Vizitator Stanculet Nicolae Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Salutare am o problema cu motorul de la bormasina,se incinge foarte repede dupa cateva secunde de functionare,mai iese si putin fum daca tin mai mult bormasina in functiune. Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Apare si "foc circular" pe colector? Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 daca : -rotorul se invarte usor -periile scot scantei mari atunci, sunt sanse 100% ca rotorul sa aibe spire intrerupte sau scurt intre infasurari si ...trebuie alt rotor. pe aici pe forul gasiti modalitatea de verificare a rotorului(daca aveti orisice banuiala) una din ele este postata de d-nul Validae. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Verificati daca exista continuitate sau vreo rezistenta masurabila intre miezul rotorului (tole) si fiecare lamela a colectorului. Daca suna, il aruncati, daca nu, mai cercetati si prin alte metode, alte defecte. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Aia pare a fi bormasina dinaia cu 50 lei din piata de la rusi. Tin cat sa dai o gaura si gata Link spre comentariu
Vizitator Stanculet Nicolae Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Aia pare a fi bormasina dinaia cu 50 lei din piata de la rusi. Tin cat sa dai o gaura si gata Nu e de la rusi e de la penny ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Sunt curios de cat timp o aveti. Link spre comentariu
Vizitator Stanculet Nicolae Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Sunt curios de cat timp o aveti. De azi de dimineata de la ora 7:30 Link spre comentariu
Voltus Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Pai atunci are garantie . Link spre comentariu
yo9gcc Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Atunci ai scapat usor, ramane sa o duci la ei, dar vad ca ai demontat-o incearca sa o montezi fara sa apara ceva semne pe la suruburi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Macar pune poze cu ambalajul, cu ea sa stie si altii sa nu o mai cumpere daca e asa de nereusita. Link spre comentariu
diodax Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Cat sa fii de mester sa cumperi scule de la alimentara? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Cat sa fii de mester sa cumperi scule de la alimentara? avea si el nevoie asta este si eu am trecut pe la profi si am luat un mouse pentru un laptop si de 2 ani merge si acum sint chiar multumit de el si inca isi mai face treaba dar asta este depinde de norocul fiecaruia Link spre comentariu
valangjed Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Am una identica cu cea prezentata de initiatorul topicului.O folosesc in gospodarie de vreo 5 ani(gauri in lemn, infiletat holdsuruburi autoforante in tabla ondulata de 0,5 mm grosime, am dat si 6 gauri cu burghiu de 8 mm in beton).I-am schimbat periile de carbune dupa cca. 6 luni(am dat si cu o pensula peste lamelele colectorului ca se vedea praf de carbune intre el).Carbunii erau de proasta calitate, se vedeau fisuri in ceea ce mai ramasese din ei.Oricum e bine de verificat rotorul dupa metoda domnului Validae. La cumpararea unor astfel de chinezarii depinde cat noroc ai. Link spre comentariu
Vizitator Stanculet Nicolae Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Cat sa fii de mester sa cumperi scule de la alimentara? Ce conteaza frate de unde o cumpar,atata timp cat este la vanzare trebuie sa mearga. Macar pune poze cu ambalajul, cu ea sa stie si altii sa nu o mai cumpere daca e asa de nereusita. http://s4emagst.akamaized.net/products/777/776300/images/res_49beceb38f87061d947a04375faa0b03_full.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum