Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JBL-GTO1502 vs GZTW38T

adi_0106

Postări Recomandate

Adi .....daka tu poti asculta pe 1,2 ohmi ..e perfect nu ma mai intereseaza ...m-am lamurit ...JBL ...vaishiamar....am si ascultat am si citit ...ascultale prima data pe ambele(in incite bine facute caluclate) ..si vezi ....dupa care te vei lamuri singur .... asha ..ca nu mai are rost......sa ma mai bag ..faci ce vrei ..ma mir k nu ai ceva gen "blue tech" ..sau eu stiu ......

eu am o vorba:omul prost zice ca le stie pe toate omul mediu se multumeste cu ce stieomul destept tot timpul crede ca mai are de invatat.... eu zic ca mai am de invatateu cand am inceput proiectul asta nu am vrut calitate - am vrut cantitate - pur si simplu bubiala cat mai puternica ..... sa intoarca fraierii capu` dupa masina meane-am inteles acum ?as vrea sa mai zic 2 chestii:1. proiectul asta a fost abandonat cu putin inainte de finalizare - si sculele au fost vandute ..... asa ca nu ma mai intereseaza ceea ce se discuta aici2. sunteti putin off-topicam plecat de la GTO1502 si GZTW 38 T iar voi ati ajuns sa dezbateti care sunt nivelele difuzoarelor GZ
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

12

• Mircea Bartic

10

• Extrem

7

• Murcielad

6

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări