Radiotelegrafist Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 salut colegi,am si eu un stick usb de 8gb pe care daca in introduc in calculator imi apare Disc amovibil(f:)si am inteles ca exista un program cu care se poate (repara)astfel de probleme care apar la stick-uri,pentru cine ma poate ajuta cu un astfel de program multumesc anticipat. Link spre comentariu
Marius84 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 De regula, cand se ajunge la astfel de situatii, este pe duca. Cauze ar putea fi multe, iar la pretul actual al acestor device-uri, nu mai merita reparat. In functie de marca, unii producatori ofera softulete de reparare. Artasez si eu ce am folosit candva de la rusi cu succes, dar tot a cazut stick-ul ala. http://www.fileshare.ro/e31969889 Succes! Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 dati-i o scanare si reparare de erori.acest fenomen mai apare si cand se scoate din usb fara a se da "safely remove..." Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2015 De regula, cand se ajunge la astfel de situatii, este pe duca. Cauze ar putea fi multe, iar la pretul actual al acestor device-uri, nu mai merita reparat. In functie de marca, unii producatori ofera softulete de reparare. Artasez si eu ce am folosit candva de la rusi cu succes, dar tot a cazut stick-ul ala. http://www.fileshare.ro/e31969889 Succes! nu pretul lui conteaza ci faptul ca aveam multe carti si scheme de electrotehnica descarcate. dati-i o scanare si reparare de erori.acest fenomen mai apare si cand se scoate din usb fara a se da "safely remove..." si cum procedez?dati-mi un linck sau ceva din care sa-mi fie mai usor. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Încearcă să montezi stick-ul într-un sistem linux...şi dacă merge... cauţi pe stick(chiar la rădăcina lui)...fisiere care nu au ce căuta acolo(ceva necunoscut ţie) şi le stergi.Apoi încerci din nou din windows! Editat Octombrie 13, 2015 de elmar Link spre comentariu
Marius84 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Cea mai buna solutie actuala pe care o vad in momentul de fata este tot google drive, ofera gratuit file hosting pentru 15Gb. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Încearcă să montezi stick-ul într-un sistem linux...şi dacă merge... cauţi pe stick(chiar la rădăcina lui)...fisiere care nu au ce căuta acolo(ceva necunoscut ţie) şi le stergi.Apoi încerci din nou din windows! mie greu sa fac aceasta operatiune dle.elmar,nu sunt asa de bun in informatica,daca vreti si aveti timp va dau parola pe privat de la team viever si faceti dstra.operatiunea asta,va multumesc. Cea mai buna solutie actuala pe care o vad in momentul de fata este tot google drive, ofera gratuit file hosting pentru 15Gb. da stiu am asa ceva dar nu este portabil. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Păi nu merge ...cred că aveţi instalat teamviewer pe windows...dar, operatiunea se face de pe un sistem de operare linux(un ”live cd” linux..care se găseşte gratuit pe net...ex:Puppy linux sau slax linux) Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2015 da,asa este am instalat windows xp sp3. deci nu am nici o sansa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum