Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Concurs - kituri statie lipit Dxxx - discutii pe aceasta tema

flomar60

Postări Recomandate

Eu inteleg ca din astea 3 pagini e un concurs de facut carcase de statie cat mai " misto"? ..... placa nu o vad indiferent ce varianta e din schemele de pe forum.....

Deci ideea e cum aranjam pe o carcasa o mufa DIN, 3 digiti si un potentiometru?

Eu asta am inteles cu scuzele de rigoare ...

Link spre comentariu

Astfel pe baza unor "judecati de valoare" emise de o mana de oameni "oarecum inruditi" prin interese si care pot comunica intre ei fara a fi verificati se decide cine castiga...

Mă așteptam să fie reacții atât pozitive cât și negative . Dat fiind specificul național mă așteptam chiar să fie mai multe cele negative . Nu atât de vehemente însă, recunosc. Eram decis să nu intervin dar am fost indirect menționat pentru că fac parte din mâna aia de oameni înrudiți prin interese

Deci , domnule @diamant , s-o luăm pe rând. 

1. Ai citit regulamentul și ai ajuns la concluzia că e o reclamă mascată. Arată-ne și nouă pasajul ăla din regulament . 

2. Mâna aia de oameni comunică între ei fără să fie verificați ..... De către cine , de către cetățeanul revoltat @diamant ? Câte juriuri ( de orice fel ) ai mai verificat până acum ?  Iar de comunicat și dumneata poți comunica cu cine vrei , pe orice temă , fără să fi verificat . 

3. Iar despre aprecierile la adresa premiilor , ce să zic . Te-ai caracterizat mai bine decât ar putea-o face oricine .

Să lăsăm totuși polemica deoparte . 

Avem aici două aspecte - unul regulamentar și unul moral. 

Aspectul regulamentar este , cred, lămurit . Dacă totuși sunt dubii - citatul din regulament care este încălcat . restul sunt povești ...

Cât privește aspectul moral , omul ăsta ( @Dxxx) își promovează ( dacă asta susțineți cu tot dinadinsul ) pe față , la vedere, pe banii lui ( premiile , alea care sunt , sunt oferite de el nu de forum ) un produs creat de el - conceput , experimentat , realizat , comercializat .

Oare de ce nu vă deranjează ( moral ) ce se întâmplă în secțiunea rezervată , e drept , vânzărilor . Avem acolo zeci de useri care nu au nici măcar o postare în afara secțiunii și care (re)vând produse achiziționate de pe eBay sau similare . Mai avem produse realizate , ce-i drept , de userii respectivi care n-au nici cel mai mic respect față de dreptul de autor , copiate de pe net fără , sunt sigur , nicio aprobare din partea autorului . Păi nu asta era menirea inițială a bazarului ....

Dar , o să-mi răspundeți , nu interzice regulamentul . Păi ?

Link spre comentariu

Care-i legătura ?

PS Deși eu nu am citit ce spui tu . Poate , cum ziceam mai sus , pui citatul , să ne lămurim .

PPS Cu ocazia asta măcar se (mai) citește regulamentul.

Editat de UDAR
Link spre comentariu

1. Ai citit regulamentul și ai ajuns la concluzia că e o reclamă mascată. Arată-ne și nouă pasajul ăla din regulament

Nu e nevoie să arate nimic în regulamentul d-lui Dxxx ...e suficient să pui condiţia de a achiziţiona(mă rog ...sunt incluşi aici şi cei care au achizitionat până acum...dar nu schimbă cu nimic scopul iniţial) un anume KIT care îl vinde la secţiunea bazar...concursul e doar pentru acel kit ...deci? nu e reclamă mascată?

Link spre comentariu

Udar...sa nu ne subestimam...sa pui 2 mufe pe un panou, sa dai 3 gauri pentru led-uri si sa incastrezi toata hardughia in "ceva" nu constituie asa mare greutate chiar si pentru un copil de 7 ani.

Cat despre a observa si "raporta" comportamentul+lauda aferenta...se numeste modern "feedback".O poti face daca vrei si daca esti intrebat, fara sa castigi ceva suplimentar, altceva decat experienta si satisfactie.

...pentru asta exista forumul.

Daca...si numai daca ar fi fost un concurs real, cu miza atragatoare nu vad de ce nu ar fi putut sa fie discutabile argumentat deciziile...asta ca sa iti raspund la "mana de oameni" .

Editat de diamant
Link spre comentariu

@elmar Domnul avocat al d-lui @diamant?

@diamant . Mulțumesc de răspuns . Am înțeles. Și când te gândești că pe forumul ăsta au curs ( și mai curg ) valuri de elogii despre cum a ieșit o carcasă ....

Link spre comentariu

Este deosebit de interesant asa, ca fenomen, ca tocmai persoane cu probleme serioase sar aici si fac atacuri murdare. Nu ma mira deloc. Cand cineva scrie zeci de randuri, obisnuit cu bodega, e firesc sa nu aiba timp pentru altceva. Se infig aici  ca musca in lapte campionii bodegii-experti in toate si mai ales in social-politic si istorie. Poate ar trebui sa li se numere unora posturile...cate sute din acele mii au legatura cu electronica?

Capra vecinului sau care o are mai mare? Atat se poate deslusi din posturile unor pretinsi intelectuali rasati si doctori in orice.

LE Viteza cu care mi se va raspunde va dovedi nu doar impulsivitate si ci masura in care topicul a devenit o problema prea personala a unora.

Editat de Alexutz
Link spre comentariu

Este deosebit de interesant asa, ca fenomen, ca tocmai persoane cu probleme serioase sar aici si fac atacuri murdare. Nu ma mira deloc. Cand cineva scrie zeci de randuri, obisnuit cu bodega, e firesc sa nu aiba timp pentru altceva. Se infig aici  ca musca in lapte campionii bodegii-experti in toate si mai ales in social-politic si istorie. Poate ar trebui sa li se numere unora posturile...cate sute din acele mii au legatura cu electronica?

Capra vecinului sau care o are mai mare? Atat se poate deslusi din posturile unor pretinsi intelectuali rasati si doctori in orice.

LE Viteza cu care mi se va raspunde va dovedi nu doar impulsivitate si ci masura in care topicul a devenit o problema prea personala a unora.

Daaa.cu acest ”LE” vrei să-ţi închizi uşa după tine ...

NU e frumos d-le Alexuţ să ataci ”murdar” apoi să fugi!

Acele mesaje ”mii” aproape toate au legătură cu electronica...cele de la bodegă nu sunt contorizate!Şi nici cele din topice (ca acesta) nu sunt ...dacă moderatorul se decide să-l steargă...aşa că ...Baftă la numărat! :rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu

Lasa ca fac eu un concurs pe banii mei,impunand un proiect ca si conceptie/executie.

Tema va fi, cu si despre leduri. Se va da un anume tip de baterie/acumulator,2 maxim trei leduri de un anumit tip.

Ce mai mare autonomie constanta,va fi declarata castigatoare.

E bine asa?

Acumulatorul va fi 18650.... La leduri inca nu m-am gandit ce tip. Oricum,costul,fara acumulator nu trebuie sa depaseasca 15lei.

Link spre comentariu

Cu-conditia sa nu le cumparam de la tine :limb:

N-ai ce sa cumperi de la mine. Se gaseste la piata.

Doar daca te intereseaza un gipan la 10000 de euro. Full-full,nu bate,nu troncane.

Editat de diodax
Link spre comentariu

"judecati de valoare" emise de o mana de oameni "oarecum inruditi" prin interese...

Ar trebui sa-ti masori cuvintele, asta este o afirmatie serioasa si sanctionabila. Spre informarea ta, nu am avut nici o conversatie privata cu colegul Mircea, parca ceva rapoarte pe un proiect de-al meu sa-l mute in alta parte, dar in rest cam la atat se rezuma "interesele noastre comune" ( ma refer la mine si Mircea ). Cu Dr.L am conversat in trecut pe privat dar destul de putin, si deloc in ultima perioada ( una destul de lunga ), am inteles si acceptat ca nu prea mai are timp si am acceptat sa ajut la alimentatoare cu moderarea. Cam la atat se rezuma interesele comune ale mele si ale lui Dr.L. In fine ( dar nu in cele din urma ), pe UDAR il respect ca pe unul dintre cei mai utili membrii ai forumului, foarte bine pregatit din punct de vedere tehnic ( mult mai bine decat mine ), si cu foarte mult bun simt, am avut unele contradictii pe teme tehnice insa am incercat sa le pastram doar asa, am avut si colaborari, tot tehnice, si evident pe forum, si tot evident moca, in sensul contributiilor comune la diferite topicuri, cam aici se rezuma si in cazul sau interesele comune. Adica zau asa, sa trantesti o afirmatie total paralela cu realitatea doar pentru ca asa ti s-a nazarit tie, mi se pare deloc inspirat.

Spre norocul vorstru colegul Mircea este mai indulgent decat mine, daca era la vanzari topicul asta, sa fiti convinsi ca erati pusi pe pauza pana acum. Interesant cum din cei peste 30k de utilizatori ai forumului, s-au gasit sa comenteze negativ in principiu chiar cei care isca sau intretin scandalurile de la bodega, si care nu au ezitat sa "protestele" la adresa regulamentului citez "dictatorial"... Nu-i asa ca-i foarte interesant?...

regulamentul interzice sa dai numele unei marci fie ea si arhicunoscuta, ca cica faci reclama. Doar ca se aplica preferential.

Presupun ca te referi la regulamentul general, si este incorecta afirmatia ta, sau mai precis spus, incompleta, marca se numeste "On Semiconductor" care este un producator de componente electronice, marca se numeste "Vishay" sau "Texas Instruments", care asijderea sunt producatori de componente; marca se numeste Sony, sau Pioneer, sau Fluke, sau Samsung, sau Acer, sau Renault, sau BMW, sau... sau etc... Producatori de diverse aparate, dispozitive sau masini, si nu vad nicaieri interzis sa se specifice numele lor. Uita-te la sectiunea de amplificatoare, vine cineva cu unul defect si cere ajutor dar i se interzice sa spuna si ce marca este, iti dai seama cat de absurd suna? Ceea ce se interzice este publicarea de link-uri directe ( adrese ) care magazine online, si din cate am observat sunt ceva nelamuriri si la pomenirea numelui lor pe forum tot pe motiv de reclama.

Link spre comentariu

Oricine poate sa isi exprime parerea aici, dar intr-un mod civilizat ! 

Deja va intreceti in glume proaste, insulte, etc

Am dat cateva avertismente incadrate ca "Offtopic", chiar credeam ca nu o sa fie nevoie, oricum nu va doare.

Nu inteleg de ce sunteti atat de ostili, vi s-a raspuns respectuos la toate intrebarile, raspundeti in aceeasi maniera si totul va fi bine.

Link spre comentariu

Domnilor, stimati colegi, am tot citit ceea ce s-a scris aici, nu vreau sa imi exprim parerea, o tin pentru mine.

Dar vin cu o propunere, pentru domnii moderatori.

Mai bine faceti un sistem de votare pentru acest topic, cine este pentru sau contra acestui concurs, si in functie de voturi, mergeti mai departe cu acest concurs, sau il inchideti.

Nu credeti ca ar fi mai bine, mai elegant si democratic ?.

Va multumesc pentru atentie.

Editat de Eugen Chirila
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări