Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PREVENIREA

dosa

Postări Recomandate

da, sunt politist ( si electronist)

Trebuie sa recunosc,sunt si politisti(militieni) cu bun simt!Am comis o greseala si m-a iertat.(doar cu avertisment) :aplauze
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

6

• dosa

5

• E_manuel

5

• Dr.L

4

Top autori în acest subiect

adare puse exact dupa intrarea in curba si ca rezultat o duba s-a resturnat ca urmare a franarii soferului speriat de radar.

Ăla nu s-a răsturnat din cauza radarului, ci din cauză că era idiot. Toţi şoferii de dube merge de parcă sînt posedaţi. Crezi că s-ar mai fi răsturnat dacă ar fi mers regulamentar?

Nu dau doi bani ruginiti pe masurile lui garcea din moment ce inca sunt smecheri in rRomania care-mi taie calea doar pentru ca sunt in masinid e teren si altele de lux cu pile la militie,trec pe rosu,etc stiind ca nu ai curaj sa-i lovesti dat fiind valoarea pagubei.

Nu dau doi lei pe masurile lui garcea din moment ce unii sunt mai smecheri decat altii iar dreptatea nu este dreptate.

Cu alte cuvinte, vrei să fii şi tu şmecher şi nu prea iese, ha?

eu la pensionarii aia senili care au implinit varsta de 55 de ani le-asi lua permisul pe viata fara sa ma gandesc si fara regrete stiind ca acesta nu este un drept ci un privilegiu,se stie bine ca astia abia mai au reflexe.

L-ai întrebat pe tatăl tău dacă e senil? Şofatul se bazează pe atenţie şi pe anticipare; dacă vrei reflexe, du-te la karting, nu ieşi pe stradă. Tu, ca şofer, ar tebui să nu priveşti în aceeaşi direcţie mai mult de 2 secunde. Ochii trebuie să scruteze tot timpul. Mai degrabă ţie nu ar trebui să ţi se dea permis. Adică, dacă altul încalcă legea, de ce să nu o încalci şi tu, nu? Ce, eşti mai prost? Răspunsul la ultima întrebare e da.

gresesc platesc dar stiu ca plateste si garcea si alti indiferent cat de smecheri,pana una alta eu de ce sa fiu mai fraier si sa merg cu 10 km/ora can altii o rup ?

Aha, deci chiar vrei să fii şi tu şmecher. Ce cîştigi dacă mergi ca ciumeţii? îţi zic eu: nimic. Ai doar pierderi, uzura maşinii şi carburant consumat în plus. Eu am făcut un test pe o distanţă de 300km. O dată am mers ca nebunul să văd şi eu ce diferenţă de timp e. Ştii cît am scos faţă de timpul pe care îl fac în mod obişnuit mergînd regulamentar? 15 minute, şi consum 7 în loc de 5. lasă dracu' prostiile şi mergi cum trebuie.

Link spre comentariu

Daca puneau radarul inainte de curba nu se rasturna,de exRadarul l-au pus asa ca sa dea amenzi (sa n-ai timp sa franezi) nu ca sa previna accidentele

Link spre comentariu

Ba eu cred că da. Mergînd legal cu morcovu' că poate dai de un radar mai previi cîte ceva.

Toţi şoferii de dube merge de parcă sînt posedaţi.

Mama ei de gramatică :rade:
Link spre comentariu

Da,am vazut ce s-a intamplat cu duba. Daca vroiau morcov il puneau in fata curbei si ala mergea regulamentar si nu ma iesea din decor. Daca vroiau amenzi...uite ce s-a intamplat

Daca il puneau inaintea curbei preveneau accidentul sau nu?

Link spre comentariu

Ăla nu s-a răsturnat din cauza radarului, ci din cauză că era idiot. Toţi şoferii de dube merge de parcă sînt posedaţi. Crezi că s-ar mai fi răsturnat dacă ar fi mers regulamentar?.................

Tu crezi ca esti mai destept decat o gasca ? Raspunsul la intrebare este NU de vreme ce incluzi toti soferii de duba in caracterizarea ta,apoi cand o sa ai permis,cand o sa ai si masina si te loveste un pensionar dupa care apoi stai exact doua ore sa completeze un rahat de formular la asigurare pentru ca abia mai vedea si poti sa-ti dai cu parerea daca mai iesi din casa din ulite,apoi putem sa discutam vis-a-vis de masuri legate de circulatia rutiera.Ai senzatia ca acum cu prevenirea asta pe care faci tam-tam nu mai sunt accidente auto ?Prietene,tu tastezi din Congo ?
Link spre comentariu

Din moment ce străzile gem de indivizi ca tine, nu e de mirare că sînt accidente. Toate problemele pleacă de la atitudine. Întrebarea mea rămîne valabilă: crezi că s-ar mai fi răsturnat dacă mergea regulamentar? Crezi că mai zbura din maşină dacă avea centura pusă?

Link spre comentariu

Credeam că e evident că nu e vorba de toţi, luat mot-a-mot. Se pare că nu pentru toată lumea. Există şi şoferi de dube care merg regulamentar, dar ăia sînt excepţii. Maroritatea zboară pe şosele.Acum, dinspre partea mea, aş vrea să-i văd proptiţi în stîlpi, copaci, capete de pod sau zburaţi în prăpăstii pe toţi nenorociţii cărora nu le pasă de restul conducătorilor şi/sau pietonilor. Problema e că de cele mai multe ori nu mor ăştia şmecheri, ci oameni nevinovaţi; oameni care au avut ghinionul de a se afla în locul şi momentul nepotrivit.

Link spre comentariu

Evident soferul nu se rasturna daca circula cu o viteza mult mai mica insa din spatele monitorului e usor de comentat,masurile trebuie sa previna nu sa provoace,presa a semnalat ca astfel de incercari de prindere a unor soferi pot sa creeze tragedii prin urmare numai masuri nu sunt,unii au senzatia ca viata e chiar asa cum ne-o dau unii pe tava,asta spun asta cred toti si se si inghesiuie sa creada,auzi la ei...masuri !Dincolo de toate trebuie sa tinem seama ca soferii de dube mult blamati de unii au familii acasa,poate ca serviciul lor este de asa natura incat trebuie sa ajunga repede din punctul A spre B caci vor pleca spre C etc.E usor sa ne dam cu pararea dar stim bine ca patronul daca nu e multumit de tine iti pune demisia in fata s-o semnezi,nu vrei se gaseste ceva si pleci fara sa iei banalul somaj,cum e ?Multi dintre comentatori de forumuri merg si ei 2 km pe luna sofand,e al naibii de grea viata la volan zi de zi,e ca un refren care nu se mai termina,obositor,unii oameni au probleme acasa,rude bolnave etc. si nu e cazul sa fim noi judecatori peste soferi.Asa-i romanul amar,e si judecator si calau,vorbeste gura fara el in timp ce arata Crucea intro mana si sabia in alta apoi loveste fara mila.

Link spre comentariu

In primul rand ar trebui sa ia la puricat actele autoturismelor cu nr de Bulgaria,Anglia(ITP valabil un an)si in special pe coloratii patriei. :da

Link spre comentariu

Deobieci,soferii teribilisti sunt tineri (mai ales aia de pe dube). La varsta aia,mai rar sotieMunca pe duba e pt ei o alternativa usoara la arat campul,ca altceva s-asa nu stiu

Link spre comentariu

Mai inainte de toate sa avem drumuri cum au nemtii,turcii,ungurii si banalul bulgar ca taxe peste taxe platim,alcoolemie in sange de peste x% confiscat masina definitiv fara sanse de recuperare.Hai ca aberam,astea sunt vise,mai repede o cred pe bunica ca e fata mare decat sa vad strazi de calitate adevarate nu drumuri de tara asfaltate.Pe mine unul ma intereseaza astea in viata asta ca in asta platesc roviniete si alte aberante taxe,in urmatorul secol mi se rupe efectiv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări