Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Concurs - kituri statie lipit Dxxx - discutii pe aceasta tema

flomar60

Postări Recomandate

...iar cei care pun scheme,dau sfaturi,fac pcb-uri si le dau la liber trebuiesc pusi la zid...

Asta este deja paranoia pentru ca nimic din ce s-a scris pe aici nu denota asta, dar asa suntem noi unii, ne place sa tot bagam bete in roata, sa mai scormonim cate o chestie, cate un mic scandal, sa mai atingem pe la orgoliu pe ici colea...

Tu si elmar ati transformat topicul intr-o bodega, daca pe elmar il inteleg pentru ca el nu se poate abtine sa nu bata campii, pe tine in schimb nu te inteleg.

Link spre comentariu

Ce bine era daca nu exista tendinta asta romaneasca de a cobori la nivel personal.

Eu nu am nimic impotriva ca cineva sa aiba opinia ca nu trebuie organizate concursuri, pluralitatea de opinii duce la progres.

Insa in momentul cand arbitrii (justitia, daca vreti) se pronunta intr-un fel, cred ca situatia este transata.

Toate astea se pot discuta relaxat, fara nici o referire la persoana.

Nu vad de ce trebuie sa fii facut "incorect" si "necinstit", cat si "destept" cu ghilimele in aceasta discutie.

Cu atat mai putin nu vad cine a zis ca are ceva impotriva celor care pun scheme, dau sfaturi, fac pcb-uri si le dau la liber - asta atinge activitatea generala, si cred ca aproape toata lumea care se pricepe o face vizavi de incepatori, atunci cand acestia se adreseaza corespunzator.

Insa nici o activitate prodigioasa nu justifica sa te crezi indreptatit la cea mai buna parere pe o anumita tema, caci acolo poti sa gresesti, ca asa este uman.

Deci ce ar fi sa ne calmam si sa continuam civilizat, pe subiect, fara divagatii referitoare la persoane?

Editat de Dxxx
Link spre comentariu

Marian sustine , mai sus, ca s-a creat un precedent , dar unul pozitiv!....sunt de acord cu el!....pt. ca mi-a placut initiativa am oferit si eu drept premii cele 2 obiecte...sau si asta este interzis?! ....

Dumneavoastra, domnilor manolo si elmar puteti proceda la fel , nu va retine nimeni!....creati/construiti si dvs. un dispozitiv pe care sa-l comercializati pe forum la sectiunea potrivita sub forma de kit si faceti apoi si dvs un concurs care sa prezinte modul de implementare in practica a realizarii dvs....sunt convins ca veti avea tot sprijinul conducerii!....de asemenea , garantez ca voi interveni si in topicul dvs. suplimentand lista premiilor!

Iar despre cei care au realizari si le prezinta la liber pe forum o fac pt. asa doresc ei! Nimeni nu-i obliga sa faca asta , toata chestia este benevola, spre ajutorul altor utilizatori care vor dori sa construiasca si ei dispozitivul....

Asa ca supararea dumneavoastra consider ca nu este justificata...zic si eu!

Link spre comentariu

" pluralitatea de opinii duce la progres.

Insa in momentul cand arbitrii (justitia, daca vreti) se pronunta intr-un fel, cred ca situatia este transata."

Doua chestii care se bat cap in cap.Inteleg pluralitatea de scheme,de discutii asupra lor ,de adaugiri .de modificari spre a realiza un lucru mai bun ,fapt ce nu se intimpla aici.

Pe cind un BINGO ca si asta e un fel de concurs,ai numerele cistigi nu le ai nu cistigi,fara vorbe si influente arbitrare.

Editat de manolo
Link spre comentariu

Am dat click pe acest topic si inteleg ca este vorba despre un concurs...dar ce model de..."cu ce se mananca"..."ce culoare are"...de cine este initiat nu vad in primul post, in schimb controverse garla!

Presupun ca s-a facut curat dar nu se mai intelege decat o discutie de carciuma/bodega din el.

Vad ca este deschis la {mici proiecte}...pai care este proiectul...se da premiu celui care intelege ceva din topicul de fata?

Editat de diamant
Link spre comentariu

Dumneavoastra, domnilor manolo si elmar puteti proceda la fel , nu va retine nimeni!....creati/construiti si dvs. un dispozitiv pe care sa-l comercializati pe forum la sectiunea potrivita sub forma de kit si faceti apoi si dvs un concurs care sa prezinte modul de implementare in practica a realizarii dvs....sunt convins ca veti avea tot sprijinul conducerii!....de asemenea , garantez ca voi interveni si in topicul dvs. suplimentand lista premiilor!

Dacă tot am fost provocat...hai să raspund...

Păi dacă toţi am face asa...ce ar deveni acest forum?...cumva ce am zis eu mai sus!??(http://www.elforum.info/topic/108420-concurs-kituri-statie-lipit-dxxx-discutii-pe-aceasta-tema/?do=findComment&comment=1250883  ...ultima frază...sau aici  http://www.elforum.info/topic/108420-concurs-kituri-statie-lipit-dxxx-discutii-pe-aceasta-tema/page-2?do=findComment&comment=1251242)

elmar - remarc maniera eleganta, dar m-ai facut incorect si necinstit ... cat si "destept" cu ghilimele.

Sa stii ca eu pot sa consider interventia ta ca incorecta si necinstita, pentru ca esti un baiat "destept" care vrea sa-si aroge prerogative de militie/securitate care nu-i apartin.

D-le Dxxx nu puneţi in cârca mea cuvinte care nu le-am scris/spus!!!(sunt doar în imaginaţia si prejudecăţile dvs!)

Editat de elmar
Link spre comentariu

Diamant - ai dreptate, primul post trebuia sa fie justificativ - sa arate ca acest thread este anexa (adevarat, cu controverse) de la threadul principal, unde ai toate explicatiile necesare sub forma unui regulament.

Vezi aici

Link spre comentariu

Regulamentul este simplu ,cumperi un ceva si numai acel ceva si ai sanse sa cistigi altceva,ce cumperi e secret ,e ceva din vorbe.

Vrei statie de lipit? sint multe scheme pe forum din care multe foarte bune si cu putina indeminare poate sa arate asa:

post-178406-0-22794400-1444736144_thumb.jpg

A nu se uita ,poti sa ai cutie,cablaj super, daca nu ai si un letcon bun ,degeaba.

Link spre comentariu

Concursul este una si despre el vorbim aici.

Si nu este nimic ascuns/mascat - kiturile respective sunt disponibile la vanzare, cum se vede in sectiunea de vanzari sau in threadurile mele.

Nu am sfatuit pe nimeni ca sa cumpere un kit doar pentru a participa la concurs.

Deci ordinea logica este cam asta:

1. vreau sa fac un letcon cu termostat si afisor digital

2. hotarasac ca vreau sa folosesc un kit pentru asta

3. am incredere in produsul de la Dxxx si il cumpar

4 realizez statia.

de abia ulterior am sau nu optiunea de a intra in concurs

Editat de Dxxx
Link spre comentariu

Concursul este una si despre el vorbim aici.

Si nu este nimic ascuns/mascat - kiturile respective sunt disponibile la vanzare, cum se vede in sectiunea de vanzari sau in threadurile mele.

Nu am sfatuit pe nimeni ca sa cumpere un kit doar pentru a participa la concurs.

Deci ordinea logica este cam asta:

1. vreau sa fac un letcon cu termostat si afisor digital

2. hotarasac ca vreau sa folosesc un kit pentru asta

3. am incredere in produsul de la Dxxx si il cumpar

4 realizez statia.

de abia ulterior am sau nu optiunea de a intra in concurs

D-le Dxxx dece nu recunoaşteţi cinstit că scopul acestui concurs e tocmai promovarea tuturor produselor dvs de la bazar!?

Chiar si insistenţa de a răspunde în acest topic ...are ca scop acelaşi lucru! Mă înşel cumva?!

Link spre comentariu

Ok, am inteles. Nu e concurs e vanzare cu staif. Pai eu va doresc sa aveti cat mai multa reclama cu ajutorul forumului, eventual va asociati cu cei care va sustin si treceti la pasul urmator, productia de serie, ceva pe kickstarter, adica un produs care sa poata fi vandut in toata lumea. Am urmarit produsul Spiridus, nu l-am cumparat, si sunt incantat de evolutia si promovarea mondiala care i se face. Acum este si pe leduri colorate.

Deci se poate. Succes.

Acum daca tot am editat un typo raspund lui elmar ca degeaba se supara. E bazar si la vanzari si la bodega si la lampari si la leco. E cam peste tot.

Editat de lutza2
Link spre comentariu

Acum daca tot am editat un typo raspund lui elmar ca degeaba se supara. E bazar si la vanzari si la bodega si la lampari si la leco. E cam peste tot.

Deci am avut dreptate....dar, ce mă supără pe mine e că unii ne cred proşti! Şi cred că pot să ne ducă de nas cum vor ei!

Dacă se doreşte ”bazarizarea” întregului forum...eu nu pot în nici un fel să mă opun!

Link spre comentariu

Mda...dupa ce (finally) am citit si eu "regulamentul" am ajuns la concluzia ca este o reclama mascata .

Vorba lui lutza2 se cam "bazarizeaza" forumul.

Din ce inteleg eu trebuie sa cumperi un kit de statie de lipit si sa-l "tunezi" in stil propriu ca sa arate intr-un fel....altfel!

Astfel pe baza unor "judecati de valoare" emise de o mana de oameni "oarecum inruditi" prin interese si care pot comunica intre ei fara a fi verificati se decide( - decizia juriului este nediscutabila)cine castiga...

Ce castiga?...(- obiectul oferit unui participant, ca premiu, este ales de juriu, care poate tine cont de optiunea participantului, sau nu)pai sireturi de la bocancii lu tataie(putrezite si decolorate dar vintage), o furculita fara dinti, un "storcator de dinti" defect,

...si in general cam orice este inutil, stricat, gunoi "pe balconu lu' oricine"/in garajul oricui  de aici si de aiurea.

Ce sa faci mai exact pentru toate astea?...pai simplu...sau nu!?...

Modalitatea de prezentare a statiilor inscrise in concurs
- poze sugestive ale produsului finit, preferabil cu rezolutie mica (thumbnail) + rezolutie mare. Suficiente ca numar pentru a fi sugestive, insa cat mai putine posibil.
- text explicativ cat mai clar si cat mai concis.
Comentarii mai lungi sau poze auxiliare pot fi anexate acestei prezentari scurte, ar fi bine sa contina:
- detalii si particularitati de executie. Poze puse doar ca linkuri sau ca link catre un album, ca sa nu incarce inutil.
- data achizitiei si a darii in folosinta (macar aproximativ) si localitatea unde se afla.
- observatiile constructorului asupra kitului si a documentatiei aferente.
- probleme si modul in care au fost rezolvate.

Mie asta imi suna a pana de idei si de vanzari...dar mai tare a oglinda-oglinjoara...

...cine are "kitu" mai tare...ba eu...ba eu...

Deci conditia principala este sa ai acel kit pentru a participa la asazisul "concurs".

Cum poti avea acel kit?...ghici ciuperca...

Cat despre cei care au deja statiile cumparate si le folosesc ma indoiesc ca ar dori sa castige :- magnetofon Maiak 205 (functional, upgradat, are nevoie de toate piesele din cauciuc adica role+curele)   sau

- walkman stereo (functional, nu include casti) sau lanternutze tip creion cu doua baterii R3(neincluse), mape, serviete, pixuri

Toata treaba "pute" strasnic a interese economice unilaterale.

Editat de diamant
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări