuldinei Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Are la magazin noi si cu firele puse ....Si nu mai luati hote cu debit sub 3000mc/h sunt niste trucaje ordinare ...exista vreo eticheta cu model nr... serie nr.... pe carcasa hotei ? Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Are la magazin noi si cu firele puse ....Si nu mai luati hote cu debit sub 3000mc/h sunt niste trucaje ordinare ...exista vreo eticheta cu model nr... serie nr.... pe carcasa hotei ? Nu vrei te rog sa-mi dai niste exemple? Eu persomal nu prea am vazut hote care sa aiba mai mult de 300-500mc/h. Da-mi tu un model si link la el, care sa aiba 3000mc/h sau mai mult, si sa fie de uz casnic. Link spre comentariu
alexcristi Postat Octombrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2015 SIEMENS ELECTROGERAETE GMBH E-NR LU11021 /01 FD 7601 TYP D-AX13-4 120W Link spre comentariu
unuldinei Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Mea Culpa, am sarit o zecimala ...350mc, uite asta e una buna dar nu prea mai exista pe piata http://www.limexlead.ro/hota-beko-cwb6441xn/7778.html Link spre comentariu
Vizitator Carmen67 Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Buna ziuaAm si eu o intrebare fireasca ptr.mine si inutila ptr.altii insa,nu ma pricep: am cumparat o hota traditionala Heinner 450s ,inca nu am montat o insa,am facut o proba "la rece" si am vazut ca pe la aerisirea de deasupra gemuletului ptr.protectie butoane elimina foarte mult aer.Mult mai mult decat pe la orificiul unde voi monta burlanul. Este normal?Multumesc anticipat oricui ma poate lamuri. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Vezi ca in interior, sub gratare/filtre/ s-ar putea sa aiba un levier/maneta/buton de schimbat pe unde sa scoata aerul. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 Să nu fie setată pe modul de ,,recirculare,, care prevede închiderea mecanică a evacuării printr-o clapetă.Cum a spus colegul mai sus, există un mecanism interior ce permite blocarea evacuării, de exemplu atunci când hota nu este folosită și prin ea se creează un curent invers de aer dinspre exterior. Link spre comentariu
Vizitator Carmen67 Postat Iunie 23, 2016 Partajează Postat Iunie 23, 2016 PERFECT!Am gasit clapeta ,acum trage doar pe unde trebuie.Si ptr.cultura mea generala,la ce foloseste varianta ptr.recirculare?A,scuze,nu citisem toata postarea de mai devreme.Am inteles.Multumesc tare mult ,mi ati fost de un real ajutor,ma batea gandul daca nu da randament sa o returnez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum