Murcielad Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 si vezi ca GZ`urile se ard foarte foarte usor ;) eu am avut JBL GTO si iti spun ca este superior ca rezistenta la putere fata de GZ seria Radioactiv cele cu sasiu de AL adica eu am prajit unu ... defapt s-au scurtcircuitat cateva spire si gata :( acum bobinat merge super , tine putere de n-ai treaba ... inainte cum ma dadeam putin la el mirosea a incintat ! nici nu se incalzea membrana decat foarte putin ca gata mirosea .... IM mi-a zis ca am exagerat eu cu puterea pe el .... bine bine ,dar am uitat sa ii spun si cum mirosea cu 150W rms la 30hz (asta a fost la rodaj) :axe: ce sa mai .... sunt satul de GZ ! l-a bobinat un mos mai bine decat a fost bobina originala GZ :toimonster: am ars un JBL GTO1202D al unui prieten pe un amp de 7-800W dupa 5 ore de forjare continua fara nici un fel de pauza !!! pur si simplu ardea magnetul si tot sasiul !! se facuse o caldura in cutie... desi era bass reflex ! acum l-as tine si pe al meu GZ(bobinat) pe 7-800W fara frica ,dar unu nou :toimonster: ... al meu acum este pe un Caliber cu alimentare la +/-55V cu 2 canale in punte ... putere estimata vreo 700W ! difuzorul GZ a tinut 4 zile pe un amp de 700W :( cand l-am ars aveam maxim 20 min de ascultat muzica ! eu cred ca a fost totusi defect din fabrica ! daca ar fi toate asa de proaste nu as mai cumpara asa ceva nici mort :( ca sa fiu on topic ... JBL are un Xmax de 7mm si GZ tot 7mm ! deci vor fi cam lafel ca SPL ! totusi cred ca JBL rezista muuuult mai mult la putere ! in primul rand are magnet aproape de 2 ori mai mare ca GZ radioactive ... de titanium nu vorbim ... acum pot sa spun ca GZRW-12XS meu suna mai bine si mai tare ca un GTO1202D deci ar fi cazu sa le asculti pe amandoua si sa decizi Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 28, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2007 Murcielad - cunosc statia Caliber :yawinkle: si stiu de ce era capabila inainte de modificari - nici nu vreau sa ma gandesc cum e acum cat despre topicul acestei discutii - vreau sa va zic ca JBL GTO1502 este in acest moment in drum spre IASI - deci am ales JBL in cel mai scurt timp urmeaza sa ii fac si o incinta si sa il pun la treaba o sa postez pe forum intreaga evolutie a proiectului Link spre comentariu
Murcielad Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 sa te bucuri de el :tonqe: Caliberul = 12 finali 200W/17A/230V bucata :snakeman: este un mic monstru ... :smt005 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 28, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2007 Caliberul = 12 finali 200W/17A/230V bucata :snakeman: este un mic monstru ... :smt005acu fie vorba intre noi - asta e singura statie dupa care imi pare rau ca am vandut-o :smt009 ..... si acum cand am nevoie de o statie buna ... regret din ce in ce mai mult ..... dar nu-i nimic - gasesc eu ceva de calitate ... nu ca astea care sunt acum pe piata - de care e numai aspectul :naughty: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 10, 2007 Autor Partajează Postat Martie 10, 2007 acest topic nu mai este de actualitate ...... am decis: difuzor - JBL GTO 1502 - link amplificator - Magnat Rock Mono 1000 - link Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 Alegere buna :smt006 sa le folosesti sanatos :smt006 Link spre comentariu
Vizitator black_snake Postat Martie 15, 2007 Partajează Postat Martie 15, 2007 Adi .......tot nu vrei sa intelegi ..vrei sub bass ....vrei cal;itate ...GZ .....e si pe 4 ohmi la 500 w ....ce vrei u ..e 2 ohm 500 w ..(calitate jalnica ...) in fine ...daca u iti place e tot ce conteaza .....sper sa iasa incinta bine ... :smt003 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Martie 15, 2007 Autor Partajează Postat Martie 15, 2007 Adi .......tot nu vrei sa intelegi ..vrei sub bass ....vrei calitate ...GZ .....e si pe 4 ohmi la 500 w ....ce vrei u ..e 2 ohm 500 w ..(calitate jalnica ...)ceva concret - pe baza unor parametri ai ? sau is doar impresii ?vad ca nu ai inteles prea multe din ce am vb noi pe mess ..... cat despre cei 2 ohmi - vreau sa zic ca ai zis multe - pt ca 2 bobine cu impedanta de 2 ohmi - oricum le-ai lega nu are cum sa iti dea tot 2 ohmi iar de aici rezulta nivelul tau de cunostinte in domeniuPS: NO OFFENCE !!! Link spre comentariu
Murcielad Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 cam asta e nivelul la majoritatea fanilor GZ :smt005 eu asa le zic "FANI " ei nu stiu nimic inafara de faptul ca GZ e cel mai tare :drinkers: se vede ca nu a ascultat nici unul din cele 2 difuzoare ;) Link spre comentariu
Extrem Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 cam asta e nivelul la majoritatea fanilor GZ eu asa le zic "FANI " ei nu stiu nimic inafara de faptul ca GZ e cel mai tare se vede ca nu a ascultat nici unul din cele 2 difuzoareDeci, de unde stii tu ca omu nu l-a ascultat ?In fine, sa zicem ca nu l-a ascultat, l-am ascultat eu ! si multi altii care se pricep in domeniu + ca ti-am dat si exemple concrete. Asa ca nu-mi veni mie cu ,,FANI''.Credeti ce vreti, dar din moment ce voi ascultati un subwoofer de peste 300 w rms intr-o incinta cu grosimea mai mica de 2 cm (asta e limita bunului simt) sau statie jalnica sau fara filtru (doar un exemplu) nu va suparati dar mai aveti de invatat in domeniu. In legatura cu cele 2 difuzoare, chiar nu pot sa spun care este mai bun.Daca si la voturi castiga gz cu 3 voturi...nu stiu deci, chiar nu ma intereseaza cine ce cum isi cumpara din moment ce el e multumit ! dar nu-mi veniti mie cu insulte ca gz e pasta sau ca un mos rebobineaza mai bine decat din fabricatie ca esti total pe langa atunci. defecte exista in orice domeniu, de aceea exista garantie...daca tu esti mai bleg si ii dai unui mos sa til rebobineze e treaba ta dar dute in padure cu povesti de genu asta. Link spre comentariu
mihai2000 Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 Caliberul = 12 finali 200W/17A/230V bucata Snakeman este un mic monstru ... cam asta e nivelul la majoritatea fanilor GZ eu asa le zic "FANI " ei nu stiu nimic inafara de faptul ca GZ e cel mai tare 2 man down se vede ca nu a ascultat nici unul din cele 2 difuzoareDomnule " Murcielad " te rog sa incetezi de a te da mare .....e rusimos. Stii foarte bine ce ti sa explicat si pe alte forumuri de specialitate.Stii foarte bine de ce sa ars acel difuzor.Si daca inca nu ti-a intrat bine in cap, iti mai spun o data :Din cauza distorsiunilor de la amplificatorul acela stralucit pe care-l tot ridic in slavi si a carui tensiune scade in mod dramatic. Link spre comentariu
Vizitator black_snake Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 Nu te supara Murcielad dar diful acela nu are si cursa mai mare ?(nu ma credeti prost ....)dakatot zici k suna mai bine q o bobina refacuta de un mosh ...cred k aqm are si cursa mai mare si ii poti da 3000 W nu ?Tre sa fi umpic nebunsa poti crede acest lucru in fine ..... Si Adi ....nu te supara ...u vrei sa faci o incinta sub 2 cm ?(poate sa fie si mdf tot degeaba ...garantez ...)deci ..eu unu nu ma mai bag in acest topic ...nu cred k are rost . Adi vad ca mai ai mult de invatat .... Link spre comentariu
Vizitator black_snake Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 Adi.....u esti baza...;) Link spre comentariu
Vizitator black_snake Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 Adi .....daka tu poti asculta pe 1,2 ohmi ..e perfect nu ma mai intereseaza ...m-am lamurit ...JBL ...vaishiamar....am si ascultat am si citit ...ascultale prima data pe ambele(in incite bine facute caluclate) ..si vezi ....dupa care te vei lamuri singur .... :yawinkle: asha ..ca nu mai are rost......sa ma mai bag ..faci ce vrei ..ma mir k nu ai ceva gen "blue tech" ..sau eu stiu ...... Link spre comentariu
Vizitator black_snake Postat Martie 16, 2007 Partajează Postat Martie 16, 2007 Nu te supara Murcielad dar diful acela nu are si cursa mai mare ?(nu ma credeti prost ....)daka tot zici k suna mai bine q o bobina refacuta de un mosh ...cred k aqm are si cursa mai mare si ii poti da 3000 W nu ?Tre sa fi umpic nebun sa poti crede acest lucru in fine ..... Si Adi ....nu te supara ...u vrei sa faci o incinta sub 2 cm ?(poate sa fie si MDF tot degeaba ...garantez...pierzi putere si calitate ...)deci ..eu unu nu ma mai bag in acest topic ...nu cred k are rost . Adi vad ca mai ai mult de invatat .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum