Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fructe din gradina

Toni Marginean

Postări Recomandate

• Răspunsuri 60
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

12

• Aurel Iosif

7

• romicap

5

• Radiotelegrafist

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Toni Marginean

Tuica se face doar din prune...din mere  sa face rachiu dar eu nu am incercat !

Asta-i JP-ul = jinars de prune!

Eu in fiecare an fac din toate fructele care le am prin gradina: prune albe si albastre, mere de vara si toamna, piersici, ceva struguri care se coc prin august si pere de vara. Iese ceva exceptional!

Link spre comentariu

Asta-i JP-ul = jinars de prune!

Eu in fiecare an fac din toate fructele care le am prin gradina: prune albe si albastre, mere de vara si toamna, piersici, ceva struguri care se coc prin august si pere de vara. Iese ceva exceptional!

Trimeti-mi si mie 2litri daca vindeti,sa trantesc si eu o betie.

Link spre comentariu
Toni Marginean

Trimeti-mi si mie 2litri daca vindeti,sa trantesc si eu o betie.

Cum sa vand ca aproape nu-mi ajunge nici mie! Pentru o betie iti ajung 300 ml fiindca eu o fac la 53 de grade.

Ce nu mi-a iesit mie prin gradina este cultura unui gutui. Imi face o minunatie de coroana inflorata dar fructe sub 10 si alea se strica.

Link spre comentariu

Cum sa vand ca aproape nu-mi ajunge nici mie! Pentru o betie iti ajung 300 ml fiindca eu o fac la 53 de grade.

Ce nu mi-a iesit mie prin gradina este cultura unui gutui. Imi face o minunatie de coroana inflorata dar fructe sub 10 si alea se strica.

Cati ani are gutuiul ? Intreb pentru ca in primii 5 ani nici al meu nu facea gutui bune (cateva si alea mici...) Anul asta a facut niste gutui babane

, cam doua buc . la Kg.si asa a scapat ...(am vrut sa`l tai si sa pun altul in locul lui .) Merge pe 7 ani ! 

Posted Image

Editat de romicap
Link spre comentariu

La noi nu a fost un an bun  , frig chiar  cand au inforit  caisii  , dupa aceea grindina  in iunie  >>  nu am cules  decat  vreo  200 kg  prune  si cateva mere golden  !! :84

Link spre comentariu
Toni Marginean

Vecinul meu are un mar care are, tot asa, mai multe fructe decat mere. Diferenta consta in faptul ca merele lui sunt foarte multe si de marimea unei nuci. Zilele urmatoare voi posta o imagine.

Link spre comentariu

Mai trebie si el ingrijit un pic, e pacat.

Macar stropirile de iarna si ceva taieri trebuie sa`i faci.

Lasat in voie se epuizeaza si imbatrineste inainte de vreme.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Sanatate permanenta ! Culese azi , gutuiul are 74/75 de ani iar ionatanul peste 40.N-au vazut chimicale in viata lor.Nu pot sa va transmit parfumul , e ceea ce numim noi cei trecuti de o anume varsta "ca in copilarie".

post-203762-0-76160400-1477834716_thumb.jpg

post-203762-0-26984600-1477834727_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări