Tomsa Cosmin Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Buna ziua am un samsung galaxy ace 3 s7275R la care sa stricat mufa de la casti,aveti idee de unde as putea cumpara un buzzer? Link spre comentariu
diodax Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 De la orice magazin de componente electronice. Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 La magazinele online de profil GSM... Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Daca gaseam pentru modelul acesta fiti siguri ca nu va mai intrebam! dar nu gasesc Link spre comentariu
Mircel Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 ...s-a stricat mufa de la casti, Aveti idee de unde as putea cumpara un buzzer? Buzer? Ăsta: https://dexonline.ro/definitie/buzer ? Cum îl vei folosi? Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Eu am găsit în maxim 15 sec. de căutare pe gogu... Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Octombrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Eu am găsit în maxim 15 sec. de căutare pe gogu... Mufa este cu tot cu difuzorul pentru sunet,te rog frumos sa imi dai linku,eu am gasit dar nu la noi in tara Asa ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum