Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme bormasina

Vizitator Stanculet Nicolae

Postări Recomandate

O fi, nu zic ba,dar daca sint asa de bune cum de a ''decedat'' aceea la care am facut referire. Ma gindesc ca se mai strecoara si unele  care reusesc, sa fie ocolite de controlul de calitate,stiindu-se ca nu toate sint testate, ci doar un anumit numar de unelte dintr-un lot.

Pentru asta exista garantia...daca un produs are un defect ascuns, se inlocuieste.

In  hypermarketurile Kauf...nd gasiti burghie Bosch Made in Germany, alea chinezesti sigur sunt fake, nu au nici o treaba cu Robert Bosch. X30Ti(set de 30 burghie) e impecabil.Insa la fel precum rezervele Gillette sau bateriile Duracell, Toshiba, etc, trebuie mare atentie de unde cumparati, fiind brand-uri "grele" sunt falsificate la greu.In nici un caz din piete, de la magazinase obscure sau de pe okazii/olx.

Link spre comentariu

"am o problema cu motorul de la bormasina,se incinge foarte repede dupa cateva secunde de functionare,mai iese si putin fum daca tin mai mult bormasina in functiune."

Am aflat de curand ca si masinariile astea functioneaza cu fum. Daca a mai ramas ceva fum in interior inseamna ca se va mai invarti ceva pana iese tot dupa care cumperi alta noua!

Sper ca sti de gluma!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări