Dumitrache_S Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 De ce atata vorbarie pe acest topic cand @Dxxx cauta sa vada cum s-au finalizat proiectele lui ? Dar oare voi nu v-ati gandit sa il imbunatatiti putin si sa il puneti pe forum ? Eu personal am cumparat o statie de lipit cu aer cald si letcon pe care am dat 500 RON. Cand am vazut oferta , kitul fiind de putere mai mare , l-am cumparat si l-am bagat intr-o cutie de sursa ATX alimentarea fiind o sursa in comutatie pe care am cumparat-o tot de pe forum . Nu inteleg cu ce va deranjeaza pe voi initiativa domnului @Dxxx. Parerea mea ... faceti si voi ca el . P.S. : maine am de finalizat un amplificator PP cu EL34 si dupa aceea o sa postez statia mea de lipit. 1 Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Domnilor moderatori implicati ,a-ti deschis cutia pandorei,dupa principiul ce este permis unuia trebuie sa fie permis si altora .deci orice "gogoasa" de la vinzari poate initia un concurs cu premii ce pot fi 2 bete de chibrit sau orice altceva ,scopul ? clar reclama la un ceva aflat la vinzari ,e bine? e moral? e corect? Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Elegant ar fi sa se inchida topicul asta fara votare. S-a propus un concurs cine vrea merge cine nu vrea treaba lui. Are un regulament. S-a facut popularizare destula. Daca continua topicul nu e decat reclama si dat peste ochi la cine are alta parere. Eu nu am nimic cu dxxx-ul, daca vrea publicitate sa-i faca si lui un pic de loc la vanzari ca nu are loc de sticky-uri. Mai era un loc pentru reclame in stanga paginii de forum, unde sunt blogurile. Acolo ar trebui sa fie prezent si sa aiba un sistem de rating-uri si review-uri cat mai onest pentru produse. In ziua de azi e absolut important si necesar, altfel e cum zicea cineva cumperi ceva necunoscut. Am admirat produsele lui rozmarin, foarte detaliate poze, frumos lucrate, cu sentiment as putea spune. Poate nu sunt la fel de performante ca ale lui dxxx sau poate au mai putine functii. La momentul asta nici macar nu pot sa fac o comparatie ca nu am elementele necesare. Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 deci orice "gogoasa" de la vinzari poate initia un concurs cu premii... Nu-i asa simplu, s-a creeat un precedent este adevarat insa unul foarte bine determinat, deci nu orice anunt de la vanzari se poate inscrie in parametrii, eu ca moderator acolo pot spune ca am o parere avizata atunci cand afirm ca nu sunt foarte multe anunturi care comercializeaza kituri creeatie si realizare proprie, si am bolduit expresia respectiva pentru a o scoate in evidenta. Asadar oricine realizeaza si comercializeaza kituri creatie proprie, poate urma exemplul si creea un astfel de concurs, insa nu cu orice premii pentru ca nu este scopul nostru al moderatorilor sa insultam lumea, asta tu o faci. e bine? e moral? e corect? Da, da, si da. Fa si tu la fel, inscrie-te in parametrii descrisi de mine aici mai sus, si esti liber sa te "promovezi" astfel, pana atunci hai sa ne vedem fiecare de ale noastre. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Daca asta ati inteles dumneavoastra din acest topic ............................ Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 sa-i faca si lui un pic de loc la vanzari ca nu are loc de sticky-uri... Constat ca nu incetezi sa platesti polite si sa arunci cate o "intepatura" ici si colea. La vanzari un topic "pinned" este cel cu regulamentul, un altul este cel cu donatii, unul surprinzator de activ, inca unul este cel cu recomandari despre utilizatori seriosi, toate 3 vor ramane asa cum sunt permanent. Mai sunt 2 anunturi ale mele si 2 ale colegului Dj Dog, este permisiunea lui Vasile ca moderatorii de la acea sectiune sa-si poata pune anunturile pe prima pagina permanent, deci nu-i ceva discutabil. Link spre comentariu
Dxxx Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Ce am avut de zis ca principiu am zis deja, deci nu mai vreau sa inflamez nimic. De acum inainte pe partea de justificare a concursului eu zic doar "no comment!" cine trebuia sa decida a facut-o. Insa niste idei merita comentate: 1. "Elegant ar fi sa se inchida topicul asta fara votare" - si atunci vor sari ca arsi cei cu gura mare... Nu, acest topic a fost creat pentru discutii si comentarii civilizate, eu cred ca orice reactii ar exista, trebuie ca topicul sa ramana pentru discutii civilizate. 2. Statia lui Rozmarin este cu controller, cu afisaj care te anunta ca nu ai conectat letconul, iti da buna dimineata etc. Statia mea este pur analogica, are etaje de amplificare (orice statie are) referinte de tensiune, comparatoare si etajul final de comutatie, iar tensiunea de alimentare este continua. Nu prea seamana cu alte statii. Iar interfata minimala este un potentiometru de reglare si un afisor temperatura. Se adreseaza operatorului care vrea sa lipeasca, nu sa citeasca mesaje pe afisor. 3. inainte de a spune ca este un concurs de facut carcase poate era mai bine sa solicitati documentatia, ca e putin mai mult decat atat. Pe de alta parte si daca ar fi doar concurs de carcase nu ar trebui ca cineva sa comenteze - sa vedem daca concursul prinde, asta este singura proba. Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Absolut jenant cu toate explicatiile si justificari de tot felul,deh si fotbalistii o mai dau in bara. Link spre comentariu
GeoMar Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) 2. Statia lui Rozmarin este cu controller, cu afisaj care te anunta ca nu ai conectat letconul, iti da buna dimineata etc. Statia mea este pur analogica, are etaje de amplificare (orice statie are) referinte de tensiune, comparatoare si etajul final de comutatie, iar tensiunea de alimentare este continua. ... NU inteleg care este problema daca statia lui @rosmarin este cu controler?!! Da, este una mai "desteapta", iti spune ca nu ai letconul conectat, iti da si buna dimineata, iti spune cate tigari ai fumat, nivelul de monoxid de carbon din camera, care piesa este arsa/defecta, iti spune si Noapte Buna, doar daca ii spui in soft ce sa faca/spuna/afiseze. Una peste alta este o statie reusita. Acum (pentru Off Topic) NU vad rostul concursului decat pentru cresterea vanzarii a kit-urilor realizate de catre tine. OnTopic ...daca tot se "permite" concursurile, (eu unul nu am produse la vanzare): Initiez si eu un concurs, referitor la o statie pur analogica, cine posteaza un cablaj realizat/functional al statiei Nostalgic cu bipolari, realizat de el personal, prin metoda foto (nu de alti colegi de forum) gaurit cu burghiu de carbura de 0,8-1 mm (obligatoriu) si o carcasa adecvata/potrivita/placuta ochiului, OFER ca premiu un microcontroller PIC16F877A si 4 digiti Catod Comun (poate si altceva ca bonus - surpriza, in functie de "stoc"). Expedierea "bonusului" catre beneficar (castigator) este suportata de mine, adica NU plateste transportul, adica pe romaneste, totul este GRATIS. L.E. Imi rezerv dreptul de a selecta castigatorul dintre cei care participa la concursul meu. Conditie, cablajul trebuie sa arate perfect identic ca in poza, atat la trasee, format-dimensiuni, cat si la silkscreen: Editat Octombrie 14, 2015 de mircea calin Daca vrei sa deschizi un concurs ia legatura cu moderatorii si apoi deschide un topic, nu poti sa iti lansezi concursul in topicul asta. 1 Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Domnule moderator Marian, cu mare respect ma adresez. Eu ce am avut de spus am spus in postul pe care l-ati sters si gata. Intepaturile nu vin decat din partea Domniei Voastre si pe acea sectiune si aici unde sunt amenintat direct. Daca e asa si observati ca nu incetez cel mai bine e sa ma baneze definitiv. Mai sunt vreo doi, elmar si diamant,care probabil au pus suflet pentru forum si acum se pisha contra vantului. Eu doar am vrut sa ajut. Topicul mi-a trezit interesul. Am cautat produsul la vanzari, L-am gasit greu prin mijlocul celei de-a doua pagini dupa ce ajunsesem la al doilea anunt al lui dxxx si m-am intors. Profund interesat de cuvantul kit (pentru ca si eu cumpar o gramada de la chinezi ca de multe ori tot kitul costa mai ieftin decat sa fac cablajul) nu am vazut decat o poza neclara cu un pcb. Cred ca toata lumea stie ce e un kit, apar piesele in poza, apare si varianta asamblata, apar comentarii si poze ale utilizatorilor, etc. Poza cu kit-ul nu e acolo si altii si-au luat ban pentru mai putin. Nici cu pretul nu e clar, iar comentariile sunt unul pe pagina intr-o multime de posturi de valide. Eu inteleg conceptul de afacere buna. E o chestie din care castiga toti participantii. Cumparatorii, vanzatorii, promotorii si producatorii. Nu e o chestie in care unul trebuie sa piarda cum crede lumea mai putin educata. Nu am propus decat o promovare serioasa. Produsul pare interesant, cutia iese micuta portabila, alimentabila de la sursa de laptop. Am cerut documentatie si eu si nu am primit raspuns. Un led de semnalizare si un pot este tot ce conteaza la mine si la wellerul pe care il am. Repet ca m-ar interesa. In conditiile in care e anuntul acum e mai mult curat murdar coane Fanica. Topicul si atitudinea asta fac mai mult rau si torpileaza eforturile dxxx-ului. De aia am zis si de stergere. Nu stiu daca m-am putut face inteles. Exista probleme de comunicare si perceptie. Nici eu nu inteleg fenomenele astea bipolare. Ieri mi se ofereau piese gratis, a doua zi amenintari. Pupici. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Nu doresc sa tin partea nimanui, nici sa ma cert nu-mi place, ceea ce va spun este din propria experienta: eu cand l-am contactat de userul Dxxx cu intentia de a cumpara de la el un kit minimal am primit raspuns, care continea toata documentatia detailata, astfel incat sa ma pot decide daca vreau sau nu sa-mi construiesc o statie bazata pe acest kit. Statia l-am construit, a mers din prima... acum daca omul vrea sa vada ce au facut cei care au cumparat si au asamblat aceste kituri, si din buzunarul lui mai da si prermii nu inteleg care este problema. Stima tuturor ! 2 Link spre comentariu
Dxxx Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Aici cred ca e vorba de confuzie... Si cum cantitatea de off-topic este mare, ca sa existe si dovada ca imi fac reclama! o sa-i raspund lui Lutza2, pentru ca totul este transparent: - anuntul este aici - daca te uiti la prima postare si poza aferenta, acea poza este de pe PDFul de insotire si la o scara mica - poate neinspirat - insa: - daca te uiti la ultimile postari esti trimis pe pagina 5 la postul 74 unde ai aceeasi poza de .pdf la "kituri" in general, dar putin mai jos ai separat descris "kit minimal" si o poza reala (e micutza, thumbnail) + link la aceeasi poza suficient de mare. Posibil ca nu ai inteles ce tip de kit este, incerc sa explic mai clar: este un kit in care nu se livreaza piese separate de montat pe PCB, adica placa de baza vine direct montata si etalonata. Montarea pe care o face userul este de aici incolo. Nici nu s-ar putea face altfel, etalonarea se poate doar pe bancul de proba. Documentatia este formata actual din 7 fisiere .pdf, pe care le trimit la o simpla cerere, fara nici o justificare, deci fii sigur ca ti-as fi trimis-o. E necesar doar sa-mi fie ceruta pe PM. Ieri mi-a cerut spre exemplu colegul Sandu_64 si i-am trimis documentele pe mailul pe care mi l-a lasat. Te asigur ca in .pdf-uri sunt suficiente poze si suficient de clare. Pretul este clar si este valabil de cand am lansat kiturile, adica acelas, 65 lei. De asemenea este si continutul pentru acesti bani: placa de baza + afisor 3 digiti + letcon clona Hakko. Sper ca am corectat ce nu ti s-a parut nici accesibil nici clar, probabil ca te-ai grabit. Link spre comentariu
lutza2 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Am unul sau doua letcoane Hakko care stau degeaba ca-s mai butucanoase decat welleru. Asa cum spuneam m-ar interesa ceva sa iasa foarte mic, chiar si fara afisor, ledul care trece din on in palpait sau stins. Acum inteleg ca de fapt nu e kit ci modul. E in regula, am intalnit kituri unde nu era nimic lipit sau erau lipite numai integratele smd mai dificile pentru un amator. Cu preturi diferite normal. Sincer sa fiu pana la pagina 5 nu pot sa rezist pe un topic de vanzare. Asa ca n-am ajuns pana acolo. Orice anunt trebuie sa te lamureasca intr-o jumatate de pagina. Probabil ca ar trebui structurata altfel sectiunea respectiva, la fel cum au chinezii, produs, preturi , rating, review si forum de discutii conexe. O sa scriu si pe pm pentru doc. Pot sa comand si sa ridic ceva pana la sfarsitul lunii asteia. Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 La aceasta ora am terminat amplificatorul , maine sunt de servici si poimaine am sa prezint statia mea pe care am cumparat-o de la @Dxx . Stima Link spre comentariu
diodax Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Neaparat cu video,sa vedem cum merge la treaba. Asta-i cea mai buna si cinstita reclama/promovare. Link spre comentariu
Postări Recomandate