Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JBL-GTO1502 vs GZTW38T

adi_0106

Postări Recomandate

dupa cum zice si numele topicului .... aici vreau sa ma decid pe care din cele 2 difuzoare sa mergproiectul este - bass in cieloavantajele JBL-ului - aici e un link* 2 bobine* aspect mai .... impunator* spl - 93 dbavantajele GZ-ului - link* putere mai mareincinta in care vor lucra - va fi cam aceeasi .... aprox 100 Lamplificarea - undeva pe la 300 W/4 ohmiam simulat ambele difuzoare ..... si graficele arata destul de bine .... chiar ideal pot sa zic ... dar totusi nu pot sa ma decid :chior:va rog sa votati - dupa care sa ziceti ceva pareri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

12

• Mircea Bartic

10

• Extrem

7

• Murcielad

6

Top autori în acest subiect

Vizitator alex_16180

Am votat JBL. De ce? 1.SPL mai mare2.2 bobine,deci poti scoate putere mai mare la amplificatoare care suporta 2ohmi sau 1ohm3.Tehnologia mai noua,buna(material bobina,izolare,2 magneti),plus ca se aude de la distanta,ca doar e un JBL.4.Aspectul difuzorului5. Sasiul pe exteriorul magnetului.6.Puterea maxima suportata este de 1200w (fata de 1000w data de GZ) Astea le zic pentru ca am un subwoofer cu acest difuzor,ce e adevarat,in apartament, este foarte mult,pentru ca am si vecini... si am auzit si GZ intrun portbagaj de bmw,am si mers cu el,dar nu e acel bass... Deci JBL :) chiar daca e un pic mai scump...

Link spre comentariu

dupa cum zice si numele topicului .... aici vreau sa ma decid pe care din cele 2 difuzoare sa merg

proiectul este - bass in cielo

avantajele JBL-ului - aici e un link

* 2 bobine

* aspect mai .... impunator

* spl - 93 db

avantajele GZ-ului - link

* putere mai mare

incinta in care vor lucra - va fi cam aceeasi .... aprox 100 L

amplificarea - undeva pe la 300 W/4 ohmi

am simulat ambele difuzoare ..... si graficele arata destul de bine .... chiar ideal pot sa zic ... dar totusi nu pot sa ma decid :chior:

va rog sa votati - dupa care sa ziceti ceva pareri

salut

daca vrei, poti veni saptamana viitoare pana la mine si sa facem o proba cu un GZTW38T cu tot cu incinta sa vezi daca-ti place :yawinkle:

difuzoarele enumerate de tine sunt aproximativ echivalente, am lucrat cu ambele serii si suna cam la fel...

LA JBL nu-mi place deloc suportul de la spider si conectori care e facut dintr-un plastic infect foarte casant...

Link spre comentariu

daca vrei, poti veni saptamana viitoare pana la mine si sa facem o proba cu un GZTW38T cu tot cu incinta sa vezi daca-ti place :yawinkle:

crezi ca ma las rugat a 2-a oara ? deja s-a stabilit ..... vin la tinesa imi zici pe privat cand si unde alte pareri ??
Link spre comentariu

sper ca ai un amplificator, pt ca altfel ii facem proba pe un amplif PRO

nu am ..... urmeazail punem pe un PRO :smt003 cat despre parametrii pt incinte inchise - asa e ..... dar de ce producatorii recomanda totusi si incinte bass-reflex ?
Link spre comentariu

Seria entry level Titanium de la GZ din ce spune lumea e cam degeaba .. s-a tot discutat.

Ce lume spune ca e degeaba? si tu spui la fel ? din moment ce ai un amplif praf si o incinta praf normal ca nu se aude pe masura....ia dute la o firma de boxe sau de difuzoare pt masina unde au scule si intreaba ce parere au iei ? daca tot nu te lamuresc, asculta-l tati la ei nu mai comenta atat, fara rost.pioneer 306c, GT4-12 si gztw30 o firma a fost atat de curioasa care e cel mai bun difuzor din astea 3 ( firma nu va intereseaza si nici nu fac reclama) incat au facut pentru toate 3 incintele recomandate si le-au testat.Concluzie? gz a castigat, chiar imi spunea sefu de acolo ,, daca titanium suna asa, cum suna restu ? '' In legatura cu intrebarea lui adi, nu ma pot pronunta ca nu am auzit varianta de 38 cm GTO1502.... dupa simulari, as merge pe JBL; dupa mine, as merge pe gz.Care e mai bun? nu stiu...
Link spre comentariu

sper ca ai un amplificator, pt ca altfel ii facem proba pe un amplif PRO

nu am ..... urmeazail punem pe un PRO :smt003 cat despre parametrii pt incinte inchise - asa e ..... dar de ce producatorii recomanda totusi si incinte bass-reflex ?
nu recomanda, ci afirma ca pot functiona si in bassreflaxdar calitatea sunetului va avea de suferiteu am avut pe cielo de-a lungul timpului si BR si sealed, si pana acum doar sealed a sunat pe gustul meu.
Link spre comentariu

nu recomanda, ci afirma ca pot functiona si in bassreflax

dar calitatea sunetului va avea de suferit

eu am avut pe cielo de-a lungul timpului si BR si sealed, si pana acum doar sealed a sunat pe gustul meu.

eu vreau SPL cat mai mare .... sa se auda de la distanta

sa tremure masina

iti dai seama ca nu o sa ascult in trafic - pt ca e obositor si ... aproape imposibil ...... vreau sa il am de impresie - cand opresc pe undeva si pun un Lil Jon & Eastside Boyz - Bia bia sa se simta ca-s prin zona

iti dai seama ca nu o sa sacrific calitatea pt SPL .... dar totusi vreau mult SPL

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări