Mircea Bartic Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 haideti sa incheiem tampenia astaAdi, cand termini subul, si ai chef, haide pe la mine si ii facem un test versus concurentul lui de la GZpunem niste sateliti cu E10-200S+PHT deasupra.amplificatorul si procesarea o asigur eu, tu trebuie sa aduci doar subul4x500W RMS/ 4 ohmi pt toata sandramauamontam pe un canal GZ si pe celalalt JBL, si apoi comutam rapid intre ele. Link spre comentariu
Extrem Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 Nexus - ce tip de incinta ai? sper ca e BR ca altfel nici nu merita efortu.- din ce material e facuta incinta si ce grosime ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 http://www.ground-zero-audio.com/englis ... b380se.htm Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 17, 2007 Autor Partajează Postat Martie 17, 2007 hopa ..... se anunta o confruntare duratotusi nu trebuie luat in calcul si urmatoarele fapte?1. GZ are incinta inchisa ... iar JBL-ul are bass-reflex ?2. GZ are incinta facuta de fabrica iar JBL-ul are home-made ? Link spre comentariu
Murcielad Postat Iunie 5, 2007 Partajează Postat Iunie 5, 2007 Caliberul = 12 finali 200W/17A/230V bucata Snakeman este un mic monstru ... cam asta e nivelul la majoritatea fanilor GZ eu asa le zic "FANI " ei nu stiu nimic inafara de faptul ca GZ e cel mai tare 2 man down se vede ca nu a ascultat nici unul din cele 2 difuzoare Domnule " Murcielad " te rog sa incetezi de a te da mare .....e rusimos. Stii foarte bine ce ti sa explicat si pe alte forumuri de specialitate. Stii foarte bine de ce sa ars acel difuzor. Si daca inca nu ti-a intrat bine in cap, iti mai spun o data :Din cauza distorsiunilor de la amplificatorul acela stralucit pe care-l tot ridic in slavi si a carui tensiune scade in mod dramatic. forumurile de specialitate de care vorbesti este defapt forumul de promovare GZ ! acolo am explicat oamenilor care sustineau ca difuzorul a fost probat de ei pe 600W rms ca defapt ei masurau puterea muzicala sau peak deci RMS doar 300W ) chiar si IM a spus ca difuzorul a fost ars din cauza puterii mari la care a fost expus ! daca tu sti mai bine decat noi toti cei care l-am si vazut desfacut atunci nu mai am cuvinte ! chiar si Ionut a recunoscut ca difuzorul ala merge in siguranta pana pe la 350W rms ! chiar daca pe el scrie 500W rms :smt003 dupa feedbackul meu negativ userul meu mi-a fost sters , TOATE posturile mele au fost editate ! asa ca va dati seama ce a mai ramas din ce voiam eu sa explic pe acolo :axe: stiu ca este "rusimos" :smt005 imi pare rau sa iti spun , dar distorsiuni nu are amplificatorul pentru ca sursa din el este destul de buna ! unde ai vazut tu ca scade tensiunea de pe alimentare ? scade cam cu maxim 10V ceea ce e foarte bine tinand cont ca vreo 4V sunt numai din cauza am 1V cadere pe baterie deci am 12,7V in gol si 11,5V in sarcina :( nu ma dau mare ci doar va sfatuiesc sa nu faceti aceeasi prostie ca si mine ! difuzorul GZ avea potential ca si sound insa avea bobina prost executata ! dupa ce am facut rost de o rasina rezistenta la +250C l-am mai bobinat si eu odata de data asta cu sarma de 0,6mm patru straturi si lungime bobina de 34mm marind Xmax cu 6mm problema a fost ca atingea magnetul la unele melodii insa nu am reusit sub nici o forma sa il ard :axe: am vazut si Hydrogen de 12" pe 1400W putere fara sa aiba nimic(mai pocnea din cauza Xmax) insa seriile ieftine nu sunt prea stralucite ! sincer ! sa nu credeti ca am ceva cu firma GZ am recomandat mai multe produse de la ei spre ex acel Hydrogen sau componente Radioactiv ! dar lasati subwooferele sub gama hydrogen :axe: Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 6, 2007 Partajează Postat Iunie 6, 2007 dar lasati subwooferele sub gama hydrogenVorbeste gura fara tine in legatura ce ai precizat mai sus.Din moment ce critici o firma trebuie sa ai mai multe dovezi ! Adevarat, radioactiv rezista la vreo 300 de w rms, NU E DESTUL ? cat vrei sa reziste un difuzor de 4-5 milioane ? Nu-l recomanzi, il cumpara oricum majoritatea, nu trebuie tu sa-l recomanzi, radioactive ESTE un subwoofer reusit pt masina la pret mic ! In general se editeaza posturile facute la misto, nu e de mirare ca ti l-au editat ! Sincer, inca e prea ieftin pentru cum suna ! sper sa-i mareasca pretu ! am vazut si Hydrogen de 12" pe 1400W putere fara sa aiba nimic (mai pocnea din cauza Xmax) insa seriile ieftine nu sunt prea stralucite ! sincer ! Ce intelegi tu prin ,,fara sa aiba nimic'' ? P.S nici nu stiu ce rost are sa-ti pui un subwoofer peste radioactive in masina, decat daca esti maniac. Link spre comentariu
Murcielad Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Adevarat, radioactiv rezista la vreo 300 de w rms, NU E DESTUL ? cat vrei sa reziste un difuzor de 4-5 milioane ? pai si atunci de ce scrie 500W RMS !? sa scrie 300W RMS ! spre exemplu JBL P1222 cotat la 400W rms de JBL poate sa mearga pe amplificatoare de aprox 1Kw si costa cam cat GZ radioactiv .... e adevarat iti trebuie o incinta mai maricica pentru el dar asta este :smt005 Nu-l recomanzi, il cumpara oricum majoritatea, nu trebuie tu sa-l recomanzi, radioactive ESTE un subwoofer reusit pt masina la pret mic ! pe ce iti bazezi afirmatia ? tu esti cumva posesor de GZ radioactiv si ti-am jignit difuzorul ? scuze daca este asa .... eu cred ca mai ai putin de invatat in domeniu ;) acel difuzor este un entry level nicidecum ieftin la 4,7mil pret de distributie :snakeman: In general se editeaza posturile facute la misto, nu e de mirare ca ti l-au editat ! mai ce mentalitate .... :axe: posturile erau cat se poate de serioase nu am facut misto de nimeni si nimic . Ce intelegi tu prin ,,fara sa aiba nimic'' ? adica difuzorul inca functioneaza perfect . Sincer, inca e prea ieftin pentru cum suna ! sper sa-i mareasca pretu ! daca asta nu este declaratia unui "fan" GZ atunci ..... ca tot vorbeam de "fani" GZ ! :smt037 si eu sper sa il faca 10mil si sa il cumpere si mai multa lume ! esti fericit? Link spre comentariu
Murcielad Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Nu te supara Murcielad dar diful acela nu are si cursa mai mare ?(nu ma credeti prost ....)dakatot zici k suna mai bine q o bobina refacuta de un mosh ...cred k aqm are si cursa mai mare si ii poti da 3000 W nu ?Tre sa fi umpic nebunsa poti crede acest lucru in fine ..... Si Adi ....nu te supara ...u vrei sa faci o incinta sub 2 cm ?(poate sa fie si mdf tot degeaba ...garantez ...)deci ..eu unu nu ma mai bag in acest topic ...nu cred k are rost . Adi vad ca mai ai mult de invatat .... cata coerenta .... :toimonster: mai omule tu ai citit regulamentul ? Adi .....daka tu poti asculta pe 1,2 ohmi ..e perfect nu ma mai intereseaza ...m-am lamurit ...JBL ...vaishiamar....am si ascultat am si citit ...ascultale prima data pe ambele(in incite bine facute caluclate) ..si vezi ....dupa care te vei lamuri singur .... asha ..ca nu mai are rost......sa ma mai bag ..faci ce vrei ..ma mir k nu ai ceva gen "blue tech" ..sau eu stiu ...... alt "fan" GZ se poate observa nivelul ridicat de cunostinte ! Adi sa nu asculti pe 1 sau 2 ohmi ca se aude nasol !? de ce ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 lasa-l pe black snake ca e un copilas frustrata intrat mai demult in discutie cu mine pe mess, si in vrei 10 min a trebuit sa-i dau ignore la ce aberatii debita Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 mai ce mentalitate .... posturile erau cat se poate de serioase nu am facut misto de nimeni si nimic . Pai si aici sunt seriose nu ? :yawinkle: adica difuzorul inca functioneaza perfect . Eu inteleg un difuzor ca rezista la o putere daca NU se aude NICI un zgomot neplacut din el, din moment ce tu afirmi (mai pocnea din cauza Xmax) . Alta idee, l-ai tinut 5 ore la puterea aia ? daca da, nu erau 1400 de w ! daca nu, aberezi ca o rezistat 30 minute sau maxim o ora ? pe ce iti bazezi afirmatia ? tu esti cumva posesor de GZ radioactiv si ti-am jignit difuzorul ? scuze daca este asa .... eu cred ca mai ai putin de invatat in domeniu acel difuzor este un entry level nicidecum ieftin la 4,7mil pret de distributie Eu am statistici :yawinkle: tu ce ai ? parerea ta, care e aproape irelevanta. Eu cred ca tu mai ai putin de invatat daca ecest difuzor este un entry level. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 ExtremSeria Hydrogen este Entry - Level Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Extrem Seria Hydrogen este Entry - LevelMai pot sa zic ceva ? Noi vorbin de radioactive si hydrogen dar titanium atunci ce e ? nici nu ar trebui sa existe din punctul vostru de vedere.Scz nex fara suparare dar incepi si tu sa aberezi ! presupun ca si tu l-ai ascultat in masina si l-ai comparat cu jbl, jl, rockford fosgate etc concluzia ta de aici e ? entry level...ma lasi fara cuvinte si ma faci sa-mi schimb parerea despre tine.Eu incep sa cred ca voi ascultati subwooferele astea afara in loc de masina. Gandirea lui nex : punem un chalanger si un radioactive ca doar au acelasi pret si le ascultam afara, concluzie: se aude mai tare p audio :toimonster:Nu-mi plac oamenii care se gandesc numai la difuzoare de peste 15 de milioane ! in topicu asta au fost prezentate 2 difuzoare entry level (care dupa gandirea voastra sunt descalificate nici nu ar trebui sa existe sunt prea slabe hai sa le aruncam). Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 in calitate de distribuitor cred ca am ajuns sa cunosc destul de bine marfaaceasta categorie este una entry level, e adevarat, peste Titanium, dar nu poate fi considerat un varf tehnologic Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Extremeu cred ca ai inteles gresit categoriiletitanium este o serie LOW cost - pt cei care nu-si permit difuzoare scumpe, dar vor un sunet OK in masina, fara pretentii de zguduit asfaltul Hydrogen este o serie buna, pentru cei care vor ceva mai mult dar totusi nu au nici un interes sa disctruga masina sau sa participe la SPL Drag racingde aceea este o serie Entry levelmid level ar fi Uraniumsi High end ar fi Nuclear si Plutoniumnu am nici un interes sa stric imaginea Ground zero din moment ce sunt distribuitor pt eiconsider ca asta este o clasificare corecta.gandeste-te ca am ascultat destule modele de la ei .am avut si in masina GZ, am avut si Selenium EXTREME si stiu bine ce vorbesc.Nu am facut comparatii cu alti producatori.in legatura cu P-audio Vs. GZ in masina problema se pune din punctul meu de vedere la partea de kickun Selenium 15SW5P alimentat cu 1 KW RMS a reusit sa-mi rupa sudurile de pe capota de la portbagaj , sa-mi blocheze computerul de bord si sa ma blocheze in masina la mama dracului in camp, dar tot nu a reusit sa ma multumeasca.dar asta este strict din punctul meu de vedere Link spre comentariu
Extrem Postat Iunie 7, 2007 Partajează Postat Iunie 7, 2007 Nu are rost sa mai dezbat tema.Concluzia mea: nu este entry level pentru ca e deja peste limita bunului simt acel subbas.O zi buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum