Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme sunet

cristeama

Postări Recomandate

la beko sasiu U99.190-07 (inteleg ca este sasiu 14.2 dar in realitate difera)  am schimbat procesorul original TDA9565 cu TDA9563 si toate bune dar nu am sonor iar in service menu setarile nu-mi ofera ceva legat de sonor decit un nicam off/on, va rog daca aveti vre-o idee ce trebuie facut ?, in afara unei cai paralele de sunet, cu stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

5

• giany

2

• Gorgan

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Daca ai verificat corespondenta pin la pin a lui TDA 9563 cu originalul si este ok,verifica si in meniul principal de setari al tv-ului normele de sunet! Frecvente joase in finalul audio sant? Posibil un dezacord procesor TDA 9563 si cale comuna! De verificat daca ajunge semnal audio in preamplificare cu osciloscop sau kit audio! 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am schimbat procesorul sunet si nici o modificare, tot lipsa sunet iar imaginea-i perfecta, pentru ca nu este nimic de schimbat in meniul service ( un QSS on/off sau FMI on/off) cu siguranta problema-i din softul procesoarelor OM8365 (TDA9565) original, sunet-QSS, si TDA9563 (OM8363) cel cu care l-am inlocuit , exista o alta sansa de a avea sunet in afara de a gasi originalul ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

- scuze, am intirziat cu raspunsul, am incarcat toate dump-urile propuse si inca citeva dar nu s-a schimbat nimic, tot lipsa sunet, cred,in continuare, ca sunetul este dat de softul cu care este echipat procesorul (neavind nici un fel de filtre de reglaje) si nu prin comunicarea cu dumpul memoriei care nu contine nici-o setare referitor la sunet, ati mai intilnit asa ceva , va rog ?

Link spre comentariu

exista mai multe versiuni de software pe aceste procesoare de beko 14.2 mono si stereo cu pip sau fara pip dar este varianta stereo cu tda9565 dar si cu tda 9563 diferenta ar fi pin 37(qss) la tda9565 fata de pin 33 la tda 9563 incearca cu pin 37 liber 

iata variante de software

TCM17(14.2TV).doc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări