romicap Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Tuica se face doar din prune...din mere sa face rachiu dar eu nu am incercat ! Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 cu atat mai bine. este buna de plocon Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Tuica se face doar din prune...din mere sa face rachiu dar eu nu am incercat ! Asta-i JP-ul = jinars de prune! Eu in fiecare an fac din toate fructele care le am prin gradina: prune albe si albastre, mere de vara si toamna, piersici, ceva struguri care se coc prin august si pere de vara. Iese ceva exceptional! Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Asta-i JP-ul = jinars de prune! Eu in fiecare an fac din toate fructele care le am prin gradina: prune albe si albastre, mere de vara si toamna, piersici, ceva struguri care se coc prin august si pere de vara. Iese ceva exceptional! Trimeti-mi si mie 2litri daca vindeti,sa trantesc si eu o betie. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Trimeti-mi si mie 2litri daca vindeti,sa trantesc si eu o betie. Cum sa vand ca aproape nu-mi ajunge nici mie! Pentru o betie iti ajung 300 ml fiindca eu o fac la 53 de grade. Ce nu mi-a iesit mie prin gradina este cultura unui gutui. Imi face o minunatie de coroana inflorata dar fructe sub 10 si alea se strica. Link spre comentariu
Giorgian tv Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 o diluez cu suc ca de bere si vin mi sa scarbit,vreau sa schimb si eu meniul. Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Cum sa vand ca aproape nu-mi ajunge nici mie! Pentru o betie iti ajung 300 ml fiindca eu o fac la 53 de grade. Ce nu mi-a iesit mie prin gradina este cultura unui gutui. Imi face o minunatie de coroana inflorata dar fructe sub 10 si alea se strica. Cati ani are gutuiul ? Intreb pentru ca in primii 5 ani nici al meu nu facea gutui bune (cateva si alea mici...) Anul asta a facut niste gutui babane , cam doua buc . la Kg.si asa a scapat ...(am vrut sa`l tai si sa pun altul in locul lui .) Merge pe 7 ani ! Editat Octombrie 12, 2016 de romicap Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 La noi nu a fost un an bun , frig chiar cand au inforit caisii , dupa aceea grindina in iunie >> nu am cules decat vreo 200 kg prune si cateva mere golden !! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Gutuiul meu are peste 40 de ani si in timp i-am lasat de jos lastari noi si tot asa am patit cu fructele. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Vecinul meu are un mar care are, tot asa, mai multe fructe decat mere. Diferenta consta in faptul ca merele lui sunt foarte multe si de marimea unei nuci. Zilele urmatoare voi posta o imagine. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Ala de sus pare a fi un Starkimson cam neglijat, petele de pe fructe arata ca n`a prea fost tratat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Marul de la poarta nu a fost ingrijit de mult , eu merg rar pe la RV ... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Mai trebie si el ingrijit un pic, e pacat. Macar stropirile de iarna si ceva taieri trebuie sa`i faci. Lasat in voie se epuizeaza si imbatrineste inainte de vreme. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 30, 2016 Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Sanatate permanenta ! Culese azi , gutuiul are 74/75 de ani iar ionatanul peste 40.N-au vazut chimicale in viata lor.Nu pot sa va transmit parfumul , e ceea ce numim noi cei trecuti de o anume varsta "ca in copilarie". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum