doru3160 Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Cred ca te-ai făcut înțeles, mai ales ca ai și deschis un topic nou pe tema asta. E și la noi un obicei acum...sunt rare cazurile când se merge fără centura, cu alte cuvinte mici excepții. Acum 32 minute, Bohățel Paul a spus: Toți trebuie să purtăm centura de siguranță indiferent de locul care îl ocupăm. Mă bucur când copii poartă centura de siguranță pe bancheta din spate a mașini Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Acum 5 ore, merck a spus: Si reciproca este adevarata. Foarte multe filme sunt trase de par de iti vine greata si nu le poti viziona pana la sfarsit . Tocmai de aia viata bate filmul... Acum 3 ore, ionut120v a spus: desi nu stiu cat de utila e pe drumuri forestiere, pe care roata merge la 30 cm de prapastie, poate ajuta, poate nu, Cind masina incepe o coborire mai mult necontrolata pe drum de pamint si in fata se apropie o curba iar in dupa e prapastia primul lucru care-l faci e sa dai jos centura...asta din experienta personala. Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Acum 8 ore, icar a spus: Aici e loc mult de dialectica și filozofie. .... Adevarat ca este.... Daca sala/salile de operatie ar fi ocupate cu ciorumbeii care s-au batut cu sabii si bastoane pe strada si care nu platesc nimic statului, cum ar fi? Ar fi normal, filozofic vorbind, sa-i traga la raspundere organele statului ca sa nu mai ajunga in situatia respectiva ? Ca tu, cetatean onest care iti platesti taxele, sa ai unde sa fii tratat cand ai un AVC sau infarct ? Link spre comentariu
ionut120v Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus: Tocmai de aia viata bate filmul... Cind masina incepe o coborire mai mult necontrolata pe drum de pamint si in fata se apropie o curba iar in dupa e prapastia primul lucru care-l faci e sa dai jos centura...asta din experienta personala. Chiar ai fost in situatia respectiva? Singura data cand am fost pus intr-o situatie din aia este dupa ce am parcurs drumul de pamant si am ajuns la asfalt care cobora in serpentine cu un gradiend infiorator de peste 15 %, in vitaza a doua cu motorul la 5000 RPM, franele supaincalzite (cu ocazia aia am aflat ca nu aveam frane pe spate, cei de la ITP au omis sa-mi spuna). Numa gandul la centura nu mi-a stat, am virat asa in viteza rugandu-ma sa nu ma rastorn, luasem in considerare sa tai o serpentina din aia prin lastaris. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 (editat) Da, cind treceti pe linga Herculane o sa vedeti in dreapta daca veniti dinspre Severin un ditamai virf cu vreo 5 piloni sus, dealul Stoghirului sau Pecinisca Am urcat pe uscat dar m-a prins o ploaie care a inmuiat drumul si ploua tot mai tare. Am scapat ca prin urechile acului cred ca din cauza ca in zona virajului erau pomi deasupra drumului si cumva, cumva a luat-o la stinga si am scapat, oricum m-am mai linistit cind am vazut ca la vreo 5 m sub margine drumului erau destui pomi sa opreasca masina sa nu ajunga pina jos... https://www.google.ro/maps/@44.8369479,22.3893662,3a,15y,11.39h,102.61t/data=!3m7!1e1!3m5!1syl7JkYFyns8Z6Z9vigOGPQ!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3Dyl7JkYFyns8Z6Z9vigOGPQ%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D206.4439%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i16384!8i8192?coh=205409&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTAyMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D https://www.google.ro/maps/@44.848759,22.3945944,97m/data=!3m1!1e3?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI0MTAyMy4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Pe acolo se vede si "drumul" ... Editat Octombrie 27 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 27 Partajează Postat Octombrie 27 Acum 7 ore, doru3160 a spus: Asta pt că te-ai trezit cu volanul în mână, când legea era în vigoare. Dacă prindeai zeci de ani fără obligativitate, la fel ți se părea și ție ca a purta centura pt 2 min e o mare prostie. În 2 min nici dacă vrei nu poți pati nimic. E plină lumea de lupi moralisti. Cand eram mai mic , prin anii 80 , am vazut pe caseta video filmul Postasul suna intotdeauna de doua ori Si era acolo o faza cand el , Jack Nicholson isi pierde sotia , daca nu ma insel Jessica lange , intr-o curba , ca se deschide usa si ea nu avea centura Mie mi-a ramas faza aia in minte desi pe vremea aia aveam 2 masini pe toata strada Prefer sa pun centura , daca incep sa spun ca in 2 minute nu se intampla nimic, nici in 10 nu are ce sa se intample , asa ca si o ora e ok , si tot asa , se stie cum merge mintea omului relaxat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum