Vizitator emiljo66 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Tv-ul are sasiu E1 sica defect este ca iese din banda (adica dupa un timp usor incepe ca programul pe care merge incepe sa dispara aparand purici apoi isi revine si tot asa , acest lucru il poate face imediat sau chiar dupa o ora ) . Tensiunea se 33v este ok . Eu banuiesc tunerul pe care nu-l am . Poate voi cunoasteti alta cauza si scap si eu mai usor . Multumesc!! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 totusi schimba dioda 33v ca poate nu creeaza stabilitate in timp devalorinduse.si fai si o mica filtrare,asta in cazul in care nu o are. Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Bobina ați verificato? Link spre comentariu
Vizitator emiljo66 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Nu stiu la ce bobina te referi . Cred ca nu la deflexie ? Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Nu ! Bobina de caf mai dădea acest simptom ! Am să iau diagrama acum să studiez puțin și revenim cu un răspuns! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 nu are bobina de caf sasiul e1 dupa parerea mea memoria cu probleme la sasiele astea am intilnit multe cazuri ciudate din cauza memoriei si rezolvarea ar cam fi cu schimbarea ei cu una noua succes si daca nici asa nu se rezolva trebuie relipit tuneru in interior roata pe marginea acestuia Link spre comentariu
dosa Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 (editat) as inlocui selectorul... Editat Octombrie 13, 2015 de dosa Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Așa este ! Nu are bobina caf, schimbați memoria prima dată ,și după selectorul, astea ar fi singurele variante dacă spuneți ca tensiunea de 33 e ok! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum